Mafia Calabria
Moderator
Τάσο φτιάχνονται στην Αγγλία από την εταιρεία Hull cartridges για λογαριασμό της Holland Holland.Καλά δείχνουν Κωνσταντίνε!!Ειναι της γνωστής εταιρίας holland &holland η κατι άλλο?
Τάσο φτιάχνονται στην Αγγλία από την εταιρεία Hull cartridges για λογαριασμό της Holland Holland.Καλά δείχνουν Κωνσταντίνε!!Ειναι της γνωστής εταιρίας holland &holland η κατι άλλο?
Ευχαριστώ Γιάννη εδώ δεν τα χει πάρει το μάτι μου μονο από Ελλάδα.
Κοιτα και αυτό Κωνσταντίνε, δοκιμασμένο με άριστες εντυπώσεις σε μπεκατσα, σε ολες τις καιρικες συνθήκες. Άριστο φυσίγγιο, αν το βρεις παρ το με κλειστα ματια.
Ααααααααα βρε Κωσταντινε ποσό πισω είναι αυτοί οι Αμερικάνοι, όλο εμείς θα τους ανοίγουμε τα μάτια;Ευχαριστώ Γιάννη εδώ δεν τα χει πάρει το μάτι μου μονο από Ελλάδα.
Ευχαριστώ φίλε Γιώργο, για καλά με έχεις εμεναΘα μας τρελάνεις Κωνσταντίνε δεν υπάρχει περίπτωση...
Καλορίζικα και καλοτούφεκα να είναι...
Χαμός φίλε Τασο, όχι τα χω οργανωμένα μεσα σε θηκες όλα κι όλα, το κυνήγι για μένα όπως και πολλοί από μας πιστεύω είναι μερακλικι. Συχαριστώ, τα συγκεκριμένα είναι πουπουλο που λέει και το όνομα τους και τώρα που υπάρχει και αντιπροσωπεία δεν χάνει κάποιος να τους ρίξει μια ματια.Καλοριζικα Κωνσταντίνε!!Δεν θα ξέρεις όταν θα πας κυνήγι τι όπλο θα πάρεις κ τι τσοκ θα του βάλεις..
Καλοτουφεκα Κωνσταντίνε, αντε να κατέβεις στο νησί με το καλό να μας πεις εντυπώσεις.Τις περασμένες μέρες έπεσε πολύ μελέτη στο topic με τα muller ufo choke, έψαχνα τσοκάκια για το δικανακι και λεω ας ρίξω μια ματιά και στα muller feather lite chokes της εταιρίας,δεν ήθελα και πολύ και τα παρήγγειλα τα παρέλαβα χτες.
image upload
Λίγους και καλούς έχω Τάσο αλλά σκοτώνονται κι αυτοί για μενα.Φαντάζομαι ότι θα πηγαίνεις κ παραγγελίες στους φίλους που έχεις στο νησί..Σε βλέπω να γυρίζεις φορτωμενος
Ευχαριστώ πολύ Γιάννη, θα πέσουν πολλές δοκιμές θα κρατάω ενημερη την παρέα.Καλοτουφεκα Κωνσταντίνε, αντε να κατέβεις στο νησί με το καλό να μας πεις εντυπώσεις.
Καλοντούφεκα Κων/νε!Τις περασμένες μέρες έπεσε πολύ μελέτη στο topic με τα muller ufo choke, έψαχνα τσοκάκια για το δικανακι και λεω ας ρίξω μια ματιά και στα muller feather lite chokes της εταιρίας,δεν ήθελα και πολύ και τα παρήγγειλα τα παρέλαβα χτες.
image upload
Ευχαριστώ Σπύρο να σε καλα.Καλοντούφεκα Κων/νε!
Ευχαριστώ Μάκη, ότι γουσταρεις.καλοτούφεκα Κωνσταντίνε
κι όταν ανοίξεις κυνηγομάγαζο (γιατί εκεί το πάς) στο Ελλάντα να με στείλεις πρόσκληση........ξέρω από τώρα τι θα ψωνίσω
Τώρα έφτιαξες ωραίο συνολακι Κωνσταντίνε. Πρέπει να έχει καλό ζυγισμα. Καλοντουφεκα να είναι.Τις περασμένες μέρες έπεσε πολύ μελέτη στο topic με τα muller ufo choke, έψαχνα τσοκάκια για το δικανακι και λεω ας ρίξω μια ματιά και στα muller feather lite chokes της εταιρίας,δεν ήθελα και πολύ και τα παρήγγειλα τα παρέλαβα χτες.
image upload
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Γιάννη.Τώρα έφτιαξες ωραίο συνολακι Κωνσταντίνε. Πρέπει να έχει καλό ζυγισμα. Καλοντουφεκα να είναι.