Cal.20

Μεγαλωσε και αυτος Κώστα..
Πρωσοπικα τον παραδεχομαι Τάσο γιατί ξέφυγε από τον σωρό με πολύ καλά φυσίγγια, και το κυριότερο για μένα ασφαλη και με ποικιλία μεγάλη στο 12αρι για κάποιον που ψάχνετε.

Και εγώ παραδέχομαι τα φυσίγγια που φτιάχνει και το έχω γράψει αρκετές φορές.Ισως ο καλύτερος στην Ελλάδα αυτή την στιγμή..
Ωστόσο σαν σωστός επαγγελματιας (έτσι δείχνει με τα προϊόντα του)έπρεπε να σου έγραφε κάτι..
Αυτό δεν το μπορω ρε γαμωτο..

Και εγώ παραδέχομαι τα φυσίγγια που φτιάχνει και το έχω γράψει αρκετές φορές.Ισως ο καλύτερος στην Ελλάδα αυτή την στιγμή..
Ωστόσο σαν σωστός επαγγελματιας (έτσι δείχνει με τα προϊόντα του)έπρεπε να σου έγραφε κάτι..
Αυτό δεν το μπορω ρε γαμωτο..
Ναι σου πω την αλήθεια Τάσο δεν περίμενα απάντηση, ο μόνος που κάτι ρώτησα και οι απαντήσεις ήταν αμεσοτατες και τον τιμά αυτό ήταν ο Κυπριδημος και εδώ μέσα καλά δεν το συζητάμε.

Ναι σου πω την αλήθεια Τάσο δεν περίμενα απάντηση, ο μόνος που κάτι ρώτησα και οι απαντήσεις ήταν αμεσοτατες και τον τιμά αυτό ήταν ο Κυπριδημος και εδώ μέσα καλά δεν το συζητάμε.
Και εγω δυο φορες που του εγραψα απαντησε αμεσα.

Eχω 2 κουτια ,ελα να παρεις το 1.νομιζω ν8.εμειναν απο κιβωτιο.giannisxo@hotmail.gr
DSC00005.jpg

Παω στην αποθηκη να δω τι αλλο εχω.

Eχω 2 κουτια ,ελα να παρεις το 1.νομιζω ν8.εμειναν απο κιβωτιο.giannisxo@hotmail.gr
DSC00005.jpg

Παω στην αποθηκη να δω τι αλλο εχω.
Πω πωτι προίκα ειναι αυτή!!!!!!!!!!!!!
Το Cheditte armacord θυμαμαι ηταν το πρώτο φυσηγγι που ειχα χρησιμοποιησει σε μπεκατσες, φοβερό μάλλινο αλλα ηταν χαρτινο και απο τα νερά που ειχαν φάει στο γιλέκο πολλα ειχαν φουσκώσει, παντως πολλη καλο.

Ωραίος ο Μάκης, αυτό θα θελα να το δοκιμάσω τσίχλα ορτικι στο μέλλον βέβαια .sarcastic. .
http://www.gunandknifeclassics.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2343&Itemid=96

πολυ καλο το ρυχνω τωρα και 2 χρωνια και το μονο κακο που εχω να πω για το συκγεκριμενο ειναι η τημητου οπως και στα περισοτερα 20σαρια......

το χρησιμοποιω σε ορτυκια πολυ αλλα σε νουμερο 9.
και σε τσιχλα το ιδιο αλλα επιδη για τσιχλες πειγενω λιγες φορες τη σαζον και οταν πειγενουμαι κανουμαι ολοημερα και πεζονται πολες τουφεκιες το εκοψα και περνω το δοδεκαρη .sarcastic..sarcastic.

το χρησιμοποιω σε ορτυκια πολυ αλλα σε νουμερο 9.
και σε τσιχλα το ιδιο αλλα επιδη για τσιχλες πειγενω λιγες φορες τη σαζον και οταν πειγενουμαι κανουμαι ολοημερα και πεζονται πολες τουφεκιες το εκοψα και περνω το δοδεκαρη .sarcastic..sarcastic.
Ναι τρώνε πολύ πράμα το καλό του εικοσαριου σε αυτό το κυνήγι είναι ότι με τρία τέσσερα κουτάκια στο σακο δεν νιώθεις το βάρος των φυσιγγίων του δωδεκαριου.

Ναι τρώνε πολύ πράμα το καλό του εικοσαριου σε αυτό το κυνήγι είναι ότι με τρία τέσσερα κουτάκια στο σακο δεν νιώθεις το βάρος των φυσιγγίων του δωδεκαριου.

ναι αλλα δεν νιοθεις και τα ευρα στην τσεπησου...sarcastic..sarcastic.
εαν ειναι να πειγενω ολοημερο στις τσηχλες σε παραδηπλανο νομο του νησιου και να πεζω 5-6 κουτες αστα να παναι..
βαιβαια στην μπεκατσα δεν ειναι το ιδιο..

για μενα η μονη και καλητερη ληση σε αυτο το διαμετριμα (οπου και εγω δεν μπορω να την κανω ) ειναι η ιδιογομοση..;)

ναι αλλα δεν νιοθεις και τα ευρα στην τσεπησου...sarcastic..sarcastic.
εαν ειναι να πειγενω ολοημερο στις τσηχλες σε παραδηπλανο νομο του νησιου και να πεζω 5-6 κουτες αστα να παναι..
βαιβαια στην μπεκατσα δεν ειναι το ιδιο..

για μενα η μονη και καλητερη ληση σε αυτο το διαμετριμα (οπου και εγω δεν μπορω να την κανω ) ειναι η ιδιογομοση..;)
Ναι έχεις δίκιο, και γω το σκέφτομαι για ιδιογομωση στο μέλλον περνάνε και οι νεκροί μήνες που είναι κλειστό το κυνήγι πιο ευχάριστα.

Αν έφερναν έστω και τα μισά 20αρια από διάφορες ιταλικές εταιρείες θα υπήρχε μία μεγάλη ποικιλία στην αγορά, η μόνη λύση είναι να ξυπνησουν κάποτε οι μεγάλοι και οι βιοτεχνες της χώρας μας και να προσφέρουν διάφορες επιλογές σε αυτό το διαμέτρημα. Με την τρέλα που με δέρνει πριν από καιρό είχα στείλει email στη lambro και τους είχα προτείνει να εμπλουτισουν την γκάμα τους στο cal20 (20αρι euromix στα 26γραμαρια, μαλινοταπο η μεσόταπα 28γρ νούμερο 6-7 για τα περδικια κάτι ανάλογο του coturnice ) φυσικά δεν έχω πάρει απάντηση ποτέ αλλά θα ήταν ωραία ιδέα πιστεύω.
Κοιτάξτε πόσους τύπους βγάζει μια μικρή ιταλική βιοτεχνια με ωραίους συνδιασμους πυριτιδες GM3 ,AL,F2 μεσόταπες κτλ.

http://www.armeriaciaffoni.it/prodotti/cartucce/caccia/cal-20/

Back