Browning Team

Σχετικά με τις τιμές.
Στην Ελλάδα δυστυχώς παίζουν εξωφρενικές τιμές για ένα όπλο που κυκλοφόρησε κατά πολλές χιλιάδες στην χώρα μας. Όλοι με ευκολία αναγράφουν στις αγγελίες τους την λέξη "συλλεκτικό" χωρίς να μιλάμε για ένα όπλο πχ από την πρώτη σειρά παραγωγής. Για όπλο κούτα τα 1500 ευρώ είναι εύκολα.
Στην Αμερική από όπου θα παραλλάβεις εσύ, έχουν πιο γήινες τιμές.
Το γεγονός ότι είναι made in japan (και είναι η light έκδοση και όχι η magnum που νομίζω κατασκευάζονταν αποκλειστικά στην Ιαπωνία) ρίχνει λίγο την τιμή της.
Πιστεύω ότι πρέπει να δώσεις εκεί γύρω στα 1000 για να θεωρείται καλή αγορά.
Είναι ένα σχεδόν ΤΕΛΕΙΟ όπλο αλλά μιλάμε για κατασκευή και σχεδιασμό 100 ετών, ανταλλακτικά υπάρχουν ακόμα πολλά αλλά στα μείον του είναι ο γενικά πολύπλοκος μηχανισμός σκανδάλης-κλείστρου (ο μύθος λέει ότι ο john προτιμούσε να βάζει δύο βίδες όπου μπορούσε να βάλει μία) και ότι οι μάστορες που βάζουν χέρι σε αυτές θα λιγοστεύουν συνέχεια.
Αυτό το χωρίς χαρτιά από Αμερική με μπέρδεψε λίγο....xm..xm.
την είχαν φέρει σε μπάρμπα μου από Αμερική πριν πολλά χρόνια.και έχει ρίξει 10 φυσίγγια μετρημένα.

Επομένως το όπλο είναι ήδη Ελλάδα. Απλά δεν έχει χαρτιά. Να ξέρεις ότι κανονικά και ότι δεν έχει χαρτιά ρίχνει την τιμή.
Επίσης -χωρίς παρεξήγηση- επειδή αυτό το "10 φυσίγγια μετρημένα" είναι πολλάκις ειπωμένο καλό θα ήταν να του ρίξει και μια ματιά οπλουργός πριν γίνει το deal.

Επομένως το όπλο είναι ήδη Ελλάδα. Απλά δεν έχει χαρτιά. Να ξέρεις ότι κανονικά και ότι δεν έχει χαρτιά ρίχνει την τιμή.
Επίσης -χωρίς παρεξήγηση- επειδή αυτό το "10 φυσίγγια μετρημένα" είναι πολλάκις ειπωμένο καλό θα ήταν να του ρίξει και μια ματιά οπλουργός πριν γίνει το deal.
μετρημένα 10 μπαλωθιες σε γάμο. Το ξέρω σίγουρα

http://imgur.com/Yui6N2A
Εδω με το 525 στο καρτερι για φασσα!
Ωραιο αυτο το ημιπιστολε!
δυστυχως πλεον δε υπαρχουν πολλα μοντελα οπλων με τετοιο κοντακι!
Ωραια φωτο!Μπορεις να το φτιαξεις το "πριγκιπα Ουαλιας".Σε βολευει η απλα σου αρεσει οπτικα?
Περασε τιποτα?

Ωραια φωτο!Μπορεις να το φτιαξεις το "πριγκιπα Ουαλιας".Σε βολευει η απλα σου αρεσει οπτικα?
Περασε τιποτα?
Γιαννη βολευει πολυ στις γρηγορες επωμησεις!το οπλο ανεβαινει πολυ πιο γρηγορα στον ωμο!και απο εμφανιση εχω δει και αλλα οπλα οπως καποια beretta 687 eell με semipistol που ειναι αρωστια!

Γιαννη βολευει πολυ στις γρηγορες επωμησεις!το οπλο ανεβαινει πολυ πιο γρηγορα στον ωμο!και απο εμφανιση εχω δει και αλλα οπλα οπως καποια beretta 687 eell με semipistol που ειναι αρωστια!
Το μυστικο του,αν δεν το γνωριζεις ηδη,Δημητρη ειναι το "αναγκαστικο"ανοιγμα του αγκωνα.Καλυτερες τραβερσες.Χωρια το "χυτο"και φιλικο πιασιμο;).

Για ποιό λόγο συμβαίνει αυτό Γιάννη;
Λογω πιασιματος της λαβης και θεσης του καρπου,Τεο.Πιο εντονα συμβαινει στο αγκλε κοντακι.και λιγοτερο στο κλειστο πιστολε.Λεμε για λειτουργια του σωματος απο φυσικου.Χωρις ιδιαιτερο δουλεμα στην τεχνικη επωμισης.Αυτος ειναι ο λογος του πιο γρηγορου ανεβασματος που ειπε ο Δημητρης.Ειναι πιο ανοιχτος ο δρομος προς τον ωμο.Με την προυποθεση πως ανεβαζεις σωστα το κοντακι.Παντα σε επαφη με το σωμα,σερνοντας το στα πλευρα σου και με ταυτοχρονη κινηση των χεριων.

http://imgur.com/Yui6N2A
Εδω με το 525 στο καρτερι για φασσα!
Ωραιο αυτο το ημιπιστολε!
δυστυχως πλεον δε υπαρχουν πολλα μοντελα οπλων με τετοιο κοντακι!
ενα τέτοιο κυνηγετικό κοντακι παει απίστευτα στο 525.. πολύ όμορφο Δημήτρη να το χαίρεσαι .
**σε αυτό είχεσ βάλει ξύλινο πέλμα ή κάνω λαθος??

Λογω πιασιματος της λαβης και θεσης του καρπου,Τεο.Πιο εντονα συμβαινει στο αγκλε κοντακι.και λιγοτερο στο κλειστο πιστολε.Λεμε για λειτουργια του σωματος απο φυσικου.Χωρις ιδιαιτερο δουλεμα στην τεχνικη επωμισης.Αυτος ειναι ο λογος του πιο γρηγορου ανεβασματος που ειπε ο Δημητρης.Ειναι πιο ανοιχτος ο δρομος προς τον ωμο.Με την προυποθεση πως ανεβαζεις σωστα το κοντακι.Παντα σε επαφη με το σωμα,σερνοντας το στα πλευρα σου και με ταυτοχρονη κινηση των χεριων.
Καλημερα γιαννη!το μυστικο ειναι στην οριακη προς τα πισω θεση του χεριου που σου επιτρεπει να εχεις το σεμιπιστολε και κατα συνεπεια το αγγλε με αποτελεσμα το βαρος του κοντακιου οσο το χερι πηγαινει προς τα πισω να μικραινει και ετσι να σηκωνεται και γρηγοροτερα!
Οπως επισης και η θεση ολων των δσκτυλων κοιτανε πλεον προς τα πανω και οχι προς τα πισω οπως το φουλ πιστολε, με
αποτελεσμα η δυναμη που ασκεις στο κοντακι την ωρα που το ανεβαζεις ειναι μεγαλυτερη λογω θεσης καρπου και δακτυλων!

Νικο καλημερα κ καλως ηρθες, αν θες περνα απο δω να μας πεις δυο πραγματα για σενα...
http://www.hunterslife.gr/forums/threads/to-know-us-better.17/page-169#post-117313

Το οπλο σου εχει πολυ καλη καννη αλλα την αδικουν λιγο τα ανοιχτα της τσοκ... Αποψη απο τη χρηση της δεν εχω ομως, μιας κ την εχω τουφεκισει λιγο...

Εχει τυχει να την χρησιμοποιησω σε ενα πρωινο καρτερι τσιχλας,μεσω ενος φιλου που την ειχε γερει στο μαγαζι του για να την δοκιμασει ο ιδιος.πολυ καθαρη σκοπευτικη γραμμη,το σκαλοπατι βοηθαει αφανταστα,αδιαφορο λακτισμα για αδρανεια...ωραιο συστημα γεμισματος αλλα σε ενα κουτι φυσιγγια εκανε δυο εμπλοκες...και σιγουρα δεν ηταν θεμα επωμισεις γιατι και εγω benelli διαθετω!για τα τσοκ ο αρις ειναι αρμοδιοτερος να εκφερει αποψη!

Νίκο Καλώς ήρθες την Α5 την έχω δύο χρόνια καλή κατασκευή αλλά χάλια αποδωση λόγω τσοκ για εμένα η αλλαγές που έγιναν ήταν κατασκευή κοντακι με πρόσθεση λίγου βάρους για καλύτερο ζυγισμα αλλά και αποφυγή χαστουκιων και after market τσοκακια, κατά τα άλλα απροβλημάτιστη λειτουργία χωρίς εμπλοκές

Καλημερα γιαννη!το μυστικο ειναι στην οριακη προς τα πισω θεση του χεριου που σου επιτρεπει να εχεις το σεμιπιστολε και κατα συνεπεια το αγγλε με αποτελεσμα το βαρος του κοντακιου οσο το χερι πηγαινει προς τα πισω να μικραινει και ετσι να σηκωνεται και γρηγοροτερα!
Οπως επισης και η θεση ολων των δσκτυλων κοιτανε πλεον προς τα πανω και οχι προς τα πισω οπως το φουλ πιστολε, με
αποτελεσμα η δυναμη που ασκεις στο κοντακι την ωρα που το ανεβαζεις ειναι μεγαλυτερη λογω θεσης καρπου και δακτυλων!
από την αλλη όμως φιλε η αφυσικη θεση του καρπου προς τα πισω οδηγει σε ταση να κατεβει ο καρπος και να ξεκλειδωσει το κοντακι από το ζυγωματικο , δεν είναι τυχαιο ότι σε ολα τα οπλα των παγκοσμιων πρωταθλητών σκοποβολής κυριαρχει αποκλειστικα και μονο το εξτρα φουλ πιστολ κοντακι

από την αλλη όμως φιλε η αφυσικη θεση του καρπου προς τα πισω οδηγει σε ταση να κατεβει ο καρπος και να ξεκλειδωσει το κοντακι από το ζυγωματικο , δεν είναι τυχαιο ότι σε ολα τα οπλα των παγκοσμιων πρωταθλητών σκοποβολής κυριαρχει αποκλειστικα και μονο το εξτρα φουλ πιστολ κοντακι
Δημητρη το σεμι πιστολε για μενα ειναι το απολυτο κοντακι για κυνηγι!πολυ λιγα κυνηγετικα οπλα εχουν φουλ πιστολε!τα περισσοτερα εχουν ανοιχτες λαβες!δεν ειναι τυχαιο!σιγουρα με το φουλ πιστολε εχεις πιο σταθερο κρατημα του οπλου!

Έχω βέβαια την γνώμη ότι στα δίκαννα αποφεύγεται το full πιστολέ γιατί λογικά θα υπάρχει ένα σχέδιο κοντακιού είτε είναι μονοσκάνδαλο είτε δισκάνδαλο, ένα δισκάνδαλο όπλο δεν θα μπορούσε να "δουλέψει" με full πιστολέ κατά την γνώμη μου

Back