Kostas ContraDosi
Moderator
Όοοοο!!!!
Οπλάρα....Καλοτούφεκο αδελφέ και να το χαρείς στο έπακρο...... έργαλος μπράβο σου!!
Όοοοο!!!!
Νομίζω ότι με διευρυμένους είναι.18.8Τελικά επέλεξες το ακλόνητο κλείδωμα του browning ,τα 10 χρόνια εγγύηση και την ρυθμιζόμενη σκανδάλη η οποία ίσως να σε βγάλει από αρκετά έξοδα και μπελάδες εάν το μήκος του κοντακιου δεν είναι αυτό που πρέπει ,εάν είχε και διευρυμενους αυλούς με μια τιμή στο 2000 θεωρώ ότι το συγκεκριμένο όπλο θα έκανε πάταγο ,από την άλλη θα έπεφταν οι τιμές στα όπλα της με διευρυμενους άλλωστε δεν είναι όλοι φαν του χαμηλού προφίλ και αυτοί που είναι εάν το κόστος είναι υπερβολικα πάνω μόνο και μονο για το χαμηλό προφίλ η επιλογή τους θα ήταν πολύ δύσκολη .Το όπλο σου είναι εξαιρετικό και εύχομαι να σου χαρίσει όμορφες τουφεκιές .
Κ 425 με 18.8 που κανουν ζημιες φιλε πολυ δυνατεςΝομίζω ότι με διευρυμένους είναι.18.8
Τα πρώτα 525 δεν ήταν.
Ηχαν βγεί και κάποια 325 με inv+...
.Νομίζω ότι με διευρυμένους είναι.18.8
Τα πρώτα 525 δεν ήταν.
Νομίζω ότι με διευρυμένους είναι.18.8
Οκ ακόμα καλύτερα .Νομίζω ότι με διευρυμένους είναι.18.8
Τα πρώτα 525 δεν ήταν.
18.7Νομίζω ότι με διευρυμένους είναι.18.8
Τα πρώτα 525 δεν ήταν.
Αν και μάπα καλορίζικο με υγεια να το χαρεις.
Μαγεία! Πιο μοντέλο είναι;
Καλορίζικο φίλε,να σου κάνει όλα τα κέφια
Ευχαριστώ φιλε μου!!!Καλοτούφεκο με πολλές και ωραίες τουφεκιές!
Είχε ετοιμοπαράδωτο 525 Sporter;;;
525 sporter one!!!Μαγεία! Πιο μοντέλο είναι;
18,7 είναι οι αυλοί του απλως όλα τα μαγαζιά δεν έχουν ενημερώσει τις σελίδες τους!!!Τελικά επέλεξες το ακλόνητο κλείδωμα του browning ,τα 10 χρόνια εγγύηση και την ρυθμιζόμενη σκανδάλη η οποία ίσως να σε βγάλει από αρκετά έξοδα και μπελάδες εάν το μήκος του κοντακιου δεν είναι αυτό που πρέπει ,εάν είχε και διευρυμενους αυλούς με μια τιμή στο 2000 θεωρώ ότι το συγκεκριμένο όπλο θα έκανε πάταγο ,από την άλλη θα έπεφταν οι τιμές στα όπλα της με διευρυμενους άλλωστε δεν είναι όλοι φαν του χαμηλού προφίλ και αυτοί που είναι εάν το κόστος είναι υπερβολικα πάνω μόνο και μονο για το χαμηλό προφίλ η επιλογή τους θα ήταν πολύ δύσκολη .Το όπλο σου είναι εξαιρετικό και εύχομαι να σου χαρίσει όμορφες τουφεκιές .
Και η πλάκα είναι οτι γράφουν αυλοί 18,4 και τσοκ invector plus!!!!18,7 είναι οι αυλοί του απλως όλα τα μαγαζιά δεν έχουν ενημερώσει τις σελίδες τους!!!
Να σε γερος να το λιωσεις18,7 είναι οι αυλοί του απλως όλα τα μαγαζιά δεν έχουν ενημερώσει τις σελίδες τους!!!
Έτσι είναι.. έχουν πολλά λάθοι στις περιγραφές δυστυχώς...Και η πλάκα είναι οτι γράφουν αυλοί 18,4 και τσοκ invector plus!!!!
Άσε που οι φοτο που έχουν είναι από την εποχή του Νώε!!!!
Θα χάρεις ντουφεκιες.Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας να στε καλά!!!!
Θα το κυνηγήσω φέτος με τα δικά του και από του χρόνου βλέπουμε....Τώρα πλέον μόνο φυσίγγια ούτε χωριό για φάσσες έχει ότι λεφτά έδωσα μέχρι εδώ!!Θα χάρεις ντουφεκιες.
Απλά πάρε Midas θα εκπλαγείς