Cal.20

Εσυ καλα το λες αλλα εδω {Ελλαδα} εχει μονο μια μαρκα διασπορας και οχι παντα,και οχι ολα τα νουμερα.
μην το πειράξεις είναι έγκλημα και άν είναι 15ετίας με special steel τέτοια ατσάλια δεν μπαίνουν στα όπλα μεσαίας κατηγορίας πια

Εχω ενα beretta s687 cal 20 67 4-2 με αυλο 15,9 πανω-κατω.Εδω αρχιζει το προβλημα μου,ο Κουρκουλος δεν του βαζει εναλλασομενα τσοκ, αν τα ανοιξω με αλεζουαρ χανω την χρωμιωση, αν κοψω την καννη χανει απο ζυγισμα.
Αυτο το οπλο ειναι ιδανικο για κυνηγι φερμας και ειναι κριμα να το πειραξεις.
Με φυσιγγια διασπορας γινεται 5*/3*.
Αν δεν σου κανει, πουλα το σε καποιον που θα το απολαυσει οπως ειναι.
Δεν φτιαχνονται πλεον οπλα με σταθερα τσοκαρισματα.

DSC02796.jpg

Το οπλο δεν εχω λογο να το αποχωριστω,αλλα πρωτα ο θεος σκευτομαι πολυ σοβαρα
την αγορα μιας ημιααυτοματης σε cal 12.Ημουν προχθες σε μεγαλο μαγαζι της
Θεσσαλονικης και για το cal 20 ειχε μονο remington και navaro σε 4,5,6,.

Αν έφερναν έστω και τα μισά 20αρια από διάφορες ιταλικές εταιρείες θα υπήρχε μία μεγάλη ποικιλία στην αγορά, η μόνη λύση είναι να ξυπνησουν κάποτε οι μεγάλοι και οι βιοτεχνες της χώρας μας και να προσφέρουν διάφορες επιλογές σε αυτό το διαμέτρημα. Με την τρέλα που με δέρνει πριν από καιρό είχα στείλει email στη lambro και τους είχα προτείνει να εμπλουτισουν την γκάμα τους στο cal20 (20αρι euromix στα 26γραμαρια, μαλινοταπο η μεσόταπα 28γρ νούμερο 6-7 για τα περδικια κάτι ανάλογο του coturnice ) φυσικά δεν έχω πάρει απάντηση ποτέ αλλά θα ήταν ωραία ιδέα πιστεύω.

Back