Μια χαρά ειμαστε κ με 1.2 1.4 κώνο εμείς κι ας έχει 18.8 αυλό...ολη η βαρύτητα στο φυσίγγιο...αναρωτιέμαι όμως...γιατι σε όλα κι όχι μόνο για τις waterfowl editions re brow?
Ποιο καλοδεχουμενος στα χωντρα σκαγια και στα πολλα γραμαρια.Δηλαδη πιο μηκος κωνου ειναι καλυτερα ρε παιδια εσεις που εχετε δοκιμαση?
Η δικια μου εχει 7χιλ. Κωνο και βγάζει απιστευτεσ ντουφεκεσ
μηπως εννοεις 7 εκατοστα?
Ακριβωσ .shake.
η καινούργια maxus του xristos vinci λογικά έχει τον μικρότερο κώνο οπότε με το που αρχίσει το κυνήγι θα έχουμε εντυπώσειςH ουσια θα ηταν Ηλια να βρισκαμε μια με κοντο κωνο και να καναμε ενα συγκριτικο σε διατρηση και συγκεντρωση. Ειμαι της αποψης οτι αυτο το οπλο με τοσο διευρυμενο αυλο τον κωνο τον χρειαζεται για τα μολυβδινα τα σκαγια. Για τα ατσαλινα ο κοντος δεν εχει προβλημα.
Έτσι όπως τα λες Μάκη στα τρυγόνια θα έχω πλήρει εικόνα τη ζημιά κάνει το όπλο και θα σας πω τις εντυπώσεις ......η καινούργια maxus του xristos vinci λογικά έχει τον μικρότερο κώνο οπότε με το που αρχίσει το κυνήγι θα έχουμε εντυπώσεις![]()
Η δικια μου εχει 7χιλ. Κωνο και βγάζει απιστευτεσ ντουφεκεσ
Δεν έχω ιδέα για το συγκεκριμένο αντικείμενο. Έτσι όπως το βλέπω και από το όνομα καταλαβαίνω ότι χρησιμεύει για να ελαχιστοποιεί τους κραδασμούς της σκανδάλης.
Όπως λέει και ο Βασίλης το μόνο που μπορώ να σκεφτώ, ίσως για να μην αποκτήσει μπόσικα η βάση της σκανδάλη από τους κραδασμούς του κλείστρου. Δεν βλέπω εκεί κάποια άλλη χρησιμότητα.Απο το ονομα και μονο ( Trigger Guard Buffer )
μεταφραζετε σε... Ρυθμιστικό προστασίας σκανδάλης,
η απορια μου ομως ειναι πως αυτο το σφουγαρακι
μπορει να ρυθμιζει την σκανδαλη και με πιο τροπο?
Όπως λέει και ο Βασίλης το μόνο που μπορώ να σκεφτώ, ίσως για να μην αποκτήσει μπόσικα η βάση της σκανδάλη από τους κραδασμούς του κλείστρου. Δεν βλέπω εκεί κάποια άλλη χρησιμότητα.
Γιώργο καλησπέρα πάνω σ αυτό το προστατευτικό εφαρμόζει το πίσω κοίλο μασιφ μέρος της σκανδαλοθήκηςΝαι ειναι κι αυτη μια αποψη σωστη φιλε γιαννη, το ιδιο πραγμα το εχουν και η SX3 και δυο φιλοι μου που την εχουν
ουτε αυτοι καν ξερουν για το θεμα.
Εν τω μεταξυ σε μενα οπως ειπα εχει λιωση εχει φθαρη τελειως και δεν ξερω αν ειναι απαρατητο
να το ψαξω που και σε πιο καταστημα μπορω να το βρω για να το βαλω και στην δικη μου browning....
αν γνωριζει καποιος συναδελφος επι του θεματος ας μας ενημερωση.
παίρνει τις φλάντζες της gold αλλά πολύ δύσκολο να βρείς....αν υπάρχουν μόνο στον παλιό αντιπρόσωπο Χ.Σακκάς που τις χρέωνε πριν 5 χρόνια 10 ευρώΜετα απο συζητηση με τον Δημητρη(dim) και αρκετο προβληματισμο ηθελα να ρωτησω εαν γνωριζει καποιος εαν σε browning phoenix που ερχεσαι χωρις φλατζες αλλαγης κλισης υπαρχει πατουρα στο οπλο για να βαλεις after market φλατζες?
στολίδια ζωγραφιές η καινούργια μόδα στα αυτογεμή