Cal.20

Τάσο τα remington τα εικοσαρια τα χω ρίξει μόνο εδώ στους φασιανους και δούλευαν άψογα και σε δίκανο και σε ημιαυτοματο με καθαρά σκοτωματα. Όχι δεν είμαι λάτρης μιας μάρκας, αλλά σε αυτό το διαμέτρημα να σου πω την αλήθεια έχω κάνει κάποιο στοκ σε διάφορα νούμερα και εταιρείες λόγω τιμών εδώ και ποικιλίας.

Eδώ που τα λέμε όταν κυνηγάς πέρδικα με μικρό διαμετρημα ψαχνεις για οτι καλύτερο υπάρχει στην αγορά..Και το ρεμινγκτον την εχει αυτή την φήμη κ όχι άδικα..
Στο νησί κυνηγαει κανείς πέρδικα με 20αρι?

Και γω με το δωδεκαρι την κυνηγω πιο πολύ αλλά μερικά θα τα κάνω με το 20αρι, αν και υπάρχουν κάμποσα όπλα στο νησί συνήθως Rem 1100 και κάποια πλαγιοκαννα όχι δεν κυνηγάει κανενας.

καλημερες και εγω εχω ενα 20σαρακι fabarm classis 20 οπου ειμαι ερωτευμενος
αν και το χρησημοποιω μοναχα στο κηνηγη του αρτυκιου..
διοτη στην περδικα εδω κατω ειναι αρκετα δυσκολλα τα πουλια συναρτυση με το εδαφος
στην τσηχλα ειναι καλο αλλα τα φυσεκια ειναι πανακριβα και οταν πειγενουμαι κατη ολοημερα ρηχνουμαι πολες κουτες ο καθενας.
παλια το επερνα και στις μπεκατσες αλλα οταν τις κηνηγαω σε πολυ κλιστα μεροι το 20σαρακι με τα λιγοτερα σκαγια χανει εδαφος..

Μπραβο Κωνσταντίνε ωραία θηράματα κ ωραία όπλα...shake hands.

Εγώ στο λεω εδώ κ καιρό να πάρεις και ένα δίκαννο αλλά δεν με ακούς..:)
Για να ξανασκεψουτο .sarcastic.
Ναι σου πω την αλήθεια το 28αρι το μπεναλακι ήθελα να πάρω μαζί για να το δοκιμάσω αλλά ο φίλος μου δεν βρήκε φυσιγγια στο μαγαζί που πάει αφού περίμενε τελευταία ώρα., αλλά ευτυχώς γιατί θα μπω στον πειρασμό.

Ενδέχεται να πουλήσει μόνο σε χώρες που επιτρέπουν τους κράχτες στα υδρόβια..
Δεν νομίζω κανείς πχ Έλληνας να έπερνε 20αρι να πάει για παπια..

Τάσο έχεις δίκιο είναι μια πρόκληση αλλά από ότι βλέπω εδώ ότι υπάρχει σε φυσιγγια cal 12 σε ατσάλινα υπάρχει και το αντίστοιχο σε 20αρι, το συγκεκριμένο μοντέλο προσφέρεται με ανοικτό κωνο κάτι σημαντικό νομίζω για αυτό το διαμέτρημα από τον Rob Roberts που συνεργάζεται με την Benelli για τα μοντέλα Performance και τα τρία τσοκακια του ίδιου που έχει πολύ καλή φήμη .

Εχω ενα beretta s687 cal 20 67 4-2 με αυλο 15,9 πανω-κατω.Εδω αρχιζει το προβλημα μου,ο Κουρκουλος δεν του βαζει εναλλασομενα τσοκ, αν τα ανοιξω με αλεζουαρ χανω την χρωμιωση, αν κοψω την καννη χανει απο ζυγισμα.

Εχω ενα beretta s687 cal 20 67 4-2 με αυλο 15,9 πανω-κατω.Εδω αρχιζει το προβλημα μου,ο Κουρκουλος δεν του βαζει εναλλασομενα τσοκ, αν τα ανοιξω με αλεζουαρ χανω την χρωμιωση, αν κοψω την καννη χανει απο ζυγισμα.
να μην το πειράξεις μια χαρά είναι οπλάρα και δύσκολα το ξαναβρίσκεις
είναι 15ετίας;;;;;

Back