Browning Team

Γιατί γενικά για να πας από την μπροστά σκανδάλη στην πίσω ψιλογλιστράει το δεξί χέρι ποιο πίσω στο κοντάκι.

Αν μετακινησεις το χερι σου κατα 99% θα παει το οπλο περα δωθε. Δακτυλο μετακινεις
Ίσως έχεις δίκιο αλλά είχα καταλήξει εκεί από το ότι το αγγλέ με βολεύει καλύτερα και στο ότι είναι ποιο εύκολο να ρίξεις πρώτα την μπροστά σκανδάλη και μετά την πίσω από ότι το αντίθετο. Βέβαια αυτό που λες είναι 100% λογικό

Οσες φορες δοκιμασα, η δευτερη ηταν σημαντικα πιο αργη τουφεκια. Επειτα απλα το κραταγα σφιχτα και δε με βολευει λογω μεγαλης κλισης του καρπου. Ετσι κατεληξα στο πιστολε

Γνωριζει καποιος εαν το πελμα απο την Browning Maxus κανει στην Browning A5?της maxous ειναι το inflex recoil pad 1 και της a5 το inflex recoil pad 2...και αν γνωριζετε και την τιμη του...

Αρη θελω να μάθω αν τεριαζει διοτι πιστεύω πως είναι καλύτερο και φυσικά πολύ πιο ''ανθεκτικο'' από της α5..έχω δει κάποια βιντεο και πιστευω πως οι φέτες επιμικηνσης όπου έχουν τα πέλματα και των 2 όπλων ειναι ίδιες,άρα και τα πέλματα λογικά κανουν από το ένα στο αλλο,αλλά με το μάτι δεν το καταλαβαίνεις αυτο...

Αρη θελω να μάθω αν τεριαζει διοτι πιστεύω πως είναι καλύτερο και φυσικά πολύ πιο ''ανθεκτικο'' από της α5..έχω δει κάποια βιντεο και πιστευω πως οι φέτες επιμικηνσης όπου έχουν τα πέλματα και των 2 όπλων ειναι ίδιες,άρα και τα πέλματα λογικά κανουν από το ένα στο αλλο,αλλά με το μάτι δεν το καταλαβαίνεις αυτο...
Δημήτρη έδω ο Άγγλος αναφέρει οτι κανει για maxous, A5 & 725
μπορεις να του στείλεις ενα mail
http://www.avalon-guns.com/avalon/Browning-Inflex-2-Recoil-Pad.html
ειχα παρει απο αυτόν τα midas . μεταφορικά 9 ή 10 ευρώ

Δημήτρη έδω ο Άγγλος αναφέρει οτι κανει για maxous, A5 & 725
μπορεις να του στείλεις ενα mail
http://www.avalon-guns.com/avalon/Browning-Inflex-2-Recoil-Pad.html
ειχα παρει απο αυτόν τα midas . μεταφορικά 9 ή 10 ευρώ
Αυτό είναι όπου έχει η α5 δεν θέλω αυτό, θα ήθελα να κοιτάξω αν κανει της maxous...τωρα το είδα αφού λέει πως κάνει αυτό στη maxous τότε κάνει και της maxous στην α5

To inflex 2 εχει γυρω στα 40 ευρω Δημητρη, δεν ξερω αν το 1 ειναι ιδιο με το 2 ομως...
Δεν ειναι ιδιο το inflex 1 προσωπικα δε μου αρεσει καθολου το χει η μαξους και εχει εντονη καμπυλη προς τα μεσα ασε που περιμετρικα εχει κατι αγριες ραβδωσεις που το καλοκαιρι με φανελακι που εριξα ηταν σαν να μου ειχε γρατζουνισει γατα τον ωμο.Σαφως καλυτερο το 2.

Δεν ειναι ιδιο το inflex 1 προσωπικα δε μου αρεσει καθολου το χει η μαξους και εχει εντονη καμπυλη προς τα μεσα ασε που περιμετρικα εχει κατι αγριες ραβδωσεις που το καλοκαιρι με φανελακι που εριξα ηταν σαν να μου ειχε γρατζουνισει γατα τον ωμο.Σαφως καλυτερο το 2.
Φίλε μου μπορεί να είναι πιο καλό από θα ανακρουσης,δεν το ξέρω αυτό αλλά από ποιότητα 0 και γιαυτό ρωταω για της μαχους διοτι το βλέπω πιο γερο..εγώ θέλω να μάθω αν κανει το ένα πέλμα στο άλλο οπλο

Γειά σας παιδιά ,
Θα ήθελα την βοηθεια σας , καταρχήν για να σας συστηθώ με λένε Τάσο , αθηναίος και με πόρωση στα γαλάζια πουλιά.
Πριν λίγες μέρες έγινα κάτοχος μίας Browning Maxus one composite μαύρης με 66 εκ κανη magnum.Συνήθως το πρώτο πράγμα που κάνω οταν αγοράζω καινούργιο όπλο είναι να δοκιμάζω τις κατανομές του στο χαρτί. Αυτή την φορά το έκανα λίγο ανάποδα και μιας και είχα χρόνια να πάω σκοπευτηριο είπα οι δοκιμές να γίνουν κατευθείαν στα δισκάκια.Εριξα δύο πούλες στο σχιστό με τσοκ muller passing και άλλες δύο με muller ufo.Το όπλο όπως έδειξε δεν θέλει καμία αλλαγή πάνω μου το περίεργο όμως είναι ότι είχα σχεδόν τα ίδια αποτελέσματα με ελάχιστες διαφορες του ανοιχτού με το πιο κλειστό τσοκ και βέβαια με πολύ πιο θεαματικά σπασιματα με το δέυτερο και απο κοντινες αποστάσεις.Η ερώτηση είναι εάν θα εχω και τις ιδιες συμπεριφορές στο κυνηγι.
Εχει δοκιμάσει κανείς το ufο στο κυνήγι για να το δει πως συμπεριφέρεται γενικά και εάν αξίζει να είναι μόνιμα πάνω στο όπλο?
Να πω την αλήθεια μου επειδή δεν κυνηγάω τίποτα άλλο εκτός από φάσσα δεν αλλάζω ποτέ το τσοκ στα μέχρι τώρα όπλα μου καθαρά για θέμα ψυχολογίας και πάντα κυνηγούσα με 2 αστρα.

Γειά σας παιδιά ,
Θα ήθελα την βοηθεια σας , καταρχήν για να σας συστηθώ με λένε Τάσο , αθηναίος και με πόρωση στα γαλάζια πουλιά.
Πριν λίγες μέρες έγινα κάτοχος μίας Browning Maxus one composite μαύρης με 66 εκ κανη magnum.Συνήθως το πρώτο πράγμα που κάνω οταν αγοράζω καινούργιο όπλο είναι να δοκιμάζω τις κατανομές του στο χαρτί. Αυτή την φορά το έκανα λίγο ανάποδα και μιας και είχα χρόνια να πάω σκοπευτηριο είπα οι δοκιμές να γίνουν κατευθείαν στα δισκάκια.Εριξα δύο πούλες στο σχιστό με τσοκ muller passing και άλλες δύο με muller ufo.Το όπλο όπως έδειξε δεν θέλει καμία αλλαγή πάνω μου το περίεργο όμως είναι ότι είχα σχεδόν τα ίδια αποτελέσματα με ελάχιστες διαφορες του ανοιχτού με το πιο κλειστό τσοκ και βέβαια με πολύ πιο θεαματικά σπασιματα με το δέυτερο και απο κοντινες αποστάσεις.Η ερώτηση είναι εάν θα εχω και τις ιδιες συμπεριφορές στο κυνηγι.
Εχει δοκιμάσει κανείς το ufο στο κυνήγι για να το δει πως συμπεριφέρεται γενικά και εάν αξίζει να είναι μόνιμα πάνω στο όπλο?
Να πω την αλήθεια μου επειδή δεν κυνηγάω τίποτα άλλο εκτός από φάσσα δεν αλλάζω ποτέ το τσοκ στα μέχρι τώρα όπλα μου καθαρά για θέμα ψυχολογίας και πάντα κυνηγούσα με 2 αστρα.
Καλοριζικη φιλε καλα κυνηγια...!!!

Back