Ευχαριστω πολυ. να εισαι καλαΚαλορίζικο! Να το χαρείς!
Εννοουσα απο τα λαδια που ειχε πανω το οπλοΤι εννοείς?
Ετσι όπως το είπες νόμιζα ότι γενικά θα γλύτωνες το καθάρισμα..χα αχχα.Εννοουσα απο τα λαδια που ειχε πανω το οπλο
Όμορφο, να το χαρείς φίλε...Εννοουσα απο τα λαδια που ειχε πανω το οπλο
Ευχαριστω πολυΌμορφο, να το χαρείς φίλε...
Απ έξω σε φωτογραφίες όλα ωραία φαίνονται.
Καλοτούφεκο Ηλία. Περιμένω εντυπώσεις γιατί το καλοβλέπω κι εγώ σε 76cm.εγινε η ζημια μαγκες !! σημερα το τσιμπησα το εργαλειο .... μπηκα καλκατζακο το ειχε και το πηρα! αποψε θα εχουμε αγκαλιες!
Η ζωή είναι μικρή για να κυνηγας με άσχημα όπλα και άσχημα σκυλιά.Απ έξω σε φωτογραφίες όλα ωραία φαίνονται.
Τα σωθικά λένε μεγαλύτερες αλήθειες.
Δεν αναφέρομαι στην maxus 2, γενικά για όλα τα όπλα μιλάω.
Λύστε τα και δείτε κατεργασίες και φινιρίσματα.
Μην το λες σε εμένα.Η ζωή είναι μικρή για να κυνηγας με άσχημα όπλα και άσχημα σκυλιά.
Ευχαριστω πολυ... Και εγω περιμενω ραντεβου στην αστυνομια πηρα τηλεφωνο σημερα και λενε δεν ειναι κανενασ εκει... Γελαει ο κοσμοςΚαλοτούφεκο Ηλία. Περιμένω εντυπώσεις γιατί το καλοβλέπω κι εγώ σε 76cm.
Πάντα ζεστές κάνεςεγινε η ζημια μαγκες !! σημερα το τσιμπησα το εργαλειο .... μπηκα καλκατζακο το ειχε και το πηρα! αποψε θα εχουμε αγκαλιες!
Ευχαριστω πολυΠάντα ζεστές κάνες
πολύ ωραίο εργαλείο! θα το χαρείς σίγουρα! Καλώς όρισες στην οικογένεια!εγινε η ζημια μαγκες !! σημερα το τσιμπησα το εργαλειο .... μπηκα καλκατζακο το ειχε και το πηρα! αποψε θα εχουμε αγκαλιες!
Αν θες να ερθουν κανε πως το δενεις και οτι εχεις φυσιγγια στην τσεπηΕυχαριστω πολυ... Και εγω περιμενω ραντεβου στην αστυνομια πηρα τηλεφωνο σημερα και λενε δεν ειναι κανενασ εκει... Γελαει ο κοσμος
ευχαριστω πολυ λεωνιδα μου ... ημουν απο πριν στην οικογενεια ετσι και αλλιωςπολύ ωραίο εργαλείο! θα το χαρείς σίγουρα! Καλώς όρισες στην οικογένεια!
μην μου βαζεις ιδεες και με βγαλουν στα καναλια!!!χαχαχαΑν θες να ερθουν κανε πως το δενεις και οτι εχεις φυσιγγια στην τσεπη
Τρεχτοι θα ερθουν
Μετα βγαλε απο την τσεπη ενα πακετο τσιχλες
θα εχεις την χαρα να δεις την φατσα τους εφοσον ηρθαν τρεκτοι και αναγκαστικα θα σε εξυπηρετησουν![]()