Browning Team

Τα καλεμια είναι συμβουλή του γέροντα του φόρουμ.... ξύλινο σουβλάκι. Εξαιρετικό προϊόν .sarcastic. και το σφυρί πλαστικό ;)

Παντα λεπτολογος κ πατεντιαρης ο γεροντας... .love.

Δηλαδη μονο εγω του πυρους απο τη Μ2 τους βγαζω με μυτη απο στυλο κ για σφυρι χρησιμοποιω το κλειστρο??? .terror.

Πανευκολο ανοιγμα έχει σε δευτερόλεπτα κλείνει ανοιγει

Μόνο για την σκανδαλη θελει σφυράκι 2 πιρακια

Όντως. Πολύ εύκολο όπλο.

Δηλαδη μονο εγω του πυρους απο τη Μ2 τους βγαζω με μυτη απο στυλο κ για σφυρι χρησιμοποιω το κλειστρο??? .terror.

Και Εγώ την κριο με στυλό την άνοιγα ;)

Eισαι κατευθείαν για το survivor ρε μπαγασα..:p

.sarcastic.

Εσένα είναι Ιταλίδα και θέλει χάδια εμάς είναι λίγο μπρουταλ τα όπλα......χαχαχαχαχα

Την Δευτέρα που θα έχω το δελτίο κατοχής στα χέρια μου. Θα την λιώσω .terror.
ετσι θελει φιλε,να δεις τι θελει κ απο κλησεις στο κοντακι ευχομαι να μην εχει κ αυτη κοντακη σαν την sx3:mad:
κ εγω περιμενω να ριξω την auto 5 να δω πως μου καθετε γιατι ετσι οπως την επομηζω στο σπιτι νομιζω οτι μου καθετε πολυ καλα

ετσι θελει φιλε,να δεις τι θελει κ απο κλησεις στο κοντακι ευχομαι να μην εχει κ αυτη κοντακη σαν την sx3:mad:
κ εγω περιμενω να ριξω την auto 5 να δω πως μου καθετε γιατι ετσι οπως την επομηζω στο σπιτι νομιζω οτι μου καθετε πολυ καλα

Λιωστην και εσύ την γριούλα φίλε μην την λυπάσαι.... Δεν νιώθει ;)

Αμα ρε φιλε σε τραβάει τ οπλο έτσι ειναι.η ελαφριά μέχρι τωρα μπορει να εχει περάσει και τα 500 φυσιγγια

Και μήπως λες και πολλά. Την είχα καψούρα πολύ καιρό φιλε. Έχει πολλά στοιχεία που μου αρέσουν. Έχω μια ντουλάπα φυσιγγια (χοντρα τα περισσότερα) που δεν θα τα ρίξω ρε θήραμα ποτέ οπότε καταλαβαίνεις...

Χθες ειχε δοκημη με την auto 5.terror..exciting. σε ενα υποτιθεμενο τεστ churchill ειμαι κεντρο κ λιγο ψηλα αλλα θα γινει παλι κανονηκα το τεστ τωρα που θα φτιαξω πινακα για να βγουν τα συμπερασματα .
Τελικα το σκαλοπατι ειναι αλλη φαση κ μου αρεση πολυ σκοπευτηκα θελω λιγο να το βρω 7 πιατακια πηρα μιας κ με τσοκαρισμενη κανη φουλ ηταν λιγο :eek: το οπλο παρα τα χρονια του με τον εκτενη καθαρισμο που του εκανα δουλευει αψογα.big smile.

Χθες ειχε δοκημη με την auto 5.terror..exciting. σε ενα υποτιθεμενο τεστ churchill ειμαι κεντρο κ λιγο ψηλα αλλα θα γινει παλι κανονηκα το τεστ τωρα που θα φτιαξω πινακα για να βγουν τα συμπερασματα .
Τελικα το σκαλοπατι ειναι αλλη φαση κ μου αρεση πολυ σκοπευτηκα θελω λιγο να το βρω 7 πιατακια πηρα μιας κ με τσοκαρισμενη κανη φουλ ηταν λιγο :eek: το οπλο παρα τα χρονια του με τον εκτενη καθαρισμο που του εκανα δουλευει αψογα.big smile.
Νικόλα ρίχνει 28αρια?

Back