Ελαφρός δεξιά Άρη ναι . Αλλά το συμπέρασμα είναι όπως το είπες . Καλές και δυο και δεν υπάρχει λόγος αγοράς after τσοκ .Πολύ καλές και οι δύο, αλλά σαν να σου έφυγαν λίγο δεξιά και οι δύο;;;;
Ελαφρός δεξιά Άρη ναι . Αλλά το συμπέρασμα είναι όπως το είπες . Καλές και δυο και δεν υπάρχει λόγος αγοράς after τσοκ .Πολύ καλές και οι δύο, αλλά σαν να σου έφυγαν λίγο δεξιά και οι δύο;;;;
Κανε και μια σε μεγαλύτερη απόσταση Νίκο να δούμε τι παιζει κι εκει.Ελαφρός δεξιά Άρη ναι . Αλλά το συμπέρασμα είναι όπως το είπες . Καλές και δυο και δεν υπάρχει λόγος αγοράς after τσοκ .
Να ψάχτει κ με άλλα φυσιγγιαΟ κουμπάρος μου με τον οποίο κυνηγάμε μαζί, έχει πάρει το 725 και σήμερα έκανε από δύο τουφεκιές σε χαρτόνια με το μαμά 4αρι και 3αρι τσοκ στα 15 κ 25 μεγάλα βηματα με φυσιγγι b&p 32gr. Το 4 σκόρπιζε απελπιστικά. Το 3 έδινε απλά μια αποδεκτή κατανομή. Τι προτείνετε; Να πάει για αφτερ μάρκετ ή να δοκιμάσει να κυνηγήσει με 3-2? Μιλαμε για κυνήγι τσίχλας περπατητό
Οπότε λες ότι με τα τσοκ που συνοδεύουν το δικανο, ένας συνδυασμός 4-3 θα έπρεπε να αποδίδει για το συγκεκριμένο σκοπό;Να ψάχτει κ με άλλα φυσιγγια
Έχεις να προτείνεις κάποιας εταιρείας; Τα Brain δουλεύουν με το συγκεκριμένο δίκανο;Το γνωστό θεματάκι των 725 με τα τσοκ. Το όπλο πολύ καλό, αλλά πρέπει να ξοδέψεις έξτρα χρήματα από την αγορά του για καλά τσοκ.
Σίγουρη επιτυχία Carlson's και trulock για ομοιόμορφες κατανομές περτατητουΈχεις να προτείνεις κάποιας εταιρείας; Τα Brain δουλεύουν με το συγκεκριμένο δίκανο;
Εγώ τσοκ θα αγόραζα όπως κ αγόρασα μόνο για μακρινές τουφεκιές...για περπατητο ποτέ δεν είχα θέμα με τα μαμά browning απλά είναι ένα τσοκ ...πιο ανοιχτά!Οπότε λες ότι με τα τσοκ που συνοδεύουν το δικανο, ένας συνδυασμός 4-3 θα έπρεπε να αποδίδει για το συγκεκριμένο σκοπό;
Τάσο οι αποστάσεις για τις οποίες μιλάς είναι για 4. Τα 3 και 2 είναι σφιχτά για τα μέτρα αυτά. Όπως λένε και τα άλλα παιδιά δείτε τι παίζει και με άλλα φυσίγγια . Άποψή μου είναι οτι τα ds που έχει το 725 είναι καλύτερα από τα ινβεντορ που είχαν τα παλιότερα μοντέλα, μην πάτε σε after market ακόμα.Ο κουμπάρος μου με τον οποίο κυνηγάμε μαζί, έχει πάρει το 725 και σήμερα έκανε από δύο τουφεκιές σε χαρτόνια με το μαμά 4αρι και 3αρι τσοκ στα 15 κ 25 μεγάλα βηματα με φυσιγγι b&p 32gr. Το 4 σκόρπιζε απελπιστικά. Το 3 έδινε απλά μια αποδεκτή κατανομή. Τι προτείνετε; Να πάει για αφτερ μάρκετ ή να δοκιμάσει να κυνηγήσει με 3-2? Μιλαμε για κυνήγι τσίχλας περπατητό
Τα Carlson's είναι μια καλή επιλογή κατά γενική ομολογία. Τα είχα και σε μια brow καραμπίνα και όντως υπήρχε διαφορά απ τα δικά της.Έχεις να προτείνεις κάποιας εταιρείας; Τα Brain δουλεύουν με το συγκεκριμένο δίκανο;
Κυνήγησε με αυτά τα τσοκαρισματα και δεν είχε αποτέλεσμα?Ο κουμπάρος μου με τον οποίο κυνηγάμε μαζί, έχει πάρει το 725 και σήμερα έκανε από δύο τουφεκιές σε χαρτόνια με το μαμά 4αρι και 3αρι τσοκ στα 15 κ 25 μεγάλα βηματα με φυσιγγι b&p 32gr. Το 4 σκόρπιζε απελπιστικά. Το 3 έδινε απλά μια αποδεκτή κατανομή. Τι προτείνετε; Να πάει για αφτερ μάρκετ ή να δοκιμάσει να κυνηγήσει με 3-2? Μιλαμε για κυνήγι τσίχλας περπατητό
Μετά από δοκιμές με το δικό μου 725 τα Brain είναι πιο κυνηγητικά χωρίς καπνίσματα. Πιο φιλικό.Έχεις να προτείνεις κάποιας εταιρείας; Τα Brain δουλεύουν με το συγκεκριμένο δίκανο;
Ελα ντε και σε τεοιες αποστάσεις ;Κυνήγησε με αυτά τα τσοκαρισματα και δεν είχε αποτέλεσμα?
Αρκετά κοψόφτερα και γενικώς μια δυσκολία σε σχέση με τα άλλα του τουφέκια. Σε τεστ τσώρτσιλ είναι στο 50-50, άντε τώρα να βγάλεις άκρηΚυνήγησε με αυτά τα τσοκαρισματα και δεν είχε αποτέλεσμα?