Και να πω πως ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τα μαμά τσοκ απλά θα ήθελα κάτι πιο σφιχτό γιατί δεν έχω όλα τα τσοκ οπότε θα επερνα ένα gemini xfull που βγαίνει καθαρό full
Καλησπέρα. σήμερα ήρθε κι το νέο τσοκ της Α5. View attachment 9148
Καλοριχτο!! Ωραία επιλογή για τα ελάφια και αυτό και πολύ ποιητικό και καλή ντουφεκια...Καλησπέρα. σήμερα ήρθε κι το νέο τσοκ της Α5. View attachment 9148
Σταματο με 10£ ερχετε στη πόρτα σου από Αγγλία..Καλορίζικο. Σε τι σύσφιξη το πηρες και απο που αν επιτρέπεται
Πως κ επελεξες Τeague super extented ?Καλησπέρα. σήμερα ήρθε κι το νέο τσοκ της Α5. View attachment 9148
Καλημέρα . Σε 5/8 το πήρα από Αγγλία . 75 ευρώ ήρθε με τα μεταφορικά .Καλορίζικο. Σε τι σύσφιξη το πηρες και απο που αν επιτρέπεται
Καλημέρα Δημήτρη . Έψαχνα ένα σε 5/8 και ειπα να δοκιμάσω σε Teague . Δεν έχω ξαναπάρει σε τέτοια μάρκα . Είδωμεν . Εκ προσωπικής άποψης από ποιότητα κατασκευής είναι άριστο . Το τι κάνει θα το δούμε στην πορεία .Πως κ επελεξες Τeague super extented ?
Ευχαριστώ Φιλίππα... και εσυ στα ελάφια είσαι οποτε.. ξέρεις καλύτεραΚαλορίζικος φίλε Ο Εργαλος.
Φασσοκιλερ κανόνισε καμία έξοδο στις ηπειρωτικές Άλπεις με τον @Alex76 να κάνουμε πάνω...Ό έργαλος
του ......;;
τον ......;;
![]()
Ουτε πεταλούδες δεν εχει ρε φιλε.Φασσοκιλερ κανόνισε καμία έξοδο στις ηπειρωτικές Άλπεις με τον @Alex76 να κάνουμε πάνω...
Φασσες που θα βρούμε;![]()
Καλοριζικο Νικολα και να σου κανει τα κεφια!Καλησπέρα. σήμερα ήρθε κι το νέο τσοκ της Α5. View attachment 9148
Ελα ελα δεν θέλω υπερβολές ...... Καλό είναι αλλα μου είπε ο Ευριπίδης οτι δεν είναι ΜπερέτταΚαι με χαλκοσωλήνα για τσοκ σκοτώνει αυτό το όπλο
Κηδείες κάνει.....Καλημέρα Δημήτρη . Έψαχνα ένα σε 5/8 και ειπα να δοκιμάσω σε Teague . Δεν έχω ξαναπάρει σε τέτοια μάρκα . Είδωμεν . Εκ προσωπικής άποψης από ποιότητα κατασκευής είναι άριστο . Το τι κάνει θα το δούμε στην πορεία .
Κηδείες κάνει.....![]()
Στο μπετινσολι το έχω Παύλο. 5/8 και 3/8το εχεις στην Fabarm Δημήτρη ;
Εψει παραλληλο χτενι Γιωργο?Ερχόμενος από τη m2 τζονυ σε ξενίζει λίγο στην αρχή.. είναι "παιδικό" το κοντάκι της.. θυμίζει τα αεροβόλα από τα παζάρια... μέχρι να το μάθεις.. μετά δουλεύει το όπλο από το κοντάκι και μπροστά... και φτιάχνει αγιους....