Cal.16

Kαλημερα. 2 αδελφακια simson cal.12 και cal.16. Αφιερωμένη..Μαριος- Διονύσης. Καλή χρόνια σε όλους μας με υγεία.View attachment 38773
Μπράβο σας! Ωραία φωτο!

Και καλά..αντε να το δεχτω ένας φανατικός του πλαγιοκαννου να παει κυνήγι δίπλα σε ένα.. ποζε χάριν φιλίας..............
Αλλά όχι κ φωτο κοντά - κοντά ρε Νιόνιοοο!!

Αφου μας έβαλε φωτο ο Μάριος τα max d σκέφτηκε να παει να τα ρίξει....
Εγκληματιααααααα χαχαχαχαχα

Φιλε Τασσο, και το αλληλεπιθετο ηταν δικο μου που το πουλησα στον φιλο μου Μαριο, και ετσι εμεινε σε δικα μας χερια;)
Αφου ειναι της ιδιας εταιριας, δεν...παρεξηγήθηκαν μεταξύ τους.big smile.
Ο Μαριος τα εχει βρει με το αλληλεπιθετο, και εχει υψηλα ποσοστα ευστοχιας...
Για παραπανω πληροφοριες, ρωτηστε τον Μαριο;)

Μεγάλη μαγκια πάντως το κυνήγι με μονοκαννο .shake hands.
Και όπως και να το κάνουμε είναι η πιο σωστή αναμέτρηση με το θήραμα..:)
Η πρώτη φορά στο κυνήγι με τον πατέρα μου, πιτσιρικάς χωρίς όπλο...Τρία σηκώματα , τρεις πέρδικες... 12αρι baikal, 71 πόντοι φουλ τσόκ...

Τρία σηκώματα , τρεις πέρδικες... 12αρι baikal, 71 πόντοι φουλ τσόκ...

Αυτός που θα καταφέρει να αγαπησει κ να επιλέξει το μονοκαννο σαν το μοναδικό του κυνηγετικό οπλο κ περνώντας τα χρόνια θα γίνει ενας δεινός σκοπευτής......

Τασο
Μπράβο σας! Ωραία φωτο!

Και καλά..αντε να το δεχτω ένας φανατικός του πλαγιοκαννου να παει κυνήγι δίπλα σε ένα.. ποζε χάριν φιλίας..............
Αλλά όχι κ φωτο κοντά - κοντά ρε Νιόνιοοο!!

Αφου μας έβαλε φωτο ο Μάριος τα max d σκέφτηκε να παει να τα ρίξει....
Εγκληματιααααααα χαχαχαχαχα
Τάσο διορθωση:
φανατικοί του ΔΙΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΔΙΚΑΝΝΟΥ
οπότε τα αδερφάκια πανε διπλα δίπλα

βέβαια ομολογώ το ατόπημα μου
κυνηγάω τα γουρούνια με καραμπίνα ....., μη βαράτε.....

όσον αφορά τα max d το σκέφτηκα ότι αν δείτε την φωτο με τσίχλες θα ραγισουν καρδιές αλλα τι να κάνουμε

Μπράβο ρε συ Μιχάλη!!!.shake hands.

Το τιμάς το διαμέτρημα!!!Εύγε δυο φορές!!!!.love.

Υ.Γ: είμαι αδικαιολόγητος που το πήρα γραμμή το πόστ σου τώρα!!!!.no.
Βέβαια με τόσα βυζιά που έπαιξαν τελευταία στο φόρουμ που καιρός για το αγαπημένο σου διαμέτρημα
Πήγαινε σφουγγάρισε το κατάστρωμα τώρα για τιμωρία .yel.

Last edited:
Μεγαλη εντυπωση μου κανουν τα κενα στο κοντακι με τον μιχανησμο!!!!!!!!!!! σιγουρα ειναι δικο του??? δεν βλεπω να ''συμβαδιζουν'' οι εφαρμογες κοντακιου-βασης.
Καλημερα! Και εμενα μου εκανε εντυπωση οταν το πηρα και τον ρωτησα αυτον που μου το εχει δανεισειε2 τι συμβαινει. Μου ειπε οτι εχει κακομεταχειριστεί πολύ το οπλάκι απο τον αδερφο του που γεμιζε 30-32 γραμμαρια δυνατα φυσιγγια. Φαντασου εριχνε μου λεει και δεν ανοιγε το οπλο επρεπε να περασουν καποια λεπταo_O:oops:.

Εγω τωρα το δουλευω με 22-24 γραμμαρια και κανει θραυση.

Back