Tolis SBE1
Banned
Ρε φιλε βιτρηνα ειναι
Ρε φιλε βιτρηνα ειναι
Ναι αλφάδιΕψει παραλληλο χτενι Γιωργο?
Αληθευει οτι ψιλα χαμηλα οπου επωμισεις το ματι μενει στο ιδιο υψως και δε σε χτυπα στο ζυγωματικο?Ναι αλφάδι![]()
????Αληθευει οτι ψιλα χαμηλα οπου επωμισεις το ματι μενει στο ιδιο υψως και δε σε χτυπα στο ζυγωματικο?
Ειναι δυο διαφορετικες ερτησεις απλα λεω οτι καπιες φορες οταν επωμιζω ψιλα φασσα πχ βλεπω λιγη ριγα ενω οταν επωμιζω χαμηλα πχ περδικα στο κατηφορο δε βλεπω ριγα ξερεις μηπως γτ γινετε αυτο????
Γιατί κουνάς τα χέρια και όχι τον κορμό.Ειναι δυο διαφορετικες ερτησεις απλα λεω οτι καπιες φορες οταν επωμιζω ψιλα φασσα πχ βλεπω λιγη ριγα ενω οταν επωμιζω χαμηλα πχ περδικα στο κατηφορο δε βλεπω ριγα ξερεις μηπως γτ γινετε αυτο
Αυτο το κανω ναι τωρα που το λες σα κολονα καθομε ετσι εξυγητε δλδ ευχαριστω πολυ για την απαντησηΓιατί κουνάς τα χέρια και όχι τον κορμό.
Ρε φιλε βιτρηνα ειναι
ναι ναι καλα στα ειπε ...δεν ειναι μπερεταΕλα ελα δεν θέλω υπερβολές ...... Καλό είναι αλλα μου είπε ο Ευριπίδης οτι δεν είναι Μπερέττα![]()
καλοντουφεκο, ωραιο φαινεται και το παλιο teagueΚαλησπέρα. σήμερα ήρθε κι το νέο τσοκ της Α5. View attachment 9148
Λογικο ειναι αυτο διοτι στις χαμηλες επωμισεις κουμπουνεις καλυτερα πανω στο οπλο και χαμηλωνεις .Ειναι δυο διαφορετικες ερτησεις απλα λεω οτι καπιες φορες οταν επωμιζω ψιλα φασσα πχ βλεπω λιγη ριγα ενω οταν επωμιζω χαμηλα πχ περδικα στο κατηφορο δε βλεπω ριγα ξερεις μηπως γτ γινετε αυτο
καλοτούφεκο να ειναι Νικόλα ,Καλησπέρα. σήμερα ήρθε κι το νέο τσοκ της Α5. View attachment 9148
Μακάρι . Αν κάνουν καλή δουλειά θα πάρω κι αλλά δυο για το Μk 70καλοτούφεκο να ειναι Νικόλα ,
Eμενα μου έχουν ταιριάξει απρόσμενα καλά στο 525 μου τα teague!
Ακομα να παρεις ; τα super extendedΜακάρι . Αν κάνουν καλή δουλειά θα πάρω κι αλλά δυο για το Μk 70
Ακόμη Δημήτρη . Ειπα να κάνω δοκιμή με την Α5 πρώτα να δω . Έμπλεξα με κάτι δουλειές κι δεν πηγα .Ακομα να παρεις ; τα super extended
Πολύ καλές και οι δύο, αλλά σαν να σου έφυγαν λίγο δεξιά και οι δύο;;;;Και αυτό με το TEAGUE View attachment 9572