Ευχαριστώ και εσύ να χαρείς οτι σε ευχαριστεί .Διαμαντη καλες κ δοκιμες να χαρεις την auto 5
Ευχαριστώ πολύ πτσουλα μου. Περιμένω τηλέφωνο στην έναρξη για πιτσούνια....να τα δοκιμάσουμε σε κινούμενο στόχο.ωραίο έγινε πτσούλα μου να το χαρείς βρε με πολλές επιτυχίες![]()
Ευχαριστώ,το ξέρω φίλε μου...να'σαι καλάΝα το χαρησ φιλε μου είναι ντοφεκι θρύλος με παρα πολυ καλη κανη
Μη μου λες τέτοια και βάλω την μαύρη στην άκρη που λέει και ο Γιαννης...Διαμαντή καλά κυνήγια με τα όπλα σου με υγεία! Και τα δυο τα έχω δει στον βάλτο με τουφεκιές πραγματικά φαρμάκι με ελαφρύ προβάδισμα της Browning auto5.
μετά χαράς και πιτσούνια και ωραία πιροσκί μετάΕυχαριστώ πολύ πτσουλα μου. Περιμένω τηλέφωνο στην έναρξη για πιτσούνια....να τα δοκιμάσουμε σε κινούμενο στοχο
Ωραια δουλεια εκανες πιστευω θα τοχαρεις αυτη στη μπεκατσα θα "μπουκαρει" μονη της.................
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και εδώ μαζί με την es 100 (71" κάννη):
![]()
Κοιτα να δεις Παναγιώτη....Ωραια δουλεια εκανες πιστευω θα τοχαρεις αυτη στη μπεκατσα θα "μπουκαρει" μονη της
Εχω αδυναμια στις κοντες καννες σου δινουν την αισθηση οτι πανε μονα τους![]()
Νίκο το πρόβλημα είναι εκεί σου είπαν,κατά 99%,το οποίο λύνεται με κάποιο οπλουργο που είτε σου αλλάζει στο stop είτε λιμάρει το σιδεράκιΠαιδια θελω τα φωτα σας,εχω μια browning phoenix εδω και 7 χρονια και ριχνω περιπου 2.000 φυσιγγια το χρονο,φετος 4 φορες σε ολη την σεζον μου παρουσιασε εμπλοκη πετουσε απο την αποθηκη 2 σφαιρες και δεν μπορουσε να ανεβει η μια..Εχει συμβει σε καποιον?μου ειπαν για στραβο σιδερακι που κραταει την σφαιρα στην αποθηκη και δεν στοπαρει την αλλη!
Καθε συμβουλη ευπροσδεκτη!
Σε ευχαριστω πολυ Μακη,περιμενω νεα σου!Νίκο το πρόβλημα είναι εκεί σου είπαν,κατά 99%,το οποίο λύνεται με κάποιο οπλουργο που είτε σου αλλάζει στο stop είτε λιμάρει το σιδεράκι
και στις 2 περιπτώσεις λύση δίνεται
η 1η στοιχίζει αρκετά κάτι που δεν θυμάμαι αλλά θα μάθω σήμερα αύριο
η 2η πολύ λιγότερο αλλά πρέπει αυτός που θα το κάνει να το κατέχει και να το έχει κάνει κι άλλες φορές![]()
...όπως και το υπόλοιπο όπλο!! πάντα έψαχνα μια b80 και εγώ....με βάση αλουμινίου είναι ή η ατσάλινη;; (σπάνιο όπλο αυτό στην Ελλάδα!)Αγορασα 3 ελατηρια γιατην b80 κλειστρου 12ε αποθηκης 12ε βελονας 12ε.banana..hit.
τα σχολια δικα σας. Τα ελατηρια ειναι απο την BERETTA
Φιλική συναδελφική συμβουλή: με προσοχή το CRUD BUSTER..πολύ αποτελεσματικό αλλά με προσοχή και καλό στέγνωμα πριν έρθει σε επαφή με ξύλινα και πλαστικά τμήματα!!! Γιατί ειδικά η ανανεωμένη κυρία είναι φωτιά!!!!!Πήγα σχολώντας απο τη δουλειά στον Καλκαντζάκο στον Κηφισό και πήρα τα εικονιζόμενα φυσίγγια(εκτός του imperial),κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.Θα ριχτούν στον πίνακα στο Σχιστό και από τα δύο όπλα,με ίδια σύσφιξη τσοκ και συγκεκριμένα με **** άστρα,στα 15 και 25 μέτρα και θα ανεβάσω φωτογραφίες προσεχώς....Όλα τα φυσίγγια είναι 32γρ. νούμερο 9, εκτός του mezzo που είναι 8&9. Θα ρίξω ένα φυσίγγι από το καθένα,με το κάθε όπλο,στα μέτρα που προανέφερα. Browning auto5, 60" κάνη και es100 vitoria,71" κάνη.
![]()
το ξέρω φίλε μου,αυτό διώχνει τα πάντα(είναι κάτι σαν το καθαριστικό καρμπυρατερ),ξεκάζεις και με την πίεση που βγαίνει και τις ουσίες που περιέχει,καθαρίζει και στεγνώνει τα μέρη που θέλω,δηλαδή μηχανισμό σκανδάλης και κλείστρο.Όμως μετά τα μέρη που ψεκάστηκαν και καθαρίστηκαν,θέλουν πάλι λίπανση και σκούπισμα του περιττού λαδιού.Φιλική συναδελφική συμβουλή: με προσοχή το CRUD BUSTER..πολύ αποτελεσματικό αλλά με προσοχή και καλό στέγνωμα πριν έρθει σε επαφή με ξύλινα και πλαστικά τμήματα!!! Γιατί ειδικά η ανανεωμένη κυρία είναι φωτιά!!!!!![]()
καλοτουφεκο το εργαλειο. καμμια φωτο ρε μεγαλε δεν βαζουμε????Μάγκες και εγώ από σήμερα στο κλαμπ με την maxus σε 71 πόντους την ξυληνι.σαν πρώτη εντύπωση που την έχω στα χέρια καλοζηγισμενη και μου έρχεται ωραία στην επωμεση, όταν θα την δοκιμάσω θα δούμε και τι τουφεκιές βγάζει....
Ευρηπιδη σε ευχαριστώ παρά πολύ,το έχω βγάλει φώτο αλλά επειδή γράφω με κηνιτο δεν καταφέρνω να τις ανεβάσω....καλοτουφεκο το εργαλειο. καμμια φωτο ρε μεγαλε δεν βαζουμε????
ο χρηστος ο maxus
![]()
Καλοντούφεκο Χρήστο, να"σαι γερός να το χαρείς.Μάγκες και εγώ από σήμερα στο κλαμπ με την maxus σε 71 πόντους την ξυληνι.σαν πρώτη εντύπωση που την έχω στα χέρια καλοζηγισμενη και μου έρχεται ωραία στην επωμεση, όταν θα την δοκιμάσω θα δούμε και τι τουφεκιές βγάζει....
Καλοτουφεκο Χρήστο!Μάγκες και εγώ από σήμερα στο κλαμπ με την maxus σε 71 πόντους την ξυληνι.σαν πρώτη εντύπωση που την έχω στα χέρια καλοζηγισμενη και μου έρχεται ωραία στην επωμεση, όταν θα την δοκιμάσω θα δούμε και τι τουφεκιές βγάζει....