ΣΩΣΤΑΚαι ειναι το μοντελο gold hunter η δικη σου?
ΣΩΣΤΑΚαι ειναι το μοντελο gold hunter η δικη σου?
Ναι καταλαβα,κατασκευαστικα φαινεται ευκολο αν και δεν ξερω τι υλικο χρησιποιεις το θεμα ειναι πως θα δωσω κλιση και ποια θα ειναι σωστη κλιση για εμενα
Νίκο όπως σου είπα και από κοντά που βρεθήκαμε ,πρώτα να κοιταξεις το πρόβλημα με το αριστερά και μετά το πάνω που θα είναι ίσως πιο δύσκολο .
Θα προσπαθήσω να βρω φλάντζα,να πάρω τα μέτρα και να σου φτιάξω εγω για να κάνεις τις δοκιμές σου.
δες εδώ ΜενιοΚαλημέρα στην παρέα ,
Φίλος που εχει ενα Browning Ultra XT , ψάχνει ενα μαμίσιο κόκκινο πέλμα Trap της Browning .... εχει πάρει κανενός το μάτι κανένα τέτοιο πέλμα ??
Πήρα τηλέφωνο τον Σύρμα από την Μετπλαστ και μου ειπε οτι θα το ψάξει .....
συμφωνώ 99% 18,4Το πιθανότερο 18,4 το σίγουρο αποκλείεται να έχει αυλό 18,7 η 18,8
έχει μαλώσει με τις κατανομές
Επειδή το έχω αυτό το όπλο θα συμφωνήσω με τον Παύλο αλλά αν σου αρέσει θα πρέπει να ψάχτεις αρκετά με τσοκ και πάντα θα κοιτάς ένα ονομαστικό νούμερο πάνω,δηλ αν θέλεις να κυνηγήσεις με ### άστρα θα πρέπει να βάλεις πάνω το δύο## για να σου βγάλει την αντίστοιχη κατανομή.
Το έχω το όπλο και στα λεω απο πρώτο χέρι τι έχω δει
Δεν φταινε τα μαμα τσοκ γιατί μετά την εργασία στην καννη φτιάχνουν αρκετά....βέβαια δεν ειναι και οτι καλύτερο γιαυτο και τα αλλαξα με αφτερ μαρκετ