Cal.16

Μπορει, κανεις ομως μια κινηση που δειχνει οτι δε πας να το "φας" για ενα κομματι ψωμι.
Ναι αλλά δεν βάζεις στην εξίσωση οτι πολύς κόσμος φοβάται να "πειράξει" το όπλο είτε είναι γυάλισμα είτε είναι ξύλα.....
Βέβαια μετά ξετρελένονται, απλά δεν θέλουν να πάρουν το ρίσκο.

Παιδιά οι αυλοί του είναι πραγματικά σε πολύ κακή κατάσταση. Δεν λειαίνονται με ατσαλόμαλλο ... Για να εξαλειφθούν οι διαβρώσεις που έχει (και στις 2 κάννες) πρέπει να φαγωθεί πολύ μέταλλο. Μόνο ίσως με ειδικό μηχάνημα ελεγχόμενης λείανσης, που λένε πως έχει μόνο ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ στην Ελλάδα, θα μπορούσε να γίνει δουλειά, αλλά και πάλι δεν ξέρω αν οι κάννες έχουν αρκετό "ψωμί", ώστε να εξαφανιστεί όλο το pitting και να γιαλίσουν. Οπότε αφήστε ... δυστυχώς δεν νομίζω πως αξίζει ... :(

Καλημέρα και μιας και λείπει και η κυρά στη δουλειά

opebwluu
opebwluu

DSC_0781.jpg

DSC_0775.jpg
[/url] [/IMG]

καλυσπερα! έριξα μια ματια στο θεμα και το βρηκα πολυ ενδιαφερον. μονο που δεν με κάλυψε .. θελω να μου πειτε εσεις που ξερετε καλυτερα.. ψαχνω 16αρι νο8 ροττβαηλ!

FILE0094.jpg
FILE0095.jpg
Εγώ τα ροτβαιλ που έχω ρίξει είχαν κάλυψες ροτβαιλ,έγραφαν πάνω rws.μου κάνει εντύπωση πως αυτοί που έχεις είναι cheditte.

Μία συνταγή στα 32 γρ. για 16αρι με TECNA n : 16/70 686 1.60x32gr. συγκεντρωτήρας GSG 18/16 cal, αστέρι , speed of 405 m/s (at 2,5m) and average pressure of 650 bar, from Nobel Sport Italia - The Reloading World από το Facebook , το δοκίμασα με IC τσοκ στα 30 μέτρα και Ν5 σκάγια .terror. θάνατος και με Ν3 σκάγια με Mod. τσοκ στα 35 μέτρα .terror..terror. διπλός θάνατος, σε ντενεκέ λαδιού 4 λίτρων , όσο ένας λαγός με όπλο πλαγιόκαννο Baikal IZH43E1C 16 cal. με τρία τσοκ F, M, IC. προσφάτως αποκτηθέν :);););)

Μία συνταγή στα 32 γρ. για 16αρι με TECNA n : 16/70 686 1.60x32gr. συγκεντρωτήρας GSG 18/16 cal, αστέρι , speed of 405 m/s (at 2,5m) and average pressure of 650 bar, from Nobel Sport Italia - The Reloading World από το Facebook , το δοκίμασα με IC τσοκ στα 30 μέτρα και Ν5 σκάγια .terror. θάνατος και με Ν3 σκάγια με Mod. τσοκ στα 35 μέτρα .terror..terror. διπλός θάνατος, σε ντενεκέ λαδιού 4 λίτρων , όσο ένας λαγός με όπλο πλαγιόκαννο Baikal IZH43E1C 16 cal. με τρία τσοκ F, M, IC. προσφάτως αποκτηθέν :);););)
Καλορίζικο Κώστα.

Καλοντούφεκο το 16αρι σου Κώστα. Το όπλο έχει τσοκάκια;

Καλοριζικο, χωρίς ιδιογομωση πιστεύω είναι δύσκολο να το χαρείς το μικρό διαμέτρημα[/QUOTE

σε ευχαριστώ, είναι ακριβά όλα τα φυσίγγια σε μικρά διαμετρήματα και δυσεύρετα , επομένως μονόδρομος η ιδιογόμωση:)

Στο σημερινό κυνήγι η 16αρα Ithaca παρουσίασε αυτήν την εμπλοκή. Το έκανε τρεις φορές αλλά όχι συνεχόμενα. Το παρουσίασε με όλους του κάλυκες, κοντό και ψηλό μέταλλο. Πιστεύω ότι μπορεί να είναι θέμα εξωστήρα. Τι λέτε παιδιά;

Back