Browning Team

Μάγκες και εγώ από σήμερα στο κλαμπ με την maxus σε 71 πόντους την ξυληνι.σαν πρώτη εντύπωση που την έχω στα χέρια καλοζηγισμενη και μου έρχεται ωραία στην επωμεση, όταν θα την δοκιμάσω θα δούμε και τι τουφεκιές βγάζει....
καλορίζικο καλές τουφεκιές
επιλογή που θα την καταευχαριστηθείς :)

Μάγκες και εγώ από σήμερα στο κλαμπ με την maxus σε 71 πόντους την ξυληνι.σαν πρώτη εντύπωση που την έχω στα χέρια καλοζηγισμενη και μου έρχεται ωραία στην επωμεση, όταν θα την δοκιμάσω θα δούμε και τι τουφεκιές βγάζει....
Καλορίζικο Χρήστο, να είσαι γερός να το χαρείς, πολύ καλή επιλογή ... Πολλά και καλά κυνήγια να έχεις !!! .well done.

Καλοριζικο φιλε Χρηστο!! Να σου χαρισει ομορφες στιγμες ευχομαι. Αν μπορεις και θελεις στειλε μου τις φωτογραφιες στο μειλ μου και θα τις ανεβασω εγω. vebarbar@yahoo.gr

Σε ευχαριστώ Βασίλη για την βοήθεια, θα σου στειλω μερικές φώτο ...

Φρέσκο πράμα έχω .my man.

Καλορίζικη και καλές τουφεκιές ....

Να είσαι καλά Ηλία και σε ευχαριστώ,να σε ρωτήσω ρε φίλε τις έχεις κάποιο after market τσοκ ή χρησιμοποιεις τα δικά της;
Εχω παρι το carlson 4σαρι τρομερό τσοκ αλλα δεν κανει για κοντα τα κανει σκόνη.αλλα και με τα δικα τησ δεν ειχα κανενα πρόβλημα

Καλο απογευμα! Χρηστο καλουτουφεκη να ειναι με πολλα θηραματα! Το εχω πιασει το οπλο και εχω ριξει! εκανες κατα την γνωμη μια απο τις 2-3 καλυτερες επιλογες για οπλο αεριων! Βαλιτσα ειχε μαζι;

Καλο απογευμα! Χρηστο καλουτουφεκη να ειναι με πολλα θηραματα! Το εχω πιασει το οπλο και εχω ριξει! εκανες κατα την γνωμη μια απο τις 2-3 καλυτερες επιλογες για οπλο αεριων! Βαλιτσα ειχε μαζι;
Να είσαι καλά Γιάννη,οχι δεν ήταν σε βαλίτσα σε κουτί μου ήρθε.....

Χρήστο καλορίζικη και καλοτούφεκη, να σαι καλά να τη χαρείς!

Καλησπερα στην ομαδαρα μας,ηθελα να ρωτησω γνωριζει καποιος εαν το πιστονι της phoenix ειναι ιδιο με της gold γιατι σκοπευω να αγορασω και στην εταιρεια μου παν οτι εχουν της gold και οτι ειναι ιδιο.Επισης,λετε να αλλαξω προληπτικα ενα σετ ελατηριων?(επανατατικο,αποθηκης κτλ).Το οπλο το χρησιμοποιω 9 χρονια με περιπου 1500 φυσιγγια το χρονο..Ααα και κατι τελευταιο,ποια η αποψη σας για επιμηκυνση κωνου?Αυτα απο μενα:)

Αλήθεια πόσος ειναι ο κώνος της
..στη δικη μου gold πρέπει να είναι γύρω στα 3 με 4 εκατοστα

Δεν το γνωριζω καθολου γιαννη!
εκτός από την maxus στις καραμπίνες δεν είναι παραπάνω από 1,2-1,4 :)

Back