Browning Team

Δεν ξερω ποσο τα εχει αλλα δεν περιμενω και τοσο. Ποσο θα σου βγουν απο αγγλια?
9-10€ Μεταφορικά είχε θυμάμαι !
Αλλά αξίζει να το συνδυάσεις κ με αλλά πράγματα ! Έχει καλές τιμές γενικά . Πχ βουρτσακι της ναιπερ .. είδα καλές τιμές έβαλε σε aigle γαλότσες κτλ

Μπορεις αν θες να τη στειλεις εδω χανια για test drive που βολευομαστε με τις μερες.θα στα πουμε αναλυτικά τ αποτελεσματα
.yelling.
Φιλαρακι αυτά τα οπλα ειναι για βορεια κλιματα.. .my man. Εδω θα την στειλει να δουμε αν θα παγωσουν τα κλειστρα :D

Οπως λεει και ο Ευριπιδης μαλλον μονο τα χρυσα ενθετα. Ειμαι περιεργος ποσο θα το κοστολογησει ο δικος μας αντιπροσωπος.
Αν παμε με τιμες uk 1500-1600. Αν δουμε την a5ultimate που ειναι η deluxe a5 1900....

Λογω gold θα της βαλουν καμμια βαλιτσα....ha ha.

Έχει ακουστεί κάτι για εμπλοκές στην maxus παλικάρια;
Βασιλη τα περισσοτερα αρνητικα απο οτι εχω ακουσει αναφερονται για την Α5. Για την maxus δεν ακουγεται κατι...
Παντως τωρα τελευταια γινεται μεγαλος ντορος λογω τιμης συγκριτικα με την sx4 που δεν εχει φλατζες κλπ

Βασιλη τα περισσοτερα αρνητικα απο οτι εχω ακουσει αναφερονται για την Α5. Για την maxus δεν ακουγεται κατι...
Παντως τωρα τελευταια γινεται μεγαλος ντορος λογω τιμης συγκριτικα με την sx4 που δεν εχει φλατζες κλπ
Αυτό το τελευταίο δεν το κατάλαβα..

Αυτό το τελευταίο δεν το κατάλαβα..
Λογικο γιατι εχω γυρισει απο τραπεζι που το κρασι ηταν ονειρο. hippo
Εννοουσα Βασιλη οτι αρκετοι σε συζητησεις σκεφτονται να αγορασουν την maxus. Οι περισσοτεροι ηταν μεταξυ maxus kai sx4 οπου κατεληξαν στην maxus λογω φλατζων.

Έχει ακουστεί κάτι για εμπλοκές στην maxus παλικάρια;
Σχεδόν ποτέ.

Γιατί είχα ψάξει πολύ σε αμερικανικά φόρουμ πριν αγοράσω και δεν είχα συναντήσει κατι εκτός από μεμονωμένα περιστατικά που πιστευω ήταν θέματα καθαρισμού, φυσίγγιων η απλά καποιο σκάρτο ανταλλακτικό από μαμα.

Είναι γενικά πολύ αξιόπιστος μηχανισμός απλά θέλει καθάρισμα όπως καθε αερίων.

Η α5 το μονο αρνητικό που εχει ειναι τα μαμα τσοκ τα οποια ειναι λιγο ανοιχτα.ομως οι αμερικανοι προειδοποιούν γι αυτο και το αιτιολογούν γιατι ειναι φτιαγμένα αυτα τα τσοκ πιο πολυ γι ατσάλινα.παιρνεις λοιπον τα φιδίσια κι εχεις οπλο ονειρο

Η α5 το μονο αρνητικό που εχει ειναι τα μαμα τσοκ τα οποια ειναι λιγο ανοιχτα.ομως οι αμερικανοι προειδοποιούν γι αυτο και το αιτιολογούν γιατι ειναι φτιαγμένα αυτα τα τσοκ πιο πολυ γι ατσάλινα.παιρνεις λοιπον τα φιδίσια κι εχεις οπλο ονειρο
Ευρι δυστυχώς αυτό το όπλο ενώ έχει τα φόντα να γίνει κορυφή με τη βλητικη του απόδοση κλαις, μου στοίχισε 500 ευρώ σε τσοκ για να το κάνω κανονικό όπλο

Έχει να μας δίξει κάποιος δοκιμές με α5 και φιδίσια η κάποιο άλλο τσοκ;

Back