Με πιάνεις αδιάβαστο Παύλο, το μπερετα μπορώ να το ελέγξω αλλά το μπενελι είναι στο νησί.Κωνσταντινε απο περιεργεια τι αυλους εχουν τα Cal. 20 που εχεις?
Πάω να στο πάρω..αλλά το μπενελι είναι στο νησί.
Με πιάνεις αδιάβαστο Παύλο, το μπερετα μπορώ να το ελέγξω αλλά το μπενελι είναι στο νησί.
Κωνσταντινε πάω να το πάρω εγώ μην στο πάρει ο Τάσος....Πάω να στο πάρω..
Πλακα Πλακα Κατσε μην χαθεί το τουφέκι στα αλήθεια και βρούμε το μπελά μας..Κωνσταντινε πάω να το πάρω εγώ μην στο πάρει ο Τάσος....
Πάω να στο πάρω..
Άμα μπορέσετε να πάρετε από κει που είναι χαλάλι σας..buy buy.Κωνσταντινε πάω να το πάρω εγώ μην στο πάρει ο Τάσος....
Αν καταφέρω και το πάρω μου το χαρίζεις???Άμα μπορέσετε να πάρετε από κει που είναι χαλάλι σας..buy buy.
Μόνο να μου στείλεις διεύθυνση να σου στείλω και τον υπόλοιπο εξοπλισμό να μην πάει χαμένος.Αν καταφέρω και το πάρω μου το χαρίζεις???
Κοίταξε αυτά Γιώργο.Μήπως γνωρίζεται κάποιο μαγαζί στην Ελλάδα που να διαθέτει έξω εργοστασιακά τσόκ για το 20άρι;
Δεν με ενδιαφέρει η εταιρία.Ας είναι Briley,Seminole οποιαδήποτε.
Θέλω το Light Mod για την Benelli...
Τάσο να σε δω με το ακαριαιο αγκαζε και τι στον κόσμο.Αν καταφέρω και το πάρω μου το χαρίζεις???
Σε ευχαριστώ Κωνσταντίνε.
Έχεις δίκιο, ποια παίρνει crio η crio plus.Σε ευχαριστώ Κωνσταντίνε.
Αλλά από ότι βλέπω λέει Mobile.Μάλλον δεν ταιριάζει στην δικιά
Τα crio νομίζω Γιώργο . Ελλάδα βρίσκω μόνο τα mobile και στο εξωτερικό μόνο τα crio plus.Νομίζω τα Crio.
Αλλά δεν είμαι σίγουρος.Θα πρέπει να το δω...