Τα καλεμια είναι συμβουλή του γέροντα του φόρουμ.... ξύλινο σουβλάκι. Εξαιρετικό προϊόνκαι το σφυρί πλαστικό
![]()
Πανευκολο ανοιγμα έχει σε δευτερόλεπτα κλείνει ανοιγει
Μόνο για την σκανδαλη θελει σφυράκι 2 πιρακια
Παντα λεπτολογος κ πατεντιαρης ο γεροντας...
Δηλαδη μονο εγω του πυρους απο τη Μ2 τους βγαζω με μυτη απο στυλο κ για σφυρι χρησιμοποιω το κλειστρο???![]()
Eισαι κατευθείαν για το survivor ρε μπαγασα..![]()
Καλορίζικο Σταμάτη!
Εσένα είναι Ιταλίδα και θέλει χάδια εμάς είναι λίγο μπρουταλ τα όπλα......χαχαχαχαχαΠαντα λεπτολογος κ πατεντιαρης ο γεροντας...
Δηλαδη μονο εγω του πυρους απο τη Μ2 τους βγαζω με μυτη απο στυλο κ για σφυρι χρησιμοποιω το κλειστρο???![]()
Πανεμορφη η ρουυυυφιανα!!!να χαρειτε ο ενας τον αλλο
Που ξέρεις πότε δεν είναι αργά
Που ξέρεις πότε δεν είναι αργάκαι μετά πάμε και σε λαμπραντορ
![]()
Σταματη την εριξες καθολου?Ήθελε λίγο ντροπ τελικά
Σταματη την εριξες καθολου?
ετσι θελει φιλε,να δεις τι θελει κ απο κλησεις στο κοντακι ευχομαι να μην εχει κ αυτη κοντακη σαν την sx3Την Δευτέρα που θα έχω το δελτίο κατοχής στα χέρια μου. Θα την λιώσω![]()
ετσι θελει φιλε,να δεις τι θελει κ απο κλησεις στο κοντακι ευχομαι να μην εχει κ αυτη κοντακη σαν την sx3
κ εγω περιμενω να ριξω την auto 5 να δω πως μου καθετε γιατι ετσι οπως την επομηζω στο σπιτι νομιζω οτι μου καθετε πολυ καλα
Αμα ρε φιλε σε τραβάει τ οπλο έτσι ειναι.η ελαφριά μέχρι τωρα μπορει να εχει περάσει και τα 500 φυσιγγιαΤην Δευτέρα που θα έχω το δελτίο κατοχής στα χέρια μου. Θα την λιώσω![]()
Αμα ρε φιλε σε τραβάει τ οπλο έτσι ειναι.η ελαφριά μέχρι τωρα μπορει να εχει περάσει και τα 500 φυσιγγια
Νικόλα ρίχνει 28αρια?Χθες ειχε δοκημη με την auto 5σε ενα υποτιθεμενο τεστ churchill ειμαι κεντρο κ λιγο ψηλα αλλα θα γινει παλι κανονηκα το τεστ τωρα που θα φτιαξω πινακα για να βγουν τα συμπερασματα .
Τελικα το σκαλοπατι ειναι αλλη φαση κ μου αρεση πολυ σκοπευτηκα θελω λιγο να το βρω 7 πιατακια πηρα μιας κ με τσοκαρισμενη κανη φουλ ηταν λιγοτο οπλο παρα τα χρονια του με τον εκτενη καθαρισμο που του εκανα δουλευει αψογα
![]()