Browning Team

Κωστα καλος τι δεχτικες καλοντουφεκο να την ευχαριστηθεις!με την gold πιες διαφορες εχει Κωστα?
καλημερα νικολα....το μονο που βλεπω ειναι οτι ο φοινικας ειναι ενα φθηνο gold....δεν εχει το cut off και το speed load...

καλημερα νικολα....το μονο που βλεπω ειναι οτι ο φοινικας ειναι ενα φθηνο gold....δεν εχει το cut off και το speed load...
Η κανη εκτος την αχρομιοτη εχεις αλλη διαφορα απο την sx3 γιατι βλεπω οτι εξωτερικα μιαζουν

Σημερα επίσημα και στην μαμα browning. ...Εν αναμονη σεταρισματος και δοκιμων... Θα αργήσουν λιγο αλλα εχουμε χρονο μπροστα μας....
SOkNrow.jpg

FAzJRN2.jpg
Καλορίζικη Κώστα! Καλές τουφεκιές!
Εργαλείο από τα λίγα...!
Τι τσόκ θα της πάρεις; :D

Η κανη εκτος την αχρομιοτη εχεις αλλη διαφορα απο την sx3 γιατι βλεπω οτι εξωτερικα μιαζουν
ισως της sx3 να είναι λεπτότερη δεν τις έχω ζυγίσει αν και μου έχει δοθεί η ευκαιρία
από την sx2 και την gold σίγουρα είναι πιο ελαφριά της phoenix και της sx4 πιο ελαφριά κι απ'την sx3...χωρίς αυτό να λέει κάτι ως προς την βλητική απόδοση :)

πολλά πουλιά ωραίες τουφεκιές κοντινές αλλά γεμάτες με πολύ καλές καταβολές του θηράματος,ακόμα και στις λιγοστες πιο μακρινές
ωραία φάση στο 16.48 που πέφτουν 2 πουλιά μαζί και 17.37 τουφεκιά καθαρά πάνω στην ουρά το πουλί αφήνει φτερά πούπουλα και μετά από ένα ταρακούνημα
εκεί είναι που λέμε όλοι μα γιατί δεν έπεσε;;;;; κι όμως είναι καθαρή αστοχία και το συζητάμε και φταίνε τα φυσίγγια και αν έχουμε κάμερα εκεί είναι που ανεβαίνει ο πυρετός και του κάνουμε ανατομική εξέταση .sarcastic.
ο σκοπευτής πολύ καλός έστω και τα πλάνα αν είναι μονταρισμένα το έχει πολύ ο τύπος

Μπορεις αν θες να τη στειλεις εδω χανια για test drive που βολευομαστε με τις μερες.θα στα πουμε αναλυτικά τ αποτελεσματα
.yelling.

Σε ευχαριστώ ρε φίλε...χαχαχα .sarcastic.
Κυριακη κοντη γιορτη....my man.

Ποια Κυριακή όμως δεν ξέρω Τάσαρε.:(

απορω πως κρατιεσαι εγω περιμενω το ΔΣΚ κ θα ερθω δρακοντιο

Και εγώ το δελτίο σκοπευτή περιμένω Νικόλα.
Όταν είναι να έρθεις Δρακόντιο σφύρα.;)

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση με υγεία.....γνωρίζει κανείς αν ταιριάζουν από κάποιο άλλο όπλο της εταιρείας φλαντζες κλίσεως στην browning phoenix???θα χρειαστώ σίγουρα cast off και λίγο χαμήλωμα στο κοντακι

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση με υγεία.....γνωρίζει κανείς αν ταιριάζουν από κάποιο άλλο όπλο της εταιρείας φλαντζες κλίσεως στην browning phoenix???θα χρειαστώ σίγουρα cast off και λίγο χαμήλωμα στο κοντακι
Από την gold ταιριάζουν αλλά δυσεύρετες :)

Τι φωτια μου βαλατε πασχαλιατικα!!!! Μονο μια 67 ειχα βρει και δεν την ειχα παρει γι αυτο το λογο! Καλοριζικη και ελπιζουμε να την ευχαριστηθεις! Γνωμη μου σε αυτην μην κανεις κωνο κρατα την για μεγαλυτερο ευρος!

Back