Browning Team

Μάγκες και εγώ από σήμερα στο κλαμπ με την maxus σε 71 πόντους την ξυληνι.σαν πρώτη εντύπωση που την έχω στα χέρια καλοζηγισμενη και μου έρχεται ωραία στην επωμεση, όταν θα την δοκιμάσω θα δούμε και τι τουφεκιές βγάζει....
Χρησταρα καλοντουφεκο ,καλα και ωραια κυνηγια να εχεις !!!!

Μάγκες και εγώ από σήμερα στο κλαμπ με την maxus σε 71 πόντους την ξυληνι.σαν πρώτη εντύπωση που την έχω στα χέρια καλοζηγισμενη και μου έρχεται ωραία στην επωμεση, όταν θα την δοκιμάσω θα δούμε και τι τουφεκιές βγάζει....
Καλορίζικο το όπλο! Να το χαρείς, ωραίες τουφεκιές θα χεις...

Ευρηπιδη σε ευχαριστώ παρά πολύ,το έχω βγάλει φώτο αλλά επειδή γράφω με κηνιτο δεν καταφέρνω να τις ανεβάσω....
Καλοριζικο φιλε Χρηστο!! Να σου χαρισει ομορφες στιγμες ευχομαι. Αν μπορεις και θελεις στειλε μου τις φωτογραφιες στο μειλ μου και θα τις ανεβασω εγω. vebarbar@yahoo.gr

Καλοριζικο φιλε Χρηστο!! Να σου χαρισει ομορφες στιγμες ευχομαι. Αν μπορεις και θελεις στειλε μου τις φωτογραφιες στο μειλ μου και θα τις ανεβασω εγω. vebarbar@yahoo.gr
Σε ευχαριστώ Βασίλη για την βοήθεια, θα σου στειλω μερικές φώτο ...

Συνονόματε, καλορίζικη! Να την ευχαριστηθείς όπως επιθυμείς με όμορφες, αξέχαστες και ατελείωτες τουφεκιές! .shake.

Συνονόματε, καλορίζικη! Να την ευχαριστηθείς όπως επιθυμείς με όμορφες, αξέχαστες και ατελείωτες τουφεκιές! .shake.
Σε ευχαριστώ ρε χρησταρα να είσαι πάντα καλά....
Καλοριζικη Χρηστο, ευχομαι να σου χαρισει αξεχαστα κυνηγια.
Κύριε Σταυρό να είστε καλά και σας ευχαριστώ...

Καλοριζικο χρηστο εγω εχω την duck bind το οπλο εχει εξερετικη κανη

Back