Browning Team

Ομορφο οπλο αλλα ειπαμε... Θα γινουν πωλησεις. Η εταιρια απ οτι φαινεται πλασαρει τα μοντελα που υπαρχουμ με νεα στοιχεια και δεν ακολουθει τη γραμμη παραγωγης οπλων του χιλιαρικου... Α5 με κεραμικη βαφη κλπ κλπ

Σιγουρα ειναι μονο τα ds στην a5? Γιατι και τα δικαννα της εταιριας εχουν τετοια τσοκ και δεν εχουν αναφερθει τα θεματα που ξερουμε. Αν ειναι τα τσοκ μακαρι μονο αυτο να ναι
Ειναι και ο κονος που στην αρχη στα πρωτα μοντελα ηταν 6.3 εκατοστα και τωρα ειναι απο 2.8 μεχρι 3.2 αναλογα τι θα σου κατσει!Οπως και στις μαξους το ιδιο!Εγω οταν παραγκειλα την μαξους την παραγκειλα με βαση ενος φιλου που ειχε απο τις πρωτες που ηρθαν ελλαδα!Οταν εφτασε το οπλο μου και εκανα δοκιμες απελπιστικα μεχρι που μια μερα μετρισα τους κονους και καταλαβα τι εφταιγε!Δεν αργισα να παω να φτιαξω τον κονο και το οπλο μου εγινε πολυ καλυτερο απο οτι ηταν του φιλου μου!

παιδια τι παιζει με τα δαχτυλιδια στην auto 5 βλεπω σε βιντεο μερικες εχουν 2 αλλες 3 αυτη που εχω εχει 3 κ πως πρεπει να μπαινουν εχει σχεση τι γωμοσεις ριχνεις με το οπλο?
2 εχουν οι απλες 5 εχουν οι μαγκνουμ.Αν εχεις 3 σου λειπουν 2 η εχεις την απλη με 1 ρεζερβα.Δεν μας λες ομως τι φρενα εχεις? Εχεις 2 μεταλικα και 1 χαλκινο? 3 ΜΕΤΑΛΙΚΑ 2 ΧΑΛΚΙΝΑ = ΜΑΓΚΝΟΥΜ.
1 ΜΕΤΑΛΙΚΟ 1 ΧΑΛΚΙΝΟ = ΑΠΛΗ.

2 εχουν οι απλες 5 εχουν οι μαγκνουμ.Αν εχεις 3 σου λειπουν 2 η εχεις την απλη με 1 ρεζερβα.Δεν μας λες ομως τι φρενα εχεις? Εχεις 2 μεταλικα και 1 χαλκινο? 3 ΜΕΤΑΛΙΚΑ 2 ΧΑΛΚΙΝΑ = ΜΑΓΚΝΟΥΜ.
1 ΜΕΤΑΛΙΚΟ 1 ΧΑΛΚΙΝΟ = ΑΠΛΗ.
Βασιλη ειναι η απλη κ 2 μεταλικα κ ενα χαλκινο λογικα ειχε ενα εξτρα ο παππους

Μπαίνω και εγώ στο κλαμπ με τα ελαφακια. Την είχα καψούρα πολύ καιρό...
Δεν είναι εδώ και ο Άρης ο Καλαματιανός να δει σήμερα το χαμόγελο μου, που την έχω σπίτι.

Καλορίζικη φίλε.
Θα δεις πολύ ωραία πράγματα από αυτό το όπλο!

Δεν είναι εδώ και ο Άρης ο Καλαματιανός να δει σήμερα το χαμόγελο μου, που την έχω σπίτι.
Καλοτουφεκο σταματη. Ωραια επιλογη

Καλορίζικη και καλοτούφεκη Σταμάτη!:)

Καλοριζικο Σταματη κ καλες λαγοτουμπες..!:)

Το μόνο σίγουρο .sarcastic. να σαι καλά τασο

Καλορίζικη φίλε.
Θα δεις πολύ ωραία πράγματα από αυτό το όπλο!

Ευχαριστώ φίλε μου να σαι καλά

Καλορίζικη! Καλά καψηματα στους αυτιαδες!

Ευχαριστώ να σαι καλά

Καλοτουφεκο σταματη. Ωραια επιλογη

Να σαι καλά Γιούρι. Την είχα καψούρα πολύ καιρό

Σταματη, καλοριζικη! Ευχομαι να την ευχαριστηθεις σε πολλα κι αξεχαστα κυνηγια!

Back