Browning Team

Μα να παρεις τωρα ενα τετοιο καινουριο οπλο και να σκαλιζεις την κανη?
κι αν γινει καμια στραβη τοτε τι κανεις?
Παντως εγω δεν θα το διακινδυνευα να εκανα κατι τετοιο.
Εγω προσωπικα κανονικα θα το ετρωγα απο μεσα σρο ειδικο βεβαια....ο παυλος ειχε στα χερια του μονο ονομα πριν και τωρα εχει δολοφονο.....

Έτυχε σήμερα να την πιάσω. Πολυ ωραία λαβη. Μεχρι εκει! Προσωπικά δεν μου γέμιζε το ματι σαν συνολο και σε αυτη την χρηματικη κατηγορια θα κοιτούσα κατι άλλο. Ο πρωην κατοχος της δεν ηταν οικανοποιημενος με την απόδοση της ντουφεκιά της. Πλέων κάτοχος της maxus που γ αυτον ειναι τάξης ανώτερη

Εργοστασιακα τα δυο όπλα υπερέχει η maxus...από εκεί και μετά ειναι το τι σου αρέσει σαν σχέδιο όπλου

Πήρα την Α5 ξέροντας οτι πασχει απο τουφέκια αλλά ήξερα τι πρέπει να κανω για να το διορθώσω...μου αρεσε πολύ σαν σύνολο απο σκοπευτικης άποψης λαβης ζυγισματος και την ωραία σκανδάλη που έχει

Μετά τον κώνο και το απαραίτητο γυαλισμα μεταμορφώθηκε η καννη και μπορώ να πω με σιγουριά ότι μονο maxus με την αντίστοιχη εργασία θα βγάζει τα ίδια αποτελεσματα

Τα χρήματα για την εργασία δεν ξεπέρασαν τα €100

Εργοστασιακα τα δυο όπλα υπερέχει η maxus...από εκεί και μετά ειναι το τι σου αρέσει σαν σχέδιο όπλου

Πήρα την Α5 ξέροντας οτι πασχει απο τουφέκια αλλά ήξερα τι πρέπει να κανω για να το διορθώσω...μου αρεσε πολύ σαν σύνολο απο σκοπευτικης άποψης λαβης ζυγισματος και την ωραία σκανδάλη που έχει

Μετά τον κώνο και το απαραίτητο γυαλισμα μεταμορφώθηκε η καννη και μπορώ να πω με σιγουριά ότι μονο maxus με την αντίστοιχη εργασία θα βγάζει τα ίδια αποτελεσματα

Τα χρήματα για την εργασία δεν ξεπέρασαν τα €100
Εχω ακουσει οτι καποιο οπλο με αγυαλιστο κωνο γαζωνε ξερεις κατι???χαχαχαχαχα

Επειδη καποια στιγμη ειχα στο μυαλο μου για αγορα αυτο το οπλο...
και μιας και το εχεις φιλε μου, θες να πεις δηλαδη οτι με τα δικα του τσοκακια

δεν εχει την αποδοση που θα επρεπε?
Δηλαδη πρεπει να ψαχτης σε aftermarket τσοκακια?

Όταν την πρωτοπηρα και πήγα με φίλο να την δοκιμάσω, βλέποντας τα αποτελέσματα στον πίνακα ήθελα να βάλω τα κλάματα, έστειλα αμέσωςe mail στην εταιρεία και μου απάντησαν ότι τα τσοκακια αυτά έχουν κατασκευαστεί με γνώμονα τα ατσάλινα σκάγια γι'αυτό και οι δοκιμές τους ήταν στις 30 yards. Προσωπικά δεν έκανα κώνο αλλά έδωσα πολλά σε τσοκακια τα οποία ζήτησα να μου τα κάνουν custom στην σύσφιξη που ηθελα. Αν θες να δεις κατανομές στείλε μου το mail σου να σου στείλω αρκετές φωτο. Τώρα σαν όπλο δηλ, λειτουργία, σκανδάλη και αίσθηση είναι καλό.

Tι διαφορα μπορει να εχει η κανη της A5 δηλαδη με την MAXUS?
Αυτο που φανταζομαι εγω δηλαδη ειναι κατι με το κωνο προσαρμογης
γι αυτο εχει και την διαφορα βλητικα με την MAXUS.
Τωρα απο μεταλο δεν ξερω φανταζομαι να ειναι το ιδιο.

Γιωργο θεωρητικα κ γεωμετρικα η κανη της Α5 ειναι ιδια με του 725... Θεωρητικα...
Στην πραξη, δεν μπορω να ξερω το λογο, αλλα το 725 εχει πολυ πιο μαζεμενη κ ομορφη τουφεκια, σε μερικες περιπτωσεις η μερα με τη νυχτα...
Αβυσος η ψυχη του λειοκαννου...

Tι διαφορα μπορει να εχει η κανη της A5 δηλαδη με την MAXUS?
Αυτο που φανταζομαι εγω δηλαδη ειναι κατι με το κωνο προσαρμογης
γι αυτο εχει και την διαφορα βλητικα με την MAXUS.
Τωρα απο μεταλο δεν ξερω φανταζομαι να ειναι το ιδιο.

Αν θυμάμαι καλά η maxus κατασκευάζεται Πορτογαλία και έχει αυλό 18.7 ενώ η Α5 Βέλγιο και συναρμολόγειται Πορτογαλία και έχει αυλό 18.85 ενώ το 725 Ιαπωνία και αυλό 18.7. Θεωρητικά ενώ και τα τρία έχουν ίδιο brand name είναι εντελώς διαφορετικές γεωμετρίες

Αν θυμάμαι καλά η maxus κατασκευάζεται Πορτογαλία και έχει αυλό 18.7 ενώ η Α5 Βέλγιο και συναρμολόγειται Πορτογαλία και έχει αυλό 18.85 ενώ το 725 Ιαπωνία και αυλό 18.7. Θεωρητικά ενώ και τα τρία έχουν ίδιο brand name είναι εντελώς διαφορετικές γεωμετρίες
η maxus όντως είναι made in portugal Viana, η δική μας έχει αυλό 18,8 πάντως.

Γιωργο θεωρητικα κ γεωμετρικα η κανη της Α5 ειναι ιδια με του 725... Θεωρητικα...
Στην πραξη, δεν μπορω να ξερω το λογο, αλλα το 725 εχει πολυ πιο μαζεμενη κ ομορφη τουφεκια, σε μερικες περιπτωσεις η μερα με τη νυχτα...
Αβυσος η ψυχη του λειοκαννου...

Συμφωνω φιλε αρη αλλα βλητικα ομως υπαρχει μεγαλη διαφορα....
αρα κατι πρεπει να ευθυνετε γι αυτο,
αλλα οπως ειπες κι εσυ... Αβυσος η ψυχη του λειοκαννου,
που να ξερει κανεις τι κατασκευαζει η καθε εταιρια στο καθε λειοκανο...
εγω πιστευω πως κατι με τους κωνους προσαρμογης παιζει.
Ισως ομως να κανω και λαθος.

Last edited:

Ναι μπορει να ειναι κι εκει η διαφορα τους δηλαδη γεωμετρικα...

Φωτη κατι παιζει με τις διαφορετικες χωρες κατασκευης ισως οπως λες... Γεωμετρικα υποτιθεται οτι εχουν τις ιδιες ακιβως καννες συμφωνα με την εταιρια... Ιδιους αυλους, ιδιους κωννους, ιδια τσοκ... Για την Α5 κ το 725 λεω... Ισως η κατασκευη διαφερει...

Έχει Κάποιος φίλος δοκιμάσει τα νέα μοντέλα συγκριτικά με τα παλιά της Browning να δει διάφορες τουλάχιστον βλητικα? Έχω μια auto 5 ,72 μοντέλο βελγικη 81 ποντους καννη με 18.5 άυλο και φουλ τσοκ που για μένα είναι μετρό σύγκρισης σε τεστ διάτρησης με άλλα όπλα

Έχει Κάποιος φίλος δοκιμάσει τα νέα μοντέλα συγκριτικά με τα παλιά της Browning να δει διάφορες τουλάχιστον βλητικα?

Kι εγω ειμαι πολυ περιεργος σ' αυτο το θεμα, ηθελα να ηξερα απο βλητικης αποψεως τι διαφορα εχουν οι παλιες
με τις καινουριες browning...
Tωρα ομως που θα αρχισει το κυνηγι σε λιγες μερες θα πεσουν πολλες δοκιμες να δουμε τι γινεται
και να βγαλουμε τα συμπερασματα μας.

Και το δικό μου το citori!
Πιστεύω ότι είναι από τις αρκετά καλές επιλογές που έκανα σε s/p & στο κυνήγι & στο σκοπευτήριο είμαι πολύ ευχαριστημένος

https://postimg.org/image/4o1g4szjp/

https://postimg.org/image/by34na78v/

Καλο εργαλειο! γενικα τα browning ειναι φοβερα! πολυ καλα μεταλα,
φοβερες κατανομες και πολυ αξιοπιστα οπλα.
Αν τα προσεχεις και λιγο... ειναι για μια ζωη.
Προσφατα ριχναμε με ενα παρομοιο σαν το δικο σου στο σκοπευτηριο της
καλαματας με ενα φιλο μου στο σπορτινγκ... ΠΟΛΥ μου αρεσε...
τα πιατα τα εκανε χωμα και σε μακρινες αποστασης.

Καλο εργαλειο! γενικα τα browning ειναι φοβερα! πολυ καλα μεταλα,
φοβερες κατανομες και πολυ αξιοπιστα οπλα.
Αν τα προσεχεις και λιγο... ειναι για μια ζωη.
Προσφατα ριχναμε με ενα παρομοιο σαν το δικο σου στο σκοπευτηριο της
καλαματας με ενα φιλο μου στο σπορτινγκ... ΠΟΛΥ μου αρεσε...
τα πιατα τα εκανε χωμα και σε μακρινες αποστασης.
Γιώργο είναι πολύ καλό,ειδικά για τα χρήματά του είναι από τις καλύτερες επιλογές!
Το προσέχω σαν τα μάτια μου.
Το μόνο κακό είναι το σιδεράκι στη βάση της πάπιας μερικές φορές πετάει σκουριά,αλλά το διόρθωσα εύκολα δίνοντας το στον οπλουργό μου & το σενιάρισε! :)

Back