Browning Team

Eιναι πολυ δεσμευτικο το φουλ, αλλα και μονο η ιδεα οτι μπορει να μην εχει επιτυχη εκβαση η επεμβαση, θα με απετρεπε και μενα. Αν το κρατησεις οπως εχει, θες μαλλον πειραματισμο με μαλλινοταπες, μισοταπες ή και διασπορας

Η γνωμη μου ειναι οτι τετοιες καννες δεν πρεπει ουτε να κοβονται,ουτε να μπαινουν τσοκ.
Με τα καταλληλα διασπορας μπορεις ανετα να κυνηγησεις κ ορτυκι και τσιχλα στο περπατητο,Εαν κανεις καρτέρι δεν θα τα χρειαστεις παντα( τα διασπορας).
Σε αλλη περιπτωση καλυτερα να πωληθει σε καποιον λατρη του κλασσικου και των οριακων βολων για να βρει το οπλο και η καννη τον δρομο της παρα να γινουν παρεμβασεις.
ΥΓ Παντα δικη μου αποψη,καποιος αλλος μπορει κ τσοκ να εβαζε και να την εβαφε και με..ceracote...

Δεν πιστεύω να υπάρχει θέμα επιτυχίας,γιατί τότε δεν θα το τολμούσε κανείς οπλουργός το όλο εγχείρημα.Για κοιτάξτε αυτό το άρθρο: http://www.ethnos.gr/opla/arthro/egkatastasi_tsok_eksarxis-64723185/ που κατά σύμπτωση είναι και ο οπλουργός που πάω,όταν χρειάζομαι κάτι στα όπλα μου...

Η τοποθέτηση εσωτερικών τσοκ με την προϋπόθεση να είναι αυτή εφικτή απο τεχνικής άποψης και να γίνει από επαγγελματία είναι για μένα μια μεγάλη αναβάθμιση στο όπλο. Όπως και να έχει είναι πολλή δεσμευτικό το full.

Πέραν της πλάκας δες αν βρεις καμιά μεταχειρισμενη καννη με ανοιχτό τσοκ..
την λύση αυτή θα πρότεινα κι εγώ
Διαμαντή μου συμπληρώνω δε ότι φιάχνοντας τσοκ μετά την πληρωμή εργασίας θέλεις και τσοκάκια τουλάχιστον 150 έουρος
η εργασία δεν θα πάει 100 τουλαχιστον;;;;;
με 250 βρίσκεις κάννη με ανοιχτό σταθερό τσοκ και μαμά και μαμάτη....παλιά μέταλλα κ,λ,π,

Διαμαντή μου συμπληρώνω δε ότι φιάχνοντας τσοκ μετά την πληρωμή εργασίας θέλεις και τσοκάκια τουλάχιστον 150 έουρος
με 250 βρίσκεις κάννη με ανοιχτό σταθερό τσοκ και μαμά και μαμάτη....παλιά μέταλλα κ,λ,π,
Αυτό ακριβώς! Αν βρεις να γράφει ** παρτην είναι σαν ***

Για δεύτερη κάννη ουτε λόγος, μπορεί να είναι ενα όπλο συλλεκτικό,όμως όπως είπα θέλω να το παίρνω καμιά φορά να δουλευει και αυτό λίγο,γιατί έτσι όπως είναι δεν κάνει για τα κυνήγια που κάνω.
Μάκη κοντά έπεσες στις τιμές,βέβαια το τσοκάκι μου το έδωσε χθες ενας συνάδερφος 30€,της κολλόνιαν το IC και με αυτό θα πάω στον οπλουργό να μου κάνει το σπείρωμα.
Εν τω μεταξύ εάν δεν έρχεται ο πατέρας μου μαζι,έχω και την δική του 303 με ολικό μήκος όπλου 1,02 του μέτρου(μπιστόλα με 52 cm κάννη),που είναι στο όριο βάσει του νομου περί όπλων.
Του είχε σκάσει μετά απο πέσιμο(είχε μπει λασπη) και του την έκοψε ο Πλαστουργός και για κοντά είναι μανούλα,τη σηκώνεις και ρίχνεις.

Δεν πιστεύω να υπάρχει θέμα επιτυχίας,γιατί τότε δεν θα το τολμούσε κανείς οπλουργός το όλο εγχείρημα.Για κοιτάξτε αυτό το άρθρο: http://www.ethnos.gr/opla/arthro/egkatastasi_tsok_eksarxis-64723185/ που κατά σύμπτωση είναι και ο οπλουργός που πάω,όταν χρειάζομαι κάτι στα όπλα μου...
Ειδα τις φωτο και κατι δεν μου εκατσε καλα.Βαζει την κανη στον τορνο και την κραταει με το καβαλετο.Το κοπτικο κοβει εαν δεν κανω λαθος 19 χιλ και κατι,Απορια εαν κατα την διαρκεια κοπης <<Αρπαξει το κοπτικο τι κανεις?Εχω δει τετοια εργασια απο σοβαρο τεχνιτη την οποια την εκανε στο χερι και στην ελλαδα και στο εξωτερικο,Στο λεω επειδη ειμαι περιπου της δουλειας [Μηχανουργος]Τοσιο λεπτες εργασιες γινονται στο χερι ειδικα οταν τα τοιχωματα ειναι 6-7 δεκατα του χιλιοστου

Καλή είναι η δουλειά που κάνει και εγγυημένη,ο πρώτος που έκανε και κάνει ακόμη αυτές τις επεμβάσεις,είναι ο Κούρκουλος.Τώρα...επειδή είναι εφεδρικό όπλο και για να κατεβάσω λίγο το κόστος,αν έβαζα εναλλασσόμενα τύπου thinwall,θα έβαζα ένα ανοικτό τσοκάκι και τέρμα.Δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να αγοράσω 2ο και 3ο τσόκ,εφόσον έχω όπλο με εναλλασσόμενα τσοκ και μάλιστα 5,την es 100.
Οπότε κατέληξα με το μισό κόστος και λίγο παρακάτω,να μου κάνει την auto 5 απο σταθερό φούλ που είναι τώρα,σε σταθερό 3,5 με 4 τσοκ.

Καλή είναι η δουλειά που κάνει και εγγυημένη,ο πρώτος που έκανε και κάνει ακόμη αυτές τις επεμβάσεις,είναι ο Κούρκουλος.Τώρα...επειδή είναι εφεδρικό όπλο και για να κατεβάσω λίγο το κόστος,αν έβαζα εναλλασσόμενα τύπου thinwall,θα έβαζα ένα ανοικτό τσοκάκι και τέρμα.Δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να αγοράσω 2ο και 3ο τσόκ,εφόσον έχω όπλο με εναλλασσόμενα τσοκ και μάλιστα 5,την es 100.
Οπότε κατέληξα με το μισό κόστος και λίγο παρακάτω,να μου κάνει την auto 5 απο σταθερό φούλ που είναι τώρα,σε σταθερό 3,5 με 4 τσοκ.
Ταπεινη μου γνωμη τετοια οπλα να μη πειραζονται και να καταληγουν σε καποιον λατρη..Ειναι κριμα να χαλαστει αυτη η καννη το διασπορας θα σου κανει ολα τα γουστα δεν ειναι αναγκη η χρηση τσοκ..
Φιλικα παντοτε

Xθές έγινε καθαρισμός της maxus του πατέρα, σε όλα τα σημεία. Αφου πρώτα για ακόμη μια φορά ταλαιπωρηθήκαμε να βγάλουμε την κάννη που σφηνώνει απίστευτα, αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οτι παρότι την έκανα βίδες και αφαίρεσα και το λαστιχάκι απο το μαστό καθαρίζοντας το σχετικό λούκι, όταν την έδεσα ξανάσφηνώνει η κάννη, λιγότερο μεν αρκετά δε...Υπάρχει περίπτωση να είναι στραβιά η αποθήκη ή ο μαστός?

Xθές έγινε καθαρισμός της maxus του πατέρα, σε όλα τα σημεία. Αφου πρώτα για ακόμη μια φορά ταλαιπωρηθήκαμε να βγάλουμε την κάννη που σφηνώνει απίστευτα, αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οτι παρότι την έκανα βίδες και αφαίρεσα και το λαστιχάκι απο το μαστό καθαρίζοντας το σχετικό λούκι, όταν την έδεσα ξανάσφηνώνει η κάννη, λιγότερο μεν αρκετά δε...Υπάρχει περίπτωση να είναι στραβιά η αποθήκη ή ο μαστός?
????λαστιχάκι?????

Και μένα σφυνωνει αλλά όχι και ότι ταλαιπωρουμε να την βγάλω. Λίγο δύναμη και βγαίνει Και με το ίδιο ζόρι μπαίνει

Και μένα σφυνωνει αλλά όχι και ότι ταλαιπωρουμε να την βγάλω. Λίγο δύναμη και βγαίνει Και με το ίδιο ζόρι μπαίνει
Μιλάμε οτι δε βγαινει....ανοιγοκλεισα 15 φορες με δυναμη το κλειστρο για να την πεταξει εξω την καννη γιατι με το χερι τραβαγαμε δυο ατομα και δεν εβγαινε.

Με τραβηγμενο πισω το κλειστρο προσπαθουσαμε και για να βγει αφηναμε το κλειστρο να πεφτει με δυναμη για να ξεκολλησει, πανω απο 15 φορες
πιάνεις την κάννη από τον μαστό κουνάς δεξιά αριστερά τραβώντας συγχρόνως και θα βγεί πιο εύκολα :)

Back