Cal.20

Το F2 Classic είναι από τα καλύτερα φυσίγγια που έχω ρίξει με το 20άρι.
Φαντάζομαι αυτό με την μάλλινη τάπα θα είναι κορυφή...δυστυχώς δεν υπάρχει στην Ελλάδα.
Συνφωνω μαζί σου και μένα μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, νομίζω είναι καινούργια ας ελπίσουμε ότι ο αντιπρόσωπος να τα φέρει κάποια στιγμη, γιατί έχω μια τρέλα με τα μαλινοταπα.

Κωνσταντίνε αρχίζω να πιστεύω ότι δεν είναι τυχαίο που κ τα 2 βιντεακια έχουν πλαγιοκαννα..
Είμαι σίγουρος ότι θα είναι η επόμενη σου αγορά....my man..my man.
.shake hands..well done..bravo..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Κωνσταντίνε αρχίζω να πιστεύω ότι δεν είναι τυχαίο που κ τα 2 βιντεακια έχουν πλαγιοκαννα..
Είμαι σίγουρος ότι θα είναι η επόμενη σου αγορά....my man..my man.
.shake hands..well done..bravo..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Δεν μπορώ να πω κάτι με σιγουριά, αλλά νομίζω καλά μου είναι ότι πήρα πήρα.

Σήμερα έκανα τις δοκιμές με 7 διαφορετικά φυσίγγια και τις ανεβάζω όπως σας υποσχέθηκα.
Στοιχεία δοκιμής : Όπλο -> Benelli Rafaello Crio.
Τσοκ -> Βελτιωμένος Κύλινδρος (****).
Απόσταση -> 28 μέτρα.
Χαρτόνι -> 1Χ1
Επέλεξα την απόσταση των 28 μέτρων μιας και είναι περίπου η μέση απόσταση που τουφεκάμε μικρά θηράματα(τρυγόνια,τσίχλες κ.τ.λ).
Επίσης επέλεξα τον βελτιωμένο κύλινδρο μιας και είναι ανάμεσα στον κύλινδρο και το ντεμί που συνήθως χρησιμοποιούμε.

RC 24gr no 9,5

Navaro 28gr no 8

Lampro 25gr no 9

RC 28gr no 7,5

Sellier & Bellot 28gr no 8 (μάλλινη τάπα)

B&P 26gr no 9

NSI 29gr no 7,5 (διασποράς απόσταση 17 μέτρα)

Θα επανέλθω σύντομα με χοντρά σκάγια σε πιο μεγάλη απόσταση...

Και εμένα Τάσο αυτό μου έκανε εντύπωση.
Για διασποράς μου φάνηκε αρκετά συγκεντρωτικό παρόλο που η απόσταση ήταν 17 μέτρα.
Μάλλον λόγο του τσοκ αν είχες demi η πιο σφιχτο μπορεί να ήταν πιο ανοιχτή η τουφεκια.

τον 20σαρι εναι το αγαπημενο μου διαμετρημα με αυτο ξεκηνισα μετα πηγα στκ 12αρι λογο υδροβιον.καπια στιγμη πυρα τησ sx3cal20την οποια κυνηγισα 2χρονιεσ με εξερετηκα αποτελεσματα αλλα με φυσηγγια υδιογομωσισ.το παρατησα λογο χρονου να φτιαχνο φυσηγγια για 12αρι. Και 20αρι.μαζη.εχω κρατήσει τα σεταπ.για μελλοντική Χρυσή. Δυστυχώς εκανα την μα..........α και εδωσα και το οπλο.παντοσ μου λειπε πολυ οταν σταματησο το υδροβια σιγουρα θα παω παλη στο αγαπημενο μου διαμετρημα αν και δεν με βλεπω να αντεξω για πολυ.και μια συμβουλι μονο με την ιδιογομωσι θα βρείτε σταθερωτητα κα οικονομια μαζι;)

Back