Browning Team

Ο κουμπάρος μου με τον οποίο κυνηγάμε μαζί, έχει πάρει το 725 και σήμερα έκανε από δύο τουφεκιές σε χαρτόνια με το μαμά 4αρι και 3αρι τσοκ στα 15 κ 25 μεγάλα βηματα με φυσιγγι b&p 32gr. Το 4 σκόρπιζε απελπιστικά. Το 3 έδινε απλά μια αποδεκτή κατανομή. Τι προτείνετε; Να πάει για αφτερ μάρκετ ή να δοκιμάσει να κυνηγήσει με 3-2? Μιλαμε για κυνήγι τσίχλας περπατητό

Ο κουμπάρος μου με τον οποίο κυνηγάμε μαζί, έχει πάρει το 725 και σήμερα έκανε από δύο τουφεκιές σε χαρτόνια με το μαμά 4αρι και 3αρι τσοκ στα 15 κ 25 μεγάλα βηματα με φυσιγγι b&p 32gr. Το 4 σκόρπιζε απελπιστικά. Το 3 έδινε απλά μια αποδεκτή κατανομή. Τι προτείνετε; Να πάει για αφτερ μάρκετ ή να δοκιμάσει να κυνηγήσει με 3-2? Μιλαμε για κυνήγι τσίχλας περπατητό
Να ψάχτει κ με άλλα φυσιγγια

Το γνωστό θεματάκι των 725 με τα τσοκ. Το όπλο πολύ καλό, αλλά πρέπει να ξοδέψεις έξτρα χρήματα από την αγορά του για καλά τσοκ.
Έχεις να προτείνεις κάποιας εταιρείας; Τα Brain δουλεύουν με το συγκεκριμένο δίκανο;

Οπότε λες ότι με τα τσοκ που συνοδεύουν το δικανο, ένας συνδυασμός 4-3 θα έπρεπε να αποδίδει για το συγκεκριμένο σκοπό;
Εγώ τσοκ θα αγόραζα όπως κ αγόρασα μόνο για μακρινές τουφεκιές...για περπατητο ποτέ δεν είχα θέμα με τα μαμά browning απλά είναι ένα τσοκ ...πιο ανοιχτά!

Τάσο οι αποστάσεις για τις οποίες μιλάς είναι για 4. Τα 3 και 2 είναι σφιχτά για τα μέτρα αυτά. Όπως λένε και τα άλλα παιδιά δείτε τι παίζει και με άλλα φυσίγγια . Άποψή μου είναι οτι τα ds που έχει το 725 είναι καλύτερα από τα ινβεντορ που είχαν τα παλιότερα μοντέλα, μην πάτε σε after market ακόμα.

Έχεις να προτείνεις κάποιας εταιρείας; Τα Brain δουλεύουν με το συγκεκριμένο δίκανο;
Τα Carlson's είναι μια καλή επιλογή κατά γενική ομολογία. Τα είχα και σε μια brow καραμπίνα και όντως υπήρχε διαφορά απ τα δικά της.

Κυνήγησε με αυτά τα τσοκαρισματα και δεν είχε αποτέλεσμα?

Μετά από δοκιμές με το δικό μου 725 τα Brain είναι πιο κυνηγητικά χωρίς καπνίσματα. Πιο φιλικό.
Carlsons LM καλή τουφεκιά και καλά κέντρα
Anaconda Mid πολύ καλά καπνίσματα και μακρινές τουφεκιές.

Καλα είναι όλα.

Back