καλημερα νικολα....το μονο που βλεπω ειναι οτι ο φοινικας ειναι ενα φθηνο gold....δεν εχει το cut off και το speed load...Κωστα καλος τι δεχτικες καλοντουφεκο να την ευχαριστηθεις!με την gold πιες διαφορες εχει Κωστα?
καλημερα νικολα....το μονο που βλεπω ειναι οτι ο φοινικας ειναι ενα φθηνο gold....δεν εχει το cut off και το speed load...Κωστα καλος τι δεχτικες καλοντουφεκο να την ευχαριστηθεις!με την gold πιες διαφορες εχει Κωστα?
Η κανη εκτος την αχρομιοτη εχεις αλλη διαφορα απο την sx3 γιατι βλεπω οτι εξωτερικα μιαζουνκαλημερα νικολα....το μονο που βλεπω ειναι οτι ο φοινικας ειναι ενα φθηνο gold....δεν εχει το cut off και το speed load...
Καλορίζικη Κώστα! Καλές τουφεκιές!Σημερα επίσημα και στην μαμα browning. ...Εν αναμονη σεταρισματος και δοκιμων... Θα αργήσουν λιγο αλλα εχουμε χρονο μπροστα μας....
![]()
![]()
ισως της sx3 να είναι λεπτότερη δεν τις έχω ζυγίσει αν και μου έχει δοθεί η ευκαιρίαΗ κανη εκτος την αχρομιοτη εχεις αλλη διαφορα απο την sx3 γιατι βλεπω οτι εξωτερικα μιαζουν
Ο φοίνικας...κυκλοφόρησε παράλληλα με τις τοτε evolve...ως φθηνό όπλο....καλημερα νικολα....το μονο που βλεπω ειναι οτι ο φοινικας ειναι ενα φθηνο gold....δεν εχει το cut off και το speed load...
Μπορεις αν θες να τη στειλεις εδω χανια για test drive που βολευομαστε με τις μερες.θα στα πουμε αναλυτικά τ αποτελεσματαΝικόλα άσε έχω αρρωστήσει γιατί δεν έχει βολέψει ακόμα να την ρίξω!
Κυριακη κοντη γιορτη...Νικόλα άσε έχω αρρωστήσει γιατί δεν έχει βολέψει ακόμα να την ρίξω!
απορω πως κρατιεσαι εγω περιμενω το ΔΣΚ κ θα ερθω δρακοντιοΝικόλα άσε έχω αρρωστήσει γιατί δεν έχει βολέψει ακόμα να την ρίξω![/QUOTE
Μπορεις αν θες να τη στειλεις εδω χανια για test drive που βολευομαστε με τις μερες.θα στα πουμε αναλυτικά τ αποτελεσματα
![]()
Κυριακη κοντη γιορτη...![]()
απορω πως κρατιεσαι εγω περιμενω το ΔΣΚ κ θα ερθω δρακοντιο
Από την gold ταιριάζουν αλλά δυσεύρετεςΚαλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση με υγεία.....γνωρίζει κανείς αν ταιριάζουν από κάποιο άλλο όπλο της εταιρείας φλαντζες κλίσεως στην browning phoenix???θα χρειαστώ σίγουρα cast off και λίγο χαμήλωμα στο κοντακι
Χαχαχαχα τότε από τις εφαρμογές και τέλος....Από την gold ταιριάζουν αλλά δυσεύρετες![]()
Καλοριζικη !!!!! Τωρα το ειδα!Σημερα επίσημα και στην μαμα browning. ...Εν αναμονη σεταρισματος και δοκιμων... Θα αργήσουν λιγο αλλα εχουμε χρονο μπροστα μας....
![]()
![]()
Αυτα και must dive τα φερνει νομιζω...για την πληροφορία .. ο Αγγλάρας που ειχα ψωνίσει τα midas τα εχει βάλει χώμα ..
να τσιμπήσω κανένα νουμεράκια ακόμα ?
https://www.avalon-guns.com/browning-12g-midas-invector-plus