Browning Team

αν και μαυρο ... κούκλα ειναι...

εδώ να δεις το 20 άρι .. αριστοκρατία ....
http://browning.eu/products/shotguns/over_and_under/b725_hunter/A-725HUNTUKBLACK20.html
αν και "φρανσουα" που λέει ο Πατριώτης , με τρελαίνει αυτή η UK έκδοση .. ποιο κομσο παθαίνεις... αχαχαχα υπομονή!

Λάμπρο καλή χρονιά καλώς όρισες στην παρέα μας
αν η ερώτηση σου αναφέρεται σε αλλαγή τσόκ ρίξε μια ματιά στο παρακάτω thread με παρόμοια ερώτηση και ότι άλλο θέλεις ρωτάς και απαντήσεις θα δοθούν από αρκετά μέλη :)
http://www.hunterslife.gr/forums/threads/κατασκευη-τσοκ-σε-σουπερ-ποζε.429/

επίσης αν θές πες μας 2 λόγια για σένα π.χ. περιοχή τι κυνηγάς αν έχεις κάποιο-α σκυλάκια......
http://www.hunterslife.gr/forums/threads/to-know-us-better-Γνωριμία.17/page-209

Last edited:
Λαμπρο demi η 3 αστρα αυτο που αναγραφει το οπλο σου ** και Full η * αυτο που αναγραφει *.Ο συμβολισμος αυτος ισχυει για ολα τα οπλα της Browning συμπεριλαμβανομενου και του Β25.Τα 2 αστρα η browning τα συμβολιζει με *-

πρόταση μου είναι να φιάξεις το σπασμένο με νέο ελατήριο πιο δυνατό
Μακη εχεις προσωπικα σε εκτιμηση καποιον ωστε να μπορει να κανει τετοιο?γιατι κοιταω το ελατηριο της phoenix και βλεπω εσωτερικα καποιες γραμμες τραχιες πανω στην σπειρα(στο πιστονι εννοω)

Μακη εχεις προσωπικα σε εκτιμηση καποιον ωστε να μπορει να κανει τετοιο?γιατι κοιταω το ελατηριο της phoenix και βλεπω εσωτερικα καποιες γραμμες τραχιες πανω στην σπειρα(στο πιστονι εννοω)
οι τραχιές γραμμές ίσως είναι από κατάλοιπα πυρίτιδας κ,λ,π,
καθάρισε το με ζεστό νερό και σύρμα με επιμονή κι υπομονή και πιστεύω ότι θα καθαρίσει
αν σπάσει δεν θα θα σπάσει σε πολλές μεριές σε μια μόνο
έχεις και π.μ.

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη της ομάδας και από εμένα!
θέλω να ρωτήσω εάν ταιριάζει στην Browning fusion evolve 2 το πέλμα inflex 2 που φοράει η καινούρια Browning A5;
Eαν γνωρίζει κάποιος, θα μου ήταν χρήσιμη η βοήθειά του!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Έχει καλά after market να πάρεις που δέχονται παρεμβάσεις για να έρθουν στα μέτρα του όπλου και τα δικά σου...το inflex έχει καλή αποσβεση αλλά έχει σίδερο μέσα και είναι μακρύ σίγουρα θα μακρινει το κοντακι και δεν δουλεύει εύκολα στο κόψε ραψε.

Από την σελίδα του shotgunworld απάντηση σε e-mail για την διαφορά μεταξύ των briley και τον midas που ως γνωστών φτιάχνονται από την ίδια εταιρεία όμως?

I called Briley and asked about the differences between the Midas chokes and their X2 chokes. I was told that the Midas chokes are made to Browning's specifications and that the they were not the same as the Briley labeled X2 chokes. When I asked which was better, they said something to the effect of:

"We don't make our chokes to the same specifications as the Browning Midas chokes, even though we could if we wanted to do so."

Now, you can take that any way you like. But based on the way it was said, I have a pretty good idea that means that Briley doesn't agree that the Browning specifications are ideal.

Then again, maybe Briley makes inferior chokes on purpose....

I am far less concerned about aesthetics and much more concerned about performance.

Έχω στην κατοχή μου μια browning Auto 5 Light Twelve full chocke με 70άρα κάνη,την οποία μου τη δώρισε ο αδερφός της πεθεράς,την είχε φέρει από Αμβέρσα,όταν ταξίδευε.
Τώρα θέλω τη γνώμη σας ή όποιος το γνωρίζει,επειδή το όπλο κάθεται λόγω στενού τσοκαρίσματος και δεν είναι πολυδουλεμένο,λέω να το πάω στον οπλουργό και να του βαλω τσοκ, τα λεγόμενα thin wall, για να το παίρνω σε κανα τσιχλοκυνήγι,μπορεί και σε ορτύκι.
Σήμερα ενας συνάδερφός μου,μου έδωσε ένα άψογο τσοκάκι λεπτού τοιχώματος, της colonians 4 άστρα και μου είπε αν σου αρέσει η auto 5,τότε καντο.
Ακούω γνώμες.....
e5ece5395cf9ba17682a828fef9bfd34_zps400a1d0b.jpg~original

Last edited:
Το πρόβλημα για μένα είναι να πετύχει η εγχείρηση (εχω και γω το ίδιο θεμα). Έχουν γίνει τέτοιες επεμβάσεις αλλα δεν ξέρω αν έχουν μετρηθεί οι επιδωσεις πριν και μετα, και απο το να ρισκάρω να καταστρέψω το όπλο προτίμησα να το αφήσω ως έχει. Στο κάτω κάτω μερικοί και στο σκοπευτήριο χρησιμοποιούν φουλ γιατί όχι και στο κυνήγι

Back