Καλορίζικο Ηλία, με υγεία να το χαίρεσαι. Καταπληκτικό τουφέκι. Και πολύ όμορφο !!! Οι κάννες πόσο είναι; 76 ή 81 ;;;εγινε η ζημια μαγκες !! σημερα το τσιμπησα το εργαλειο .... μπηκα καλκατζακο το ειχε και το πηρα! αποψε θα εχουμε αγκαλιες!
Καλορίζικο Ηλία, με υγεία να το χαίρεσαι. Καταπληκτικό τουφέκι. Και πολύ όμορφο !!! Οι κάννες πόσο είναι; 76 ή 81 ;;;εγινε η ζημια μαγκες !! σημερα το τσιμπησα το εργαλειο .... μπηκα καλκατζακο το ειχε και το πηρα! αποψε θα εχουμε αγκαλιες!
ευχαριστω πολυ ειναι ωραιο μηχανημα πιστευω θα το γουσταρω πολυΚαλορίζικο! Είναι οπλαρα από τις λίγες! Να (και σίγουρα θα) το ευχαριστηθείς όσο δεν πάει!
ευχαριστω πολυ οι καννες του ειναι 76αρεςΚαλορίζικο Ηλία, με υγεία να το χαίρεσαι. Καταπληκτικό τουφέκι. Και πολύ όμορφο !!! Οι κάννες πόσο είναι; 76 ή 81 ;;;
Όσα στραβά και να έχει αυτό το μαγαζι, δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω το πως έχει πραγματικά το μεγαλύτερο ετοιμοπαραδοτο στοκ όπλων. Με όλους τους άλλους ζήσε Μάη να φας τριφύλλι.μπηκα καλκατζακο το ειχε και το πηρα!
χαχαχαχαχα χεστηκα απ τη χαρα μου λεμε!!!!!Μάλλον θα σου χρειαστούν από ότι καταλαβαίνω τουλάχιστον για απόψε View attachment 28181
Λογικό εκτός από οπλαρα είναι και οι εποχές πιεσμένες όπως και να το κάνεις μία τέτοια αγορά σε βοηθάει να κάνεις λίγο αποσυμπίεση είναι ψυχοφαρμακοχαχαχαχαχα χεστηκα απ τη χαρα μου λεμε!!!!!
αποσυμπιεση δεν λες τιποτα μεγαλο πραγμα μεγαλη ανασα .... αλλα και πολλα τα λευτα για τετοιες εποχες και θελει πολυ κουμαντο....Λογικό εκτός από οπλαρα είναι και οι εποχές πιεσμένες όπως και να το κάνεις μία τέτοια αγορά σε βοηθάει να κάνεις λίγο αποσυμπίεση είναι ψυχοφαρμακο
Καλορίζικο φίλε μου καλοτουφεκο!!!
σε ευχαριστω πολυ φιλαρακο μουΚαλορίζικο φίλε μου καλοτουφεκο!!!
σε ευχαριστω πολυκαλορίζικο φίλε,να το χαρείς.
είναι κανονι
Μιλαμε το εργαλειο να το χαιρεσε πολυ ωραια νερα και η λαβη οπως μου αρεσει
σε ευχαριστω πολυ υγεια πανω απ ολα!!Καλοτουφεκο με Υγεια! Πολυ ωραιο!
ευχαριστω πολυ .. ειναι κουκλα τα μηχανημαΜιλαμε το εργαλειο να το χαιρεσε πολυ ωραια νερα και η λαβη οπως μου αρεσει
σε ευχαριστω πολυΚαλορίζικο και καλοτούφεκο φίλε !!!!
Τι εννοείς?Καθαρισμα τελοσ