Browning Team

Γιατί Μάκη;
παραπονέθηκαν για την απόδοση της στην Αμερική(και μόνο)για ένα συγκεκριμένο φυσίγγι(και μόνο)με ατσάλινα σκάγια,black.....τάδε το λένε κι έχει τα σκάγια στο σχήμα κύβου
χοντρικά τα λέω γιατί τα είχαμε διαβάσει με 2 φίλους οι οποίοι μετέφραζαν και δεν θυμάμαι λεπτομέρειες :)

παραπονέθηκαν για την απόδοση της στην Αμερική(και μόνο)για ένα συγκεκριμένο φυσίγγι(και μόνο)με ατσάλινα σκάγια,black.....τάδε το λένε κι έχει τα σκάγια στο σχήμα κύβου
χοντρικά τα λέω γιατί τα είχαμε διαβάσει με 2 φίλους οι οποίοι μετέφραζαν και δεν θυμάμαι λεπτομέρειες :)
Συγκεκριμενα για τα blind side της winchester αν θυμαμαι καλα :)

H λογικη πισω απο αυτη την αποφαση ηταν οτι στα ατσαλινα επειδη τα σκαγια δεν μπορουν να συμπιεστουν ο μακρυς κωνος δεν προσφερει τιποτα, στα μολυβδινα η διαφορα ειναι εμφανης. Ο τωρινος κωνος στη maxus ειναι 1.5 in, Για μενα το προβλημα δεν ηταν στο κωνο για την τουφεκια των blind side αλλα τα μαμισια τσοκ της που ειναι λειαν επιοικως απαραδεκτα για τοσο ποιοτικο οπλο. Για τα blind side υπαρχουν τωρα ειδικα τσοκ και το οπλο κενταει. Μου προξενει εντυπωση που η browning δεν οηγε τον κωνο παλι εκει που ητανε. Αν ειχα στην κατοχη μου αυτο το οπλο θα εκανα οπωσδηποτε κωνο και θα επαιρνα σιγουρα aftermarket τσοκ

Συγκεκριμενα για τα blind side της winchester αν θυμαμαι καλα :)
σωστός Νίκο ευχαριστώ :)

H λογικη πισω απο αυτη την αποφαση ηταν οτι στα ατσαλινα επειδη τα σκαγια δεν μπορουν να συμπιεστουν ο μακρυς κωνος δεν προσφερει τιποτα, στα μολυβδινα η διαφορα ειναι εμφανης. Ο τωρινος κωνος στη maxus ειναι 1.5 in, Για μενα το προβλημα δεν ηταν στο κωνο για την τουφεκια των blind side αλλα τα μαμισια τσοκ της που ειναι λειαν επιοικως απαραδεκτα για τοσο ποιοτικο οπλο. Για τα blind side υπαρχουν τωρα ειδικα τσοκ και το οπλο κενταει. Μου προξενει εντυπωση που η browning δεν οηγε τον κωνο παλι εκει που ητανε. Αν ειχα στην κατοχη μου αυτο το οπλο θα εκανα οπωσδηποτε κωνο και θα επαιρνα σιγουρα aftermarket τσοκ
Παύλο θα μισοδιαφωνήσω και θα μισοσυμφωνήσω :)
ο κώνος στην Αμερική ξεφούσκωσε πια,σαν επέμβαση,το θέμα aftermarket τσοκ ακολούθησε αλλά κι αυτό σιγά σιγά θα ξεφουσκώσει
το παιχνίδι περνάει πια στο φυσίγγι κι εκεί επικεντρώνεται ο ανταγωνισμός
στην Ελλάδα λόγω κρίσης το καλό φυσίγγι θ αργήσει πολύ να φανεί
προσωπικά με κώνο δεν ασχολούμαι αλλά με κάποιο καλό τσοκ μετά από δοκιμές πιστεύω ότι καλύπτομαι :)

η 1η σειρά που βγήκε ήταν 6,7 αν θυμάμαι καλά μετά την άλλαξαν και τώρα βγαίνει κάπου στο 3,5 χωρίς να είμαι σίγουρος για ακριβώς....το σίγουρο είναι ότι τον μίκρυναν
Η δικια μου εχει 7χιλ. Κωνο και βγάζει απιστευτεσ ντουφεκεσ

Η δικια μου εχει 7χιλ. Κωνο και βγάζει απιστευτεσ ντουφεκεσ

H ουσια θα ηταν Ηλια να βρισκαμε μια με κοντο κωνο και να καναμε ενα συγκριτικο σε διατρηση και συγκεντρωση. Ειμαι της αποψης οτι αυτο το οπλο με τοσο διευρυμενο αυλο τον κωνο τον χρειαζεται για τα μολυβδινα τα σκαγια. Για τα ατσαλινα ο κοντος δεν εχει προβλημα.

Choke θέλει οπωσδήποτε η maxus είναι τραγικά τα μαμά.. καταρχάς το 4αρι μαμά το πιεσα λίγο με το κλειδί και στραβωσε χωρίς να το καταλάβω ή να κολλήσει και να το ζορισω πολύ σε απλά βγάλε βάλε ...τώρα για τον κονο δεν ξέρω τι εξήγηση υπάρχει ίσως στα ατσαλινα η στα πολύ χοντρά να μην κάνει διαφορά και έτσι το αφησανε.

Choke θέλει οπωσδήποτε η maxus είναι τραγικά τα μαμά.. καταρχάς το 4αρι μαμά το πιεσα λίγο με το κλειδί και στραβωσε χωρίς να το καταλάβω ή να κολλήσει και να το ζορισω πολύ σε απλά βγάλε βάλε ...τώρα για τον κονο δεν ξέρω τι εξήγηση υπάρχει ίσως στα ατσαλινα η στα πολύ χοντρά να μην κάνει διαφορά και έτσι το αφησανε.
Εγω δεν εχω κανενα πρόβλημα με τα τσοκ αντιθετοσ είμαι πολυ ευχαριστημενοσ
H ουσια θα ηταν Ηλια να βρισκαμε μια με κοντο κωνο και να καναμε ενα συγκριτικο σε διατρηση και συγκεντρωση. Ειμαι της αποψης οτι αυτο το οπλο με τοσο διευρυμενο αυλο τον κωνο τον χρειαζεται για τα μολυβδινα τα σκαγια. Για τα ατσαλινα ο κοντος δεν εχει προβλημα.
Το συμπερασμα ειναι ενα οπλο με μεγαλο κωνο ειναι ενα αλλο οπλο σύγκριση δεν υπάρχει τωρα για τα ατσαλινα σκαγια δεν εχω δει να πέφτει η απόδοση τησ κανησ το αντιθετο θα ελεγα φησικα δεν εχω ρίξει και πολλά αλλα αυτα που εχω δοκιμαση τα πατσαβουριαζε τα πουλια

Καλησπερα στην ομαδαρα μας,ηθελα να ρωτησω γνωριζει καποιος εαν το πιστονι της phoenix ειναι ιδιο με της gold γιατι σκοπευω να αγορασω και στην εταιρεια μου παν οτι εχουν της gold και οτι ειναι ιδιο.Επισης,λετε να αλλαξω προληπτικα ενα σετ ελατηριων?(επανατατικο,αποθηκης κτλ).Το οπλο το χρησιμοποιω 9 χρονια με περιπου 1500 φυσιγγια το χρονο..Ααα και κατι τελευταιο,ποια η αποψη σας για επιμηκυνση κωνου?Αυτα απο μενα:)
πρεπει να ειναι ιδιο....εγω αλλαξα το πιστονι της sx2 και εβαλα το πιστονι απο την gold....εκανα δοκιμες στο σκοπευτηριο και ολα καλα.....οσον αφορα τον κωνο αξιζει να το κανεις αλλα θα εχεις κατα νου οτι το οπλο σου θα γινει ασυγχώρητο.....

πρεπει να ειναι ιδιο....εγω αλλαξα το πιστονι της sx2 και εβαλα το πιστονι απο την gold....εκανα δοκιμες στο σκοπευτηριο και ολα καλα.....οσον αφορα τον κωνο αξιζει να το κανεις αλλα θα εχεις κατα νου οτι το οπλο σου θα γινει ασυγχώρητο.....
Ασυγχωρητο στα πουλια. τα κανει σηγχωρεμενα σε τρελες αποστασεις.

Back