Browning Team

Έρώτηση προς κατόχους και γνώστες 525! Έβγαλα σήμερα το κοντάκι για έλεγχο και καθαρισμό του μηχανισμού από τα εργοστασιακά γράσα και παρατήρησα ότι η πάνω βελόνα δεν έχει ελατήριο επαναφοράς!!!Οι βελόνες όταν το όπλο είναι ριγμένο εξέχουν από το μονομπλοκ και όταν οπλίζεις τραβιούνται πίσω αλλά η κάτω λόγο ελατηρίου μένει στην πίσω θέση ενώ η πάνω παίζει μέσα έξω!!!Ετσι είναι η πρόκειται για παράβλεψη από το εργοστάσιο;
Εντωμεταξύ καθάρισα τις κάνες εξωτερικά με σπρει και βγάζουν συνέχεια κοκκινίλα (σκουριά)...Τους έκανα ένα καυτό μπάνιο και θα περιμένω να δω αν αδρανοποιήθηκε η βαφή!!!Επιτρέπεται όπλο τέτοιας κλάσης να μην έχει αδρανοποιηθεί η βαφή;
Δεν μας τα λέει καλά η Μπράουν....άκου σκουρια

Κοντάκι ολόισιο....δεν έχω επωμισει ποτέ τέτοια φαση
Ερχόμενος από τη m2 τζονυ σε ξενίζει λίγο στην αρχή.. είναι "παιδικό" το κοντάκι της.. θυμίζει τα αεροβόλα από τα παζάρια... μέχρι να το μάθεις.. μετά δουλεύει το όπλο από το κοντάκι και μπροστά... και φτιάχνει αγιους....

Εμένα η κάνη είναι μια χαρα παρόλο 2 καλές τούμπες που έφαγα στο βουνό και στην μια κατρακυλούσε το όπλο έσπασε και ένα κομμάτι από το κοντάκι Απο την πάνω μεριά.

Στην βάση έχει φύγει σε μερικά σημεία το χρώμα αλλά και αυτό από την πτώση χωρίς να προχωρήσει .

Εμένα η κάνη είναι μια χαρα παρόλο 2 καλές τούμπες που έφαγα στο βουνό και στην μια κατρακυλούσε το όπλο έσπασε και ένα κομμάτι από το κοντάκι Απο την πάνω μεριά.

Στην βάση έχει φύγει σε μερικά σημεία το χρώμα αλλά και αυτό από την πτώση χωρίς να προχωρήσει .
Ποια έχεις νικο;

Καλησπέρα στην παρέα . Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός super pose για κυνήγι ορτυκιου- μπεκατσας-περδικας . Μια από τις επιλογές μου είναι το browning b525 hunter light σε 66 πόντους κάννη . Έχει κάποιος χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο για να μου πει την γνώμη του;
Επίσης διαβάζω πως πολλοί περνετε after matket τσοκ για τα browning. Θα χρειαστώ να προβώ στην αγορά ενός τέτοιου τσοκ επιπλέον των εργοστασιακών;

Καλησπέρα στην παρέα . Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός super pose για κυνήγι ορτυκιου- μπεκατσας-περδικας . Μια από τις επιλογές μου είναι το browning b525 hunter light σε 66 πόντους κάννη . Έχει κάποιος χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο για να μου πει την γνώμη του;
Επίσης διαβάζω πως πολλοί περνετε after matket τσοκ για τα browning. Θα χρειαστώ να προβώ στην αγορά ενός τέτοιου τσοκ επιπλέον των εργοστασιακών;
Καλή τύχη στην ανεύρεση αυτού του όπλου.....3 χρόνια ρωτάω Μανδηλαρά καλκατζακο δεν υπάρχει και ο Μανδηλαράς μου λέει ούτε πρόκειται να εισάγουν
Και το 725 light έψαχνα ούτε αυτό υπάρχει.

Ένα σκιτ Carlson από τσοκ και θα ήσουν τέλειος για Φέρμα.

Εναλλακτικά δες κάποιο από τα γκουερινι light η το Μπερέτα ultralight .

Κατά καιρούς παίζουν κάποια στο car.gr

Καλή τύχη στην ανεύρεση αυτού του όπλου.....3 χρόνια ρωτάω Μανδηλαρά καλκατζακο δεν υπάρχει και ο Μανδηλαράς μου λέει ούτε πρόκειται να εισάγουν
Και το 725 light έψαχνα ούτε αυτό υπάρχει.

Ένα σκιτ Carlson από τσοκ και θα ήσουν τέλειος για Φέρμα.

Εναλλακτικά δες κάποιο από τα γκουερινι light η το Μπερέτα ultralight .

Κατά καιρούς παίζουν κάποια στο car.gr
Νομίζω θα πάω πολύ ψηλά μετά στην τιμή. Ήδη από το lanber 2077 που σκεφτόμουν να αγοράσω πήγα σε αυτό . Μετά πρέπει να φύγω πάνω από τα 2000€ .
Μου έκανες την καρδιά περιβόλιo_Oo_O

Back