3*** κάτω 2** πάνω & στο σκοπευτήριο 4**** - 3***Με τι τσοκακια το δουλευεις στην τσιχλα στο καρτερι παναγιωτη?
3*** κάτω 2** πάνω & στο σκοπευτήριο 4**** - 3***Με τι τσοκακια το δουλευεις στην τσιχλα στο καρτερι παναγιωτη?
Mia χαρά είναι φίλε μου!Ωραίες κατανομές.Βγάζουν καλές τουφεκιές τα Browning συνάδελφοι;
Mε αφορμή την ερώτηση αν βγάζουν καλές τουφεκιές η brownig, είμαι κάτοχος της gold από το 2002, δεν είμαι ευχαριστημένος από την κατανομή. Τα τσοκ δεν είναι ότι καλύτερο και θα πρέπει να χρησιμοποιείς ένα βαθμό μεγαλύτερης σύσφιξης από αυτό που θέλεις και πάλι με όχι καλά αποτελέσματα. Σίγουρα θέλω να πάρω ένα τσοκ αλλά πολλά τα χρήματα...............................
Απο κατανομες η απο συγκεντρωσεις εχεις καταληξει σε αυτο το συμπερασμα;Eγω αντιθετος με την FUSION που εχω ειμαι υπερ ευχαριστημενος με τις ντουφεκιες και με τις κατανομες
που βγαζει....
την εχω τεσταρι με πολλες αλλες καραμπινες και ειδικα με μπερετες, καμια σχεση, η κανη της FUSION ειναι
οτι καλυτερο εχω δει σε καραμπινα.
Απο βλητικης αποψεως λοιπον ειναι τελεια... δεν την αλλαζω με τιποτα.
Απο κατανομες η απο συγκεντρωσεις εχεις καταληξει σε αυτο το συμπερασμα;
Γενικα ακουγονται καλα λογια για τις browning...μια auto5 xfull 73 ποντους που εχω κυνηγησει και εμενα μου εκανε πολυ καλη εντυπωση...το συστημα λειτουργιας της μονο δεν με ενθουσιασε!Κι απ' τα δυο ηλια, και πιο πολυ στις πολυ καλες τουφεκιες που βγαζει με μεγαλη γκαμα φυσιγγιων,
εχει φοβερα σκοτωματα σε μακρινες αποστασης, τα πουλια λες και τα χτυπαει κεραυνος.
Γεια χαρά φίλε, στην κάνη σου (back bore - invector plus) έχεις δεί σε φυσιγγια αν κάποια έχουν καλύτερη απόδοση?Eγω αντιθετος με την FUSION που εχω ειμαι υπερ ευχαριστημενος με τις ντουφεκιες και με τις κατανομες
που βγαζει....
την εχω τεσταρι με πολλες αλλες καραμπινες και ειδικα με μπερετες, καμια σχεση, η κανη της FUSION ειναι
οτι καλυτερο εχω δει σε καραμπινα.
Απο βλητικης αποψεως λοιπον ειναι τελεια... δεν την αλλαζω με τιποτα.
Γεια χαρά φίλε, στην κάνη σου (back bore - invector plus) έχεις δεί σε φυσιγγια αν κάποια έχουν καλύτερη απόδοση?
Γενικα ακουγονται καλα λογια για τις browning...μια auto5 xfull 73 ποντους που εχω κυνηγησει και εμενα μου εκανε πολυ καλη εντυπωση...το συστημα λειτουργιας της μονο δεν με ενθουσιασε!
Ναι για την παλια λεω,την ελατηριου,φοβερη σκοπευτικη γραμμη και εξαιρετικα σκοτωματα μονο που λογικα λογω ηλικιας εκανε και μερικες εμπλοκες αν και ποτε δεν ειχε κανει και καποιο σερβις!Ηλια η AUTO 5 αν λες την παλια ναι εχει αλλο συστημα λειτουργιας, καθως και η καινουρια AUTO 5 ειναι πλεον
με συστημα αδρανειας.
Το συστημα αεριων της FUSION ειναι παρομοιο με την MAXUS και με την WINCESTER SX3,
θεωρω πως ειναι απο τα πιο αξιοπιστα συστηματα αεριων σημερα, γι αυτο και δουλευουν
απροβληματιστα σε μεγαλο ευρος γομωσεων.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΝΑ δεν μου εχει παρουσιαση ποτε το παραμικρο σε οτι φυσιγγι της εχω βαλει
μεχρι τωρα, δουλευει αψογα.
F2 classic 34 gr.....percosso caccia 36gr....super caccia 38 grΓεια χαρά φίλε, στην κάνη σου (back bore - invector plus) έχεις δεί σε φυσιγγια αν κάποια έχουν καλύτερη απόδοση?
Ναι για την παλια λεω,την ελατηριου,φοβερη σκοπευτικη γραμμη και εξαιρετικα σκοτωματα μονο που λογικα λογω ηλικιας εκανε και μερικες εμπλοκες αν και ποτε δεν ειχε κανει και καποιο σερβις!
Εγω που κυνηγω σχεδον μονο καρτερι δεν εχω θεμα με το βαρος κανενα...απο ντουφεκιες και εγω εκανα κατι καλες αν και δεν ηταν πανω μου φυσικα το οπλο!Tην εχουν και δυο φιλαρακια μου που κυνηγαμε μαζι την παλια AUTO5,
Ο ενας μαλιστα την παιρνει στο καρτερι για τσιχλα πολλες φορες και δουλευει μια χαρα.
Λιγο βαρια βεβαια αλλα απο κανη ειναι φοβερη... πολυ καλο μεταλο, κατεβαζη κατι τσιχλες σε μεγαλες αποστασης
εχει ομως την μακρια κανη με * αστερι.
Για την εποχη τους ηταν τα καλυτερα οπλα αυτα, αφου ακομα και τωρα πολλοι συναδελφοι
κυνηγοι δεν τις αποχωριζονται....
Εγω που κυνηγω σχεδον μονο καρτερι δεν εχω θεμα με το βαρος κανενα...απο ντουφεκιες και εγω εκανα κατι καλες αν και δεν ηταν πανω μου φυσικα το οπλο!
Δεν ειναι δικο μου το οπλο...αν ξεχασα να το αναφερω το οπλο ειναι του συνκυνηγου μου!Κανε τις απαρετητες διορθωσεις στο κοντακι σου φερτο στα μετρα σου και τοτε θα δεις αλλο οπλο...
αυτο ειναι σιγουρο.