Browning Team

Νίκο κι εγώ κάπως έτσι ημουν με την sx3 και σου θυμίζω τι μου έγραψε ο Νικήτας . Νομίζω έχεις δει το σχετικό μου ποστ. Αν όχι δες το στο winchester team γιατί ενδεχομένως να μην χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Πάντως ούτως ή άλλως οι παραπάνω δοκιμές δεν βλάπτουν. Ίσα ίσα εξοικειώνεσαι με το όπλο .
Δηητρη το εχω διαβαδει το ποστ σου εγω περασα χειρωτερα με τι διακια μου sx3 η auto 5 μου φενετε μηδανηνο μπροστα σε αυτα που εκανα κ ξερω τι θα χρειαστη για να την φερω αν χρειαστη δλδ

Εχω κανρι καποιες παρεμβασεις γιατι κι εγω πανω κατω το ιδιο θεμα εχω με το οπλο αυτο. Θα δοκιμασω αλλη μια γιατι θελω να το κρατησω ως εχει συνθετικο. Εαν σε περιπτωση δεν γινει δεν θα διστασω να φτιαξω ξυληνο

Δηητρη το εχω διαβαδει το ποστ σου εγω περασα χειρωτερα με τι διακια μου sx3 η auto 5 μου φενετε μηδανηνο μπροστα σε αυτα που εκανα κ ξερω τι θα χρειαστη για να την φερω αν χρειαστη δλδ
Πάντως μιά που είμαστε και στο Browning team πρέπει να πώ οτι από όσα όπλα με εργοστασιακά κοντάκια έχω δοκιμάσει μόνο το κοντάκι από το 525 μου έκατσε γάντι από την αρχή. Δηλαδή πάλι το κόντυμά του το έφαγε - α ρε μανα γιατί μ' έκανες κοντό - αλλά μόνο αυτό. Γωνίες κλίσεις κλπ όλα τα άλλα έκατσαν από την αρχή.

Να πανε στο διαολο! Ολες οι ευρωπαικες και μη εταιριες παραγουν με βαση την αγορα τους και αυτοι που εκτος απ την ουσα, πουλανε παγκοσμια χωρις ΚΑΣΤ!!!!!! Λες και ειμαστε πελεκανοι
Μάριε ποτε δεν θα βρείς αυτο που θες με το καθαρά εμπορικό.Το εμπορικό θα πρέπει να ταιριαξει με συμβιβασμό σε εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο και να καλύπει ποικίλλες ανάγκες. Το ορθό κατ'εμέ είναι το εμπορικό να το κάνεις σιγα σιγά όσο περισσότερο μπορείς δικό σου.Ισως μετά απο καιρό απο Beretta, Benelli, Browning ή renington, να γίνει και αυτό Mάριος. ;)

Το εμπορικό κατασκευάζεται για το μέσο σωματοτυπο. Όσοι είμαστε τυχεροί κι έχουμε αυτό είναι πολύ πιθανόν να έχουμε καλά αποτελέσματα. Τώρα εμπορικό με εμπορικό έχει διαφορά. Εμένα π.χ το μαμά του 525 δε μου ταίριαξε κι ακόμα κι όταν το μάζεψα στον οπλουργο πάλι δε μπορώ να πω ότι γαζωνα μ' αυτό. Ασφαλώς υπάρχει κόσμος που δεν αλλάζει το 525 με τίποτα. Εγώ δυστυχώς δε το βολεύτηκα πλήρως. Το είχα πάρει και 66 αρι και είχα ένα βαρύ και κοντό όπλο που δεν ευνοούσε ούτε στο καρτέρι αλλά ούτε και στο περπάτημα τόσο. Απροβληματιστο και ποιοτικο αλλα τελικά δεν ειχα αγορασει αυτο που ηθελα.Δυστυχώς τότε είχα επηρεαστεί από διάφορες γνώμες. Τώρα πια επιλέγω μόνο με τα δικά μου μάτια και τη δική μου εκτίμηση. Λαμβάνω υπόψη μόνο τις απόψεις που αναφέρονται σε αξιοπιστία και βασίζονται σε κατοχή του όπλου.
Επειδή μου αρέσουν τα Browning γενικότερα είχα προπερσι πρώτη επιλογή το 725. Επειτα απο την 4 μήνη αναμονή του όπλου και το τρελο τρεναρισμα από μήνα σε μήνα της αντιπροσωπείας ξενέρωσα.

Τα εργοστασιακα κοντακια κατασκευαζονται για τον μεσο σωματοτυπο του... αμερικανού.
6 ποδια υψος κλπ.
Εκει ειναι Η αγορα,εκει απευθυνονται....
Τα κοντακια στα αμερικανικα οπλα ειναι κοντα και με στενο χτενι.
Το κοντο κοντακι "κουλαντριζεται" ευκολοτερα σε σχεση με το μακρυ.
Το μακρυτερο ειναι πολυ πιο"βασανο"σε σχεση με το κοντυτερο.
Συν το γεγονος,πως απευθυνεται σε κοινο που κυνηγαει πολυ υδροβιο.
Στατικο κυνηγι,καρτεριτζιδικο,με βαρυ ντυσιμο.
Το στενο χτενι ειναι πιο "καλοβολο".
Βαζει το ματι του χειριστη πιο ευκολα στο σωστο σημειο...με λαθος τροπο!:)
Τρανο παραδειγμα οι 1100.
Οσοι τις ειχαν....τις εχουν ακομη!;)
Παρα τα προβληματα τους,ικανοποιουσαν τους χειριστες λογω αυτου του χαρακτηριστικου κι επειδη σκοτωναν καλα!!

Πάντως μιά που είμαστε και στο Browning team πρέπει να πώ οτι από όσα όπλα με εργοστασιακά κοντάκια έχω δοκιμάσει μόνο το κοντάκι από το 525 μου έκατσε γάντι από την αρχή. Δηλαδή πάλι το κόντυμά του το έφαγε - α ρε μανα γιατί μ' έκανες κοντό - αλλά μόνο αυτό. Γωνίες κλίσεις κλπ όλα τα άλλα έκατσαν από την αρχή.
εγω Δημητρη απο κοντακια εργοστασια που νιωθω οτι μου καθονται καλα ειναι τις beretta urika2 που εχεις το φιλαρακι μου κ οσες φορες εχω ριξει εχω παθει παλκα hit hit hit
κ τις fabarm που ειχα κ οταν την πουλησα κ μετα απο ενα χρονο ηρθε να κανουμε δοκημε γιατι ειχε βγαλει αδεια κυνηγιου κ την εριξα σε πινακα για να του διξω πως θα κανει το τεστ ειδα οτι με ροδελες στο πελμα ηατν καμπανα:mad:.hair.

Οπου νάναι τελειώνω ένα κοντάκι για ένα απο τα ΙΖ27 που έχω. Ειναι περίπου σαν αυτό της φωτογραφίας που έχω στο avatar μου. Θα ανεβάσω φωτο όταν το τελειώσω , τώρα το περνάω λινέλαιο. Ονειρό μου είναι να κάνω ένα παρόμοιο για το για το 525 μου. Οταν τα τελειώσω τα εργοστασιακά τα έχω γραμμένα ;).

Οπου νάναι τελειώνω ένα κοντάκι για ένα απο τα ΙΖ27 που έχω. Ειναι περίπου σαν αυτό της φωτογραφίας που έχω στο avatar μου. Θα ανεβάσω φωτο όταν το τελειώσω , τώρα το περνάω λινέλαιο. Ονειρό μου είναι να κάνω ένα παρόμοιο για το για το 525 μου. Οταν τα τελειώσω τα εργοστασιακά τα έχω γραμμένα ;).

Το εργοστασιακό κοντάκι από το IZH 27 θα το κρατήσεις ή θα το πουλήσεις;

Το εργοστασιακό κοντάκι από το IZH 27 θα το κρατήσεις ή θα το πουλήσεις;
Αυτό έχω μετατρέψει με φαγώματα και τσόντες. Ειπα να ανεβάσω φωτογραφία να το δείτε αφού το τελειώσω αλλά μια που το έφερε κουβέντα δες τε στο στην φωτογραφία.
Μονο που θα το ανεβάσω στο Baikal Team για να μην είμαστε εδώ εκτός θέματος.

Παιδια καλησπέρα σας.ειμαι και εγω εδω και περιπου δυο εβδομαδες μελος της ομαδας σας browning με την αγογα ενος b525 game one .εχω μια ερωτηση ..ποιο θα ηταν το ιδανικό τσοκ για το όπλο μου σε κηνυγια καρτερι και περπατητο σε πουλια τσιχλες μπεκατσα αντε και καμμια περδικα γιατι εχω μπερδευτει.

Back