Την καλοκερινη περιοδο βγαζω την κατο κατο κανη απο την α5 αλιος θα εβαζα και το κικς χαχαχαχαχα
Πολυ ωρεο οπλο το 725 ειμε κατοχος τουΒ525 αλα εβελπιστο να βαλω στην συλογη μου και ενα 725 στο μελονν
Άρη εδώ εγώ πάθει εγώ ζημιά με το citoraki σκέφτομαι πόσο μάλλον με αυτό!!!!!
Εχω παθει ζιμια με το 525 το 725 το εχω τουφεκηση μονο στο σκπευτηριο οπος και το ουλτρα χς αλα με το 725 με διαπερασε ενα ρεβμα γιαυτο και εχει μπει στα σχεδια μου
Θα δοκιμάσω και εγώ ένα σύντομα με 81 πόντους κάννες και λίγο μουρλοκερκυραικο!ΕΧει αξιοθαυμαστη φονικοτητα τουλαχιστον το Sporter που εχω.... Πραγματικα αξιοθαυμαστη...
Κάτι γίνεται ρε φίλε με τα δισκάκια οπότε ρίχνω με αυτό το όπλο... .xm.Θα δοκιμάσω και εγώ ένα σύντομα με 81 πόντους κάννες και λίγο μουρλοκερκυραικο!
Θα πήραν καμία παρτίδα ελαττωματικά γιατί τους τα δώσαμε φθηνότερα...δεν εξηγείται αλλιώς!Κάτι γίνεται ρε φίλε με τα δισκάκια οπότε ρίχνω με αυτό το όπλο... .xm.
Πρέπει να είναι λιγμενα... Δεν εξηγείται αλλιώς... .xm.
Βγάζουν πολύ μαύρη σκόνη κ εξαφανίζονται...![]()
Αυτοοοοοοο;;;;;;;;;Θα δοκιμάσω και εγώ ένα σύντομα με 81 πόντους κάννες και λίγο μουρλοκερκυραικο!
Ναι ναι,αυτό είχα στο μυαλό μου...έχω ακούσει είναι στρωμένο και τα σπάει μόνο του τα δισκάκια!Αυτοοοοοοο;;;;;;;;;
![]()
.pop..pop..pop.
![]()
Γιασου ρε γιανη με το εργαλιο σου φτου φτου να μην αβασκαθει στο μελον ελπιζω να εχω και εγω ενα αφου μου τη γλητοσε ο exsΑυτοοοοοοο;;;;;;;;;
![]()
.pop..pop..pop.
![]()
Παιδια ελατηρια εκτος Μαυρουλη υπαρχουν και αλλου?
Παιδια ελατηρια εκτος Μαυρουλη υπαρχουν και αλλου?
Νίκο τι ελατήριο ψάχνεις;;;;