Browning Team

Εχει δοκιμάσει κανείς το ufο στο κυνήγι για να το δει πως συμπεριφέρεται γενικά και εάν αξίζει να είναι μόνιμα πάνω στο όπλο?
Όχι φίλε, το UFO μην το αφήσεις μόνιμα επάνω, το συγκεκριμένο τσοκ δίνει τα μέγιστα σε χοντρά σκάγια, μέχρι νούμερο 4 και θα σου δουλέψει άψογα από τα 40 μέτρα, μέχρι όπως λέει ο κατασκευαστής , beyond the outer limits.
Με τα σκάγια που δοκίμασες στο Σχιστο, είχε καλύτερη απόδοση το passing. Αν έχεις μάθει να έχεις μόνιμα 2*, άσε το passing. Το άλλο θέλει ειδικές περιπτώσεις για πολύ ψηλωμενα πουλιά.

Σας ευχαριστω πολύ όλους.
Φίλε μου θα ακολουθησω την συμβουλή σου γιατί εάν κατάλαβα αυτό που μου λες είναι ότι ενώ πήρα τον ίδιο αριθμό απο δισκάκια και με τα δύο τσοκ οι κατανομές είναι πολύ καλύτερες από το passing για ένα τσοκάκι που θα είναι μονιμα επάνω.

Φίλε μου θα ακολουθησω την συμβουλή σου γιατί εάν κατάλαβα αυτό που μου λες είναι ότι ενώ πήρα τον ίδιο αριθμό απο δισκάκια και με τα δύο τσοκ οι κατανομές είναι πολύ καλύτερες από το passing για ένα τσοκάκι που θα είναι μονιμα επάνω.
Ακριβώς, για γενικό κυνήγι και θέλοντας ένα σφικτό τσοκ επάνω, με το passing θα είσαι πιο "κερδισμένος" και σε πιο ευρεία γκάμα σκαγιών.

α ήθελα την βοηθεια σας , καταρχήν για να σας συστηθώ με λένε Τάσο , αθηναίος και με πόρωση στα γαλάζια πουλιά.
Πριν λίγες μέρες έγινα κάτοχος μίας Browning Maxus one composite μαύρης με 66 εκ κανη magnum.Συνήθως το πρώτο πράγμα που κάνω οταν αγοράζω καινούργιο όπλο είναι να δοκιμάζω τις κατανομές του στο χαρτί. Αυτή την φορά το έκανα λίγο ανάποδα και μιας και είχα χρόνια να πάω σκοπευτηριο είπα οι δοκιμές να γίνουν κατευθείαν στα δισκάκια.Εριξα δύο πούλες στο σχιστό με τσοκ muller passing και άλλες δύο με muller ufo.Το όπλο όπως έδειξε δεν θέλει καμία αλλαγή πάνω μου το περίεργο όμως είναι ότι είχα σχεδόν τα ίδια αποτελέσματα με ελάχιστες διαφορες του ανοιχτού με το πιο κλειστό τσοκ και βέβαια με πολύ πιο θεαματικά σπασιματα με το δέυτερο και απο κοντινες αποστάσεις.Η ερώτηση είναι εάν θα εχω και τις ιδιες συμπεριφορές στο κυνηγι.
Εχει δοκιμάσει κανείς το ufο στο κυνήγι για να το δει πως συμπεριφέρεται γενικά και εάν αξίζει να είναι μόνιμα πάνω στο όπλο?
Να πω την αλήθεια μου επειδή δεν κυνηγάω τίποτα άλλο εκτός από φάσσα δεν αλλάζω ποτέ το τσοκ στα μέχρι τώρα όπλα μου καθαρά για θέμα ψυχολογίας και πάντα κυνηγούσα με 2 αστρα.
Καλοριζικο φιλε μου.. Δεν Νομίζω οτι θελει κατι καλύτερο απο το μαμισιο τσοκ η maxus βγάζει εξαιρετικές ντουφεκεσ.

Γειά σας παιδιά ,
Θα ήθελα την βοηθεια σας , καταρχήν για να σας συστηθώ με λένε Τάσο , αθηναίος και με πόρωση στα γαλάζια πουλιά.
Πριν λίγες μέρες έγινα κάτοχος μίας Browning Maxus one composite μαύρης με 66 εκ κανη magnum.Συνήθως το πρώτο πράγμα που κάνω οταν αγοράζω καινούργιο όπλο είναι να δοκιμάζω τις κατανομές του στο χαρτί. Αυτή την φορά το έκανα λίγο ανάποδα και μιας και είχα χρόνια να πάω σκοπευτηριο είπα οι δοκιμές να γίνουν κατευθείαν στα δισκάκια.Εριξα δύο πούλες στο σχιστό με τσοκ muller passing και άλλες δύο με muller ufo.Το όπλο όπως έδειξε δεν θέλει καμία αλλαγή πάνω μου το περίεργο όμως είναι ότι είχα σχεδόν τα ίδια αποτελέσματα με ελάχιστες διαφορες του ανοιχτού με το πιο κλειστό τσοκ και βέβαια με πολύ πιο θεαματικά σπασιματα με το δέυτερο και απο κοντινες αποστάσεις.Η ερώτηση είναι εάν θα εχω και τις ιδιες συμπεριφορές στο κυνηγι.
Να πω την αλήθεια μου επειδή δεν κυνηγάω τίποτα άλλο εκτός από φάσσα δεν αλλάζω ποτέ το τσοκ στα μέχρι τώρα όπλα μου καθαρά για θέμα ψυχολογίας και πάντα κυνηγούσα με 2 αστρα.
Τάσο καλώς όρισες και καλοντούφεκο το Maxus!

Κατοχος μια gold phoenix εδω και 7 χρονια και μπορω να σας πω οτι μονο θετικες εντυπωσεις μου αφηνει αυτο το οπλο,νιωθω την ιδια αισθηση καθε φορα που το πιανω στα χερια μου σαν την πρωτη φορα που το επωμισα!Πιστεω πως ολη η κυνηγετικη μου πορεια θα ακολουθειται παντα απο οπλα browning!

κυριοι ερωτηση.φιλος εχει την auto 5.μπορει καποιος να εξηγησει την λειτουργεια των φρενων και πως τα τοποθετουμαι για ελαφριες και βαριες γομωσεις?κατι εχει να κανει με τις εγκοπες στο δαχτυλιδι αλλα δεν θυμαμαι ακριβως

κυριοι ερωτηση.φιλος εχει την auto 5.μπορει καποιος να εξηγησει την λειτουργεια των φρενων και πως τα τοποθετουμαι για ελαφριες και βαριες γομωσεις?κατι εχει να κανει με τις εγκοπες στο δαχτυλιδι αλλα δεν θυμαμαι ακριβως
http://www.ethnos.gr/opla/arthro/ta_daxtylidia_tis_browning-64340066/

Screenshot_20161019_192127.png
με έβαλε σε σκέψεις .seveys..smashfrak. α

Αν εχεισ την light twelve βαλε τα φρενα μονιμα μπροστα για βαριες γομωσεις , και κοιτα να ειναι σφιχτα .Αν τα δεις χαλαρα πιεσετα να κλεισουν και απεφυγε το λαδι .Αν σπασεις παπια την εκατσες,δεν υπαρχει και για να ερθει απο αμερικη ειναι δυσκολο..Το οπλο να το εχεις παντα με βγαλμενο ελατηριο επαναταξης οταν δεν το λειτουργςεις..Σε αντιθετη περιπτωση χαλαρωνει και μπορει να σπασεις κλειστρο η ακομα να στραβωσεις και βαση..Αν μπορεις τεντωνε το ελατηριο ωστε να ειναι σε ηρεμια 23εκ στν light και 37 αν εχεις magnum .Αλαξε αν μπορεις το ελατηεριο του κλειστρου ειναι το μονο που βρισκεις αυθεντικο..

..........................στην τελευταία ντουφεκια μου εσπασε το ελατηριο του πιστονιου τησ maxus.fiurius.
Ηλία προτίμησα να γράψω εδώ για να μην είμαι .off topic.

Η ζημιά που βγήκε σήμερα στην maxus είναι κάτι που δυστυχώς συμβαίνει στα όπλα με αυτόν τον μηχανισμό
προσωπικά σε 5 που είχα ποτέ δεν μου συνέβη σε 2 φίλους μου ναι
στον 1ο μετά από πολλές τουφεκιές σε Αφρική και Ελλάδα
στον 2ο στα 200 φυσίγγια
Είναι στην εγγύηση;;;;
Την καθαρίζεις συχνά;;;;

Την εχω 7
Ηλία προτίμησα να γράψω εδώ για να μην είμαι .off topic.

Η ζημιά που βγήκε σήμερα στην maxus είναι κάτι που δυστυχώς συμβαίνει στα όπλα με αυτόν τον μηχανισμό
προσωπικά σε 5 που είχα ποτέ δεν μου συνέβη σε 2 φίλους μου ναι
στον 1ο μετά από πολλές τουφεκιές σε Αφρική και Ελλάδα
στον 2ο στα 200 φυσίγγια
Είναι στην εγγύηση;;;;
Την καθαρίζεις συχνά;;;;
Την εχω 7 χρωνια με το παραμικρο προβλημα εχω ρηξη πανω απο15χιλιαδεσ φυσηγγια καθαρισμα πολυ Συχνά

Παιδια η καννη της phoenix εσωτερικα ειναι χρωμιομενη?εχω ακουσει πολλες εκδοχες και δεν ξερω τι παιζει
χρωμιωμένη η θαλάμη όλη η υπόλοιπη κάννη είναι αχρωμίωτη :)

<<Η ποιότητα Browning προσφέρεται σε μια ελκυστική τιμή για όλους. Το Phoenix διαθέτει όλα τα τεχνικά πλεονεκτήματα των αυτογεμών Browning όπως η κάνη Διευρυμένου Αυλού Back-Bore και τα προηγμένα τσοκ lnvector+ για χρήση με ατσάλινα σκάγια. Η θαλάμη είναι χρωμιωμένη για αντοχή στη διάβρωση αλλά ο αυλός παραμένει αχρωμίωτος, όπως τον προτιμούν πολλοί παραδοσιακοί κυνηγοί. Η βάση καλύπτεται με βαφή ιδιαίτερης αντοχής στη διάβρωση και τη σκληρή χρήση.Cal. 12Μ ,Μήκος Κάνης 66-71-76 cm ,Αυλός Back Bore Διευρυμένος,Τσοκ 4 εσωτ. Ιnv+ IC, Μ, ΙM, Full ,Βάρος 3,2 kg ,Κοντάκι-Πάπια Καρυδιά με φινίρισμα satin ,Μήκος Κοντ. 37 cm ,Αξεσουάρ Κάνη με δοκιμή ατσάλινων σκαγιών, αντιδιαβρωτική βαφή, κλειδαριά.Εγγύηση 3ετής εγγύηση μηχανισμού.??
πηγή:big hunter

Last edited:
χρωμιωμένη η θαλάμη όλη η υπόλοιπη κάννη είναι αχρωμίωτη :)

<<Η ποιότητα Browning προσφέρεται σε μια ελκυστική τιμή για όλους. Το Phoenix διαθέτει όλα τα τεχνικά πλεονεκτήματα των αυτογεμών Browning όπως η κάνη Διευρυμένου Αυλού Back-Bore και τα προηγμένα τσοκ lnvector+ για χρήση με ατσάλινα σκάγια. Η θαλάμη είναι χρωμιωμένη για αντοχή στη διάβρωση αλλά ο αυλός παραμένει αχρωμίωτος, όπως τον προτιμούν πολλοί παραδοσιακοί κυνηγοί. Η βάση καλύπτεται με βαφή ιδιαίτερης αντοχής στη διάβρωση και τη σκληρή χρήση.Cal. 12Μ ,Μήκος Κάνης 66-71-76 cm ,Αυλός Back Bore Διευρυμένος,Τσοκ 4 εσωτ. Ιnv+ IC, Μ, ΙM, Full ,Βάρος 3,2 kg ,Κοντάκι-Πάπια Καρυδιά με φινίρισμα satin ,Μήκος Κοντ. 37 cm ,Αξεσουάρ Κάνη με δοκιμή ατσάλινων σκαγιών, αντιδιαβρωτική βαφή, κλειδαριά.Εγγύηση 3ετής εγγύηση μηχανισμού.??
πηγή:big hunter
Σε ευχαριστω πολυ Μακη,μεχρι σημερα δεν ειχα ιδεα !!!.RESPECT.

Back