Browning Team

Πλάκα κάνεις.....!!!μπράβο φίλε τότε είναι όντως σε πολύ καλή κατασταση το όπλο!
ωντος φιλε ο παππους κηνηγουσε λαγο με αυτο οποτε δεν εχει ριξει πολλα φυσιγγια μονο φθορες στι βαθη στη βαση εχει γινει νικελ κ τα ξυλα θελουν ανενεωση

ωντος φιλε ο παππους κηνηγουσε λαγο με αυτο οποτε δεν εχει ριξει πολλα φυσιγγια μονο φθορες στι βαθη στη βαση εχει γινει νικελ κ τα ξυλα θελουν ανενεωση
Μικρό το κακό....ειδικά τα ξύλα ασήμαντη φθορά χρηστικα!

Να πω λίγα λόγια για την Maxus αν και με δύο πούλες δεν μπορείς να βγάλεις ακριβή συμπεράσματα.
Το όπλο είναι πολύ εύκολο στον χειρισμό και πραγματικά χαίρεσαι να το έχεις στα χέρια σου.
Το κοντάκι είναι από τα καλύτερα εργοστασιακά που εγώ έχω δει.
Χρησιμοποίησα την μια φλάντζα προέκτασης του κοντακίου και το έφερα σε πολύ καλό επίπεδο.
Πραγματικά στο ρίξιμο μου φάνηκε πολύ οικείο και αυτό φάνηκε και με την απόδοση στις πούλες.
Παρότι ήταν η πρώτη φορά που την έριξα έφτασα σε απόδοση την Fabarm που έχει Custom κοντάκι!
Τα δε σπασίματα κοντά μακριά με το τριάρι μαμά ήταν απίθανα!
Τα πιάτα σκόνη!Φαντάζομαι αν πάρω και κανένα έξω-εργοστασιακό τι πράγματα θα δω.
Οι εντυπώσεις όπως καταλάβατε άψογες!:D

Να πω λίγα λόγια για την Maxus αν και με δύο πούλες δεν μπορείς να βγάλεις ακριβή συμπεράσματα.
Το όπλο είναι πολύ εύκολο στον χειρισμό και πραγματικά χαίρεσαι να το έχεις στα χέρια σου.
Το κοντάκι είναι από τα καλύτερα εργοστασιακά που εγώ έχω δει.
Χρησιμοποίησα την μια φλάντζα προέκτασης του κοντακίου και το έφερα σε πολύ καλό επίπεδο.
Πραγματικά στο ρίξιμο μου φάνηκε πολύ οικείο και αυτό φάνηκε και με την απόδοση στις πούλες.
Παρότι ήταν η πρώτη φορά που την έριξα έφτασα σε απόδοση την Fabarm που έχει Custom κοντάκι!
Τα δε σπασίματα κοντά μακριά με το τριάρι μαμά ήταν απίθανα!
Τα πιάτα σκόνη!Φαντάζομαι αν πάρω και κανένα έξω-εργοστασιακό τι πράγματα θα δω.
Οι εντυπώσεις όπως καταλάβατε άψογες!:D
Μπράβο ρε γιωργαρε....εύχομαι να την κάψεις στα φυσίγγια!

upload photo

Χαρτόνι 70*60 τσοκ καρλσον im 30 μ

Και τώρα καθάρισμα με καφεδάκι
Με τι φυσίγγι Σταμάτη ;;; Γιατί βλέπω 2 διαφορετικούς συγκεντρωτήρες ... Ο αριστερός είναι από MG2 Mythos - ο άλλος από τι ;;; ;)
Πόσα γρ. και τι Νο σκαγιών ;;;

Με τι φυσίγγι Σταμάτη ;;; Γιατί βλέπω 2 διαφορετικούς συγκεντρωτήρες ... Ο αριστερός είναι από MG2 Mythos - ο άλλος από τι ;;; ;)
Πόσα γρ. και τι Νο σκαγιών ;;;

Στέλιο τους συγκεντρωτηρες τους έβρισκα όταν γύρναγα να αφήσω το όπλο στην βάση στήριξης του όπλου .sarcastic.
Στην φωτο είναι το κουτουμανος ν4 ή μπερετα 42γρ ν5 ένα από τα δύο σίγουρα .sarcastic. μάλλον το δεύτερο όμως ;)

Ήθελε λίγο ντροπ τελικά

Κάτι παπια κάτι φασιανους έχει απ έξω. Τφκι για πλια πήρα τελικά .sarcastic.
Οντως φιλε μου ....δεν κανει για σενα......
Πουλα την να την παρει ο επομενος......
Τωρα που χω και την αδεια αγορας στο χερι....... .my man..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Χθες ειχε δοκημη με την auto 5.terror..exciting. σε ενα υποτιθεμενο τεστ churchill ειμαι κεντρο κ λιγο ψηλα αλλα θα γινει παλι κανονηκα το τεστ τωρα που θα φτιαξω πινακα για να βγουν τα συμπερασματα .
Τελικα το σκαλοπατι ειναι αλλη φαση κ μου αρεση πολυ σκοπευτηκα θελω λιγο να το βρω 7 πιατακια πηρα μιας κ με τσοκαρισμενη κανη φουλ ηταν λιγο :eek: το οπλο παρα τα χρονια του με τον εκτενη καθαρισμο που του εκανα δουλευει αψογα.big smile.
Μονο αυτο με χαλαει στη μαξους....

Το brasso για λείανση το χρησιμοποιείς ή για καλύτερο καθάρισμα;κάθε φορά ή τώρα που είναι 1η;

Το χρησιμοποιώ σπάνια. Μόνο όταν χρειάζεται στα δύσκολα δηλαδή. Χθες δεν το χρησιμοποίησα. Αλλά θυμάμαι μια φορά που είχα καθαρίσει την καννη εσωτερικα εξακολουθούσε να βγάζει μαυρίλα παρόλο που φαινόταν πεντακάθαρη. Κάνει καλή δουλειά. Μετά όμως θέλει πάλι λάδι για τον φόβο των Ιουδαίων.

Χθες ειχε δοκημη με την auto 5.terror..exciting. σε ενα υποτιθεμενο τεστ churchill ειμαι κεντρο κ λιγο ψηλα αλλα θα γινει παλι κανονηκα το τεστ τωρα που θα φτιαξω πινακα για να βγουν τα συμπερασματα .
Τελικα το σκαλοπατι ειναι αλλη φαση κ μου αρεση πολυ σκοπευτηκα θελω λιγο να το βρω 7 πιατακια πηρα μιας κ με τσοκαρισμενη κανη φουλ ηταν λιγο :eek: το οπλο παρα τα χρονια του με τον εκτενη καθαρισμο που του εκανα δουλευει αψογα.big smile.
Νίκο κι εγώ κάπως έτσι ημουν με την sx3 και σου θυμίζω τι μου έγραψε ο Νικήτας . Νομίζω έχεις δει το σχετικό μου ποστ. Αν όχι δες το στο winchester team γιατί ενδεχομένως να μην χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Πάντως ούτως ή άλλως οι παραπάνω δοκιμές δεν βλάπτουν. Ίσα ίσα εξοικειώνεσαι με το όπλο .

Back