Browning Team

Καλώς σας βρήκα....

Νάσαι γερός να το χαρείς. Πάντως όταν πήρα στα χέρια μου το 525 classic hunter, πρίν 10 χρόνια, ήταν μέσα σε μία ίδια θήκη και εξωτερικά είναι ίδιο . Ε τώρα οι όποιες βελτιώσεις γίνανε ... δεν φαίνονται. ;)

Ωπα σορυ η μεσαία ρήγα σε μένα είναι ενιαία . Πιο καλό είναι με διακεκομένη ... .well done.

Last edited:
Νάσαι γερός να το χαρείς. Πάντως όταν πήρα στα χέρια μου το 525 classic hunter, πρίν 10 χρόνια, ήταν μέσα σε μία ίδια θήκη και εξωτερικά είναι ίδιο . Ε τώρα οι όποιες βελτιώσεις γίνανε ... δεν φαίνονται. ;)

Ωπα σορυ η μεσαία ρήγα σε μένα είναι ενιαία . Πιο καλό είναι με διακεκομένη ... .well done.
Νομίζω και τα ξύλα πλέον είναι αναβαθμισμένα σε σχέση με τα παλιά..τουλάχιστον του αδερφού μου ήτανε απλά εντελώς με λούστρο ενώ αυτά που φοράει το δικό μου είναι grade 2 με φινίρισμα λινέλαιο!!! Οι φοτο που έχω βγάλει το αδικούν πολύ!!! Ένα πράγμα που έχω ερωτευτεί είναι η ρίγα του με το μεσαίο σκόπευτρο που σε βοηθά να βλέπεις αν κουμπώνεις σωστά και η πλάκα είναι αυτό που φοβόμουνα ότι θα με δυσκολέψει αλλά χτες σε απογευματινό έκαψα 6 τσιχλάκια με ωραίες τουφεκιές! Επειδή ήμουνα σαν αστακός ντημένος στις γρήγορες με δυσκόλεψε λίγο γιατί μου είναι ένα πόντο πιο μακρύ!!!

Έρώτηση προς κατόχους και γνώστες 525! Έβγαλα σήμερα το κοντάκι για έλεγχο και καθαρισμό του μηχανισμού από τα εργοστασιακά γράσα και παρατήρησα ότι η πάνω βελόνα δεν έχει ελατήριο επαναφοράς!!!Οι βελόνες όταν το όπλο είναι ριγμένο εξέχουν από το μονομπλοκ και όταν οπλίζεις τραβιούνται πίσω αλλά η κάτω λόγο ελατηρίου μένει στην πίσω θέση ενώ η πάνω παίζει μέσα έξω!!!Ετσι είναι η πρόκειται για παράβλεψη από το εργοστάσιο;
Εντωμεταξύ καθάρισα τις κάνες εξωτερικά με σπρει και βγάζουν συνέχεια κοκκινίλα (σκουριά)...Τους έκανα ένα καυτό μπάνιο και θα περιμένω να δω αν αδρανοποιήθηκε η βαφή!!!Επιτρέπεται όπλο τέτοιας κλάσης να μην έχει αδρανοποιηθεί η βαφή;

Browning maxus wicked wing tungsten..
Το όμορφο έγινε ομορφότερο..... από τα πιο ωραία που έχω δει .....love.

Ασε μας ρε σατανα βραδιατικα. Λοιπον τελειώνει το κυνηγι και δεν εχω αποφασίσει ακομα τι χρωμα να βαψω την μαξους. Ακουω γνωμες

Έρώτηση προς κατόχους και γνώστες 525! Έβγαλα σήμερα το κοντάκι για έλεγχο και καθαρισμό του μηχανισμού από τα εργοστασιακά γράσα και παρατήρησα ότι η πάνω βελόνα δεν έχει ελατήριο επαναφοράς!!!Οι βελόνες όταν το όπλο είναι ριγμένο εξέχουν από το μονομπλοκ και όταν οπλίζεις τραβιούνται πίσω αλλά η κάτω λόγο ελατηρίου μένει στην πίσω θέση ενώ η πάνω παίζει μέσα έξω!!!Ετσι είναι η πρόκειται για παράβλεψη από το εργοστάσιο;
Εντωμεταξύ καθάρισα τις κάνες εξωτερικά με σπρει και βγάζουν συνέχεια κοκκινίλα (σκουριά)...Τους έκανα ένα καυτό μπάνιο και θα περιμένω να δω αν αδρανοποιήθηκε η βαφή!!!Επιτρέπεται όπλο τέτοιας κλάσης να μην έχει αδρανοποιηθεί η βαφή;
Πράγματι έτσι είναι, μην ανησυχείς, η πάνω βελόνα δεν έχει ελατήριο.
1322180.jpg

Firing Pin, 12 Ga. Over, New Factory Original
Product #: 1322180
Part Key: 28

Η κάτω έχει:
1229300.jpg

Firing Pin, 12 Ga., Under, New Factory Original
Product #: 1229300
Part Key: 31
1229280.jpg

Firing Pin Spring, 12 Ga., Under, New Factory Original
Product #: 1229280
Part Key: 30

Τώρα για τις σκουριές, δεν ξέρω σίγουρα ... Μπορεί και να μην είναι σκουριές, αλλά τίποτα εργοστασιακά γράσα ή λάδια ... Πάντως θυμάμαι κι εγώ όταν πήρα το SKB, έβγαζαν κι εμένα οι κάννες κοκκινίλες για κάποιο διάστημα.

Καλορίζικο ξανά.
Τώρα που το έχεις λυμένο σου είναι εύκολο μα κάνεις ένα ζύγισμα της βάσης και των καννών ξεχωριστά?
Ευχαριστώ.

Πράγματι έτσι είναι, μην ανησυχείς, η πάνω βελόνα δεν έχει ελατήριο.
1322180.jpg

Firing Pin, 12 Ga. Over, New Factory Original
Product #: 1322180
Part Key: 28

Η κάτω έχει:
1229300.jpg

Firing Pin, 12 Ga., Under, New Factory Original
Product #: 1229300
Part Key: 31
1229280.jpg

Firing Pin Spring, 12 Ga., Under, New Factory Original
Product #: 1229280
Part Key: 30

Τώρα για τις σκουριές, δεν ξέρω σίγουρα ... Μπορεί και να μην είναι σκουριές, αλλά τίποτα εργοστασιακά γράσα ή λάδια ... Πάντως θυμάμαι κι εγώ όταν πήρα το SKB, έβγαζαν κι εμένα οι κάννες κοκκινίλες για κάποιο διάστημα.
I
Καλορίζικο ξανά.
Τώρα που το έχεις λυμένο σου είναι εύκολο μα κάνεις ένα ζύγισμα της βάσης και των καννών ξεχωριστά?
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις το βαρος των κανών το γράφει στο πιστοποιητικό απο την τράπεζα της Λιέγης.Το απόγευμα θα το κοιτάξω και θα σου πω!Τώρα για τη βάση δεν με πρόλαβες το εχω δέσει το όπλο αλλά έτσι κι αλλιώς πρέπει να πάρω μπαταρία για τη ζυγαριά κουζίνας!Με την πρώτη ευκαιρία θα τη ζυγίσω![/QUOTE]

Back