Χρήστο καλορίζικο !
Σας ευχαριστώ παίδες για τις ευχές.....Καλοριζικο Χρισταρα
Να σε καλα φιλε
Νς το χαρεις πολλα χρονια με πολλα κυνηγια![]()
Χρήστο καλορίζικο !
Σας ευχαριστώ παίδες για τις ευχές.....Καλοριζικο Χρισταρα
Να σε καλα φιλε
Νς το χαρεις πολλα χρονια με πολλα κυνηγια![]()
καλορίζικο καλές τουφεκιέςΜάγκες και εγώ από σήμερα στο κλαμπ με την maxus σε 71 πόντους την ξυληνι.σαν πρώτη εντύπωση που την έχω στα χέρια καλοζηγισμενη και μου έρχεται ωραία στην επωμεση, όταν θα την δοκιμάσω θα δούμε και τι τουφεκιές βγάζει....
Σε ευχαριστώ Μάκη....καλορίζικο καλές τουφεκιές
επιλογή που θα την καταευχαριστηθείς![]()
Μαύρος πειρασμός είναι.........να κ το pro sport
Καλορίζικο Χρήστο, να είσαι γερός να το χαρείς, πολύ καλή επιλογή ... Πολλά και καλά κυνήγια να έχεις !!!Μάγκες και εγώ από σήμερα στο κλαμπ με την maxus σε 71 πόντους την ξυληνι.σαν πρώτη εντύπωση που την έχω στα χέρια καλοζηγισμενη και μου έρχεται ωραία στην επωμεση, όταν θα την δοκιμάσω θα δούμε και τι τουφεκιές βγάζει....
Μάγκες και εγώ από σήμερα στο κλαμπ με την maxus σε 71 πόντους την ξυληνι.σαν πρώτη εντύπωση που την έχω στα χέρια καλοζηγισμενη και μου έρχεται ωραία στην επωμεση, όταν θα την δοκιμάσω θα δούμε και τι τουφεκιές βγάζει....
Καλοριζικο φιλε Χρηστο!! Να σου χαρισει ομορφες στιγμες ευχομαι. Αν μπορεις και θελεις στειλε μου τις φωτογραφιες στο μειλ μου και θα τις ανεβασω εγω. vebarbar@yahoo.gr
Σε ευχαριστώ Βασίλη για την βοήθεια, θα σου στειλω μερικές φώτο ...
Καλορίζικη και καλές τουφεκιές ....Μάγκες και εγώ από σήμερα στο κλαμπ με την maxus σε 71 πόντους την ξυληνι.σαν πρώτη εντύπωση που την έχω στα χέρια καλοζηγισμενη και μου έρχεται ωραία στην επωμεση, όταν θα την δοκιμάσω θα δούμε και τι τουφεκιές βγάζει....
Εχω παρι το carlson 4σαρι τρομερό τσοκ αλλα δεν κανει για κοντα τα κανει σκόνη.αλλα και με τα δικα τησ δεν ειχα κανενα πρόβλημαΝα είσαι καλά Ηλία και σε ευχαριστώ,να σε ρωτήσω ρε φίλε τις έχεις κάποιο after market τσοκ ή χρησιμοποιεις τα δικά της;
Καλο απογευμα! Χρηστο καλουτουφεκη να ειναι με πολλα θηραματα! Το εχω πιασει το οπλο και εχω ριξει! εκανες κατα την γνωμη μια απο τις 2-3 καλυτερες επιλογες για οπλο αεριων! Βαλιτσα ειχε μαζι;Μάγκες και εγώ από σήμερα στο κλαμπ με την maxus σε 71 πόντους την ξυληνι.σαν πρώτη εντύπωση που την έχω στα χέρια καλοζηγισμενη και μου έρχεται ωραία στην επωμεση, όταν θα την δοκιμάσω θα δούμε και τι τουφεκιές βγάζει....
Οκ Ηλία σε ευχαριστώ για την πληροφορία...Εχω παρι το carlson 4σαρι τρομερό τσοκ αλλα δεν κανει για κοντα τα κανει σκόνη.αλλα και με τα δικα τησ δεν ειχα κανενα πρόβλημα
Να είσαι καλά Γιάννη,οχι δεν ήταν σε βαλίτσα σε κουτί μου ήρθε.....Καλο απογευμα! Χρηστο καλουτουφεκη να ειναι με πολλα θηραματα! Το εχω πιασει το οπλο και εχω ριξει! εκανες κατα την γνωμη μια απο τις 2-3 καλυτερες επιλογες για οπλο αεριων! Βαλιτσα ειχε μαζι;
Χρήστο καλορίζικη και καλοτούφεκη, να σαι καλά να τη χαρείς!Μάγκες και εγώ από σήμερα στο κλαμπ με την maxus σε 71 πόντους την ξυληνι.σαν πρώτη εντύπωση που την έχω στα χέρια καλοζηγισμενη και μου έρχεται ωραία στην επωμεση, όταν θα την δοκιμάσω θα δούμε και τι τουφεκιές βγάζει....
Δεν το γνωριζω καθολου γιαννη!Αλήθεια πόσος ειναι ο κώνος της
..στη δικη μου gold πρέπει να είναι γύρω στα 3 με 4 εκατοστα
Αλήθεια πόσος ειναι ο κώνος της
..στη δικη μου gold πρέπει να είναι γύρω στα 3 με 4 εκατοστα
εκτός από την maxus στις καραμπίνες δεν είναι παραπάνω από 1,2-1,4Δεν το γνωριζω καθολου γιαννη!
Πόσο έχει η maxus?εκτός από την maxus στις καραμπίνες δεν είναι παραπάνω από 1,2-1,4![]()