Καλοντουφεκο
σε ευχαριστω πολυΚαλοντουφεκο
Καλορίζικο, καλοτουφεκο, να είσαι γερός να το χαρείς!εγινε η ζημια μαγκες !! σημερα το τσιμπησα το εργαλειο .... μπηκα καλκατζακο το ειχε και το πηρα! αποψε θα εχουμε αγκαλιες!
Καλοτουφεκο το εργαλείοεγινε η ζημια μαγκες !! σημερα το τσιμπησα το εργαλειο .... μπηκα καλκατζακο το ειχε και το πηρα! αποψε θα εχουμε αγκαλιες!
ευχαριστω πολυ αριστο... να εισαι καλαΚαλορίζικο, καλοτουφεκο, να είσαι γερός να το χαρείς!
να εισαι καλα φιλε μου ευχαριστω πολυΚαλορίζικο Λιακο κ καλές ποζεδιες....
ευχαριστω πολυΚαλοτουφεκο το εργαλείο
Καλορίζικο και να σου χαρίσει μόνο όμορφες στιγμές Λιάκο!εγινε η ζημια μαγκες !! σημερα το τσιμπησα το εργαλειο .... μπηκα καλκατζακο το ειχε και το πηρα! αποψε θα εχουμε αγκαλιες!
σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου ακομα δεν το εχω πολυπιστεψει...Καλορίζικο και να σου χαρίσει μόνο όμορφες στιγμές Λιάκο!
σε ευχαριστω πολυΚαλορίζικο και καλοτουφεκο Ηλία
Καλορίζικο φίλε!εγινε η ζημια μαγκες !! σημερα το τσιμπησα το εργαλειο .... μπηκα καλκατζακο το ειχε και το πηρα! αποψε θα εχουμε αγκαλιες!
να σε καλα φιλαρακο μου σε ευχαριστω πολυΚαλορίζικο φίλε!
Καλορίζικο! Είναι οπλαρα από τις λίγες! Να (και σίγουρα θα) το ευχαριστηθείς όσο δεν πάει!εγινε η ζημια μαγκες !! σημερα το τσιμπησα το εργαλειο .... μπηκα καλκατζακο το ειχε και το πηρα! αποψε θα εχουμε αγκαλιες!
ευχαριστω πολυ ..υγεια πανω απο ολα... εμενα δεν μου αρεσαν τα μαυρα τωρα αλλαξα γνωμη χαχαχαχαΚαλοριζικο Ηλια
Με υγεια και παντα γεματο θηραματα
Μου αρεσει πολυ το μαυρο στα οπλα οσο μεγαλωνω