Browning Team

Μπαίνω και εγώ στο κλαμπ με τα ελαφακια. Την είχα καψούρα πολύ καιρό...
Δεν είναι εδώ και ο Άρης ο Καλαματιανός να δει σήμερα το χαμόγελο μου, που την έχω σπίτι.

Σταμάτη εύχομαι να το ευχαριστηθείς και να σου χαρίσει πολύ πιο μεγάλα χαμόγελα .

Σταμάτη καλορίζικο,Καλοτουφεκο! Έχουν να φάνε πολύ λαγοί τουμπες με αυτό το κανόνι! Εγγύηση ο Τάσος ότι το όπλο θα είναι αψογο,αυτά είναι τα καλά το H.L.
Γιάννη σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Είσαι από τα (ευτυχως) αρκετα ατομα εδώ στο φορουμ που η θετική τους αυρα περνάει μέσα απ το πληκτρολόγιο...

Γιάννη σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Είσαι από τα (ευτυχως) αρκετα ατομα εδώ στο φορουμ που η θετική τους αυρα περνάει μέσα απ το πληκτρολόγιο...
Να'σαι καλα Τασο! Σε ευχαριστω!
Θα πω κατι γενικο σε αυτο που λες! Ποτε δεν παρεξηγω εδω,γιατι αν τον αλλον δεν τον ξερεις,ο γραπτος λογος παρεξηγητε ευκολα.απο τις 10 παρεξηγησεις που γινονται εδω,στις 9 πιστευω αιτια ειναι,ο γραπτος λογος και οτι δεν βλεπεις face to face τον αλλον.και πολλες φορες τις περισσοτερες δεν ξερουμε απο κοντα καθολου τον αλλο και τον τροπο του..αν καθομασταν σε ενα τραπεζι,και τα πιναμε και κουβεντιαζαμε ειμαι σιγουρος οτι απο τις 10 αυτες παρεξηγησεις που θα συνεβαιναν εδω στον γραπτο λογο,απο κοντα δεν θα υπηρχε ουτε μια παρεξηγηση.προσωπικα στεναχωριεμαι οταν αποχωρουν μελη απο εδω και συνηθως η αιτια ειναι,αυτο που εγραψα πριν.Κανεις δεν περισσευει στο H.L και ολοι εχουμε να κερδισουμε πραγματα και να περασουμε ομορφα την ωρα μας!
Nα ξερετε και κατι αλλο το H.L κατα την γνωμη μου εχει μεγαλη δυναμικη.μας διαβαζουν παρα πολλοι αυτο εχω διαπιστωσει.

Last edited:

Μπαίνω και εγώ στο κλαμπ με τα ελαφακια. Την είχα καψούρα πολύ καιρό...
Δεν είναι εδώ και ο Άρης ο Καλαματιανός να δει σήμερα το χαμόγελο μου, που την έχω σπίτι.
Μεγαλο οπλο με το καλο να το χαρεις οσο παει..για μενα εχει την καλητερη κανη απο οπλα μαζικης παραγωγης

Είπαμε ρε φίλε ,αλλά προσεξέτο μη σου μείνει κουσούρι ....sarcastic.

.sarcastic. χαχαχαχχα Όχι εντάξει είμαστε καλά εκεί. Τσεκαρισμένο

Να πούμε εδώ ότι το όπλο είναι χαρτί. Λες και δεν το χρησιμοποιούσαν

Καλοντουφεκο να είναι Σταμάτη!

Ευχαριστώ να σαι καλά

Μεγαλο οπλο με το καλο να το χαρεις οσο παει..για μενα εχει την καλητερη κανη απο οπλα μαζικης παραγωγης

Ευχαριστώ πολύ να σαι καλά

Καλορίζικο ρε μαγγα... Πανέμορφο είναι, όλο χαμόγελα να σου χαρίζει...

Ευχαριστώ φίλε να σαι καλά

Καλορίζικη και καλοτούφεκη ....

Ευχαριστώ πολύ

Καλοριζικος ο εργαλος φιλε......
Παντα χαρες να σου δινει

Ευχαριστώ φίλε

Σταμάτη καλοριχτο το εργαλειο εδαφους αερος! Μπαμ και τουμπα ευχομαι!!

Εχει πολυ ωραια κίνηση!

Να σαι καλά φίλε μου

Αυτά τα σφυρια, τα καλεμια κ τα αεροπλάνακια να μην έβλεπα στο λυσιμο θα την συμπαθουσα ακόμα περισσότερο... .hair.
Τα σφυριά είναι για να βγάλει τους πύρους βρε Άρη...το έχω κανει και εγώ στην Φράνκι....χαχααχχα

Με υγεία Σταμάτη, να την χαρείς :)

Ευχαριστώ πολύ

κουκλα !
δεν βλέπω να δουλεύεις την "σωστή" βουρτσα... σκόρπισε? η τα έπαιξε η πατέντα ?

Η πατέντα είναι βράχος. Η βούρτσα φαγώθηκε. Της έβγαλα τα λινα .sarcastic.. Δεν βρήκα την Πάρκερ στην έκθεση και πήρα μια χειροποίητη του αραπκουλε . Με μια λέξη εξαιρετική.

Αυτά τα σφυρια, τα καλεμια κ τα αεροπλάνακια να μην έβλεπα στο λυσιμο θα την συμπαθουσα ακόμα περισσότερο... .hair.

Τα καλεμια είναι συμβουλή του γέροντα του φόρουμ.... ξύλινο σουβλάκι. Εξαιρετικό προϊόν .sarcastic. και το σφυρί πλαστικό ;)

Τα σφυριά είναι για να βγάλει τους πύρους βρε Άρη...το έχω κανει και εγώ στην Φράνκι....χαχααχχα

Χαχαχαχαχαχα ακριβώς

Last edited:
Back