Mafia Calabria
Moderator
Μάκη σε ευχαριστώ πολύ.η γνώμη μου:
28" νησί είναι θα έχεις πολλές τουφεκιές σε ανοιχτά μέρη και θα χρειαστείς την σκοπευτική γραμμή στην κίνηση
Μάκη σε ευχαριστώ πολύ.η γνώμη μου:
28" νησί είναι θα έχεις πολλές τουφεκιές σε ανοιχτά μέρη και θα χρειαστείς την σκοπευτική γραμμή στην κίνηση
Γιώργο ευχαριστώ πολύ.Πολύ καλή επιλογή Κωνσταντίνε.Είναι εκπληκτικό οπλάκι.
Και γνώμη μου είναι να πας στα 71cm.Ταιριάζει πιο καλά στο Super Poze και ειδικά σε διαμέτρημα 20.
Περιμένουμε εντυπώσεις όταν με το καλό το πάρεις στα χέρια σου...
Γιάννη αν μπορέσεις ρώτα για τα τσοκ, νομίζω είναι τα mobilechoke βρήκα εδω κάτι έσω έξω από την beretta και την briley θα τα ανεβάσω να μου πειτε.Με τρελανες τωρα παω επιτοπου να το δω!
Τα πρωτα ειναι η σειρα Victory (ετσι τα ονομαζει εδω η beretta) και τα δουλευει ενας φιλος σε beretta 686 cal 12..ειναι πολυ ευχαριστημενος.σιγουρα το οπλο που λες να παρεις εχει mobilchoke 5ποντα! Αλλα θα τον ρωτησω και θα σου πω!http://m.berettausa.com/productDetails/?id=142380640&keyword=&indexPosition=3&
http://www.briley.com/BerettaMobilChokeExtendedChoke.aspx
Βλέπω μια διαφορά στα σπειρωματα.
Σε ευχαριστώ.Τα πρωτα ειναι η σειρα Victory (ετσι τα ονομαζει εδω η beretta) και τα δουλευει ενας φιλος σε beretta 686 cal 12..ειναι πολυ ευχαριστημενος.σιγουρα το οπλο που λες να παρεις εχει mobilchoke 5ποντα! Αλλα θα τον ρωτησω και θα σου πω!
Κωνσταντίνε να'σαι γερός να το χαρεις (και αυτό .goodboy.)Η απόφαση βγήκε beretta silver pigeon 1 τώρα θέλω την βοήθεια σας για το μήκος των καννων, 26 inch η 28. Τα κυνηγια που κάνω είναι συνήθως με σκυλιά περδικα,ορτικι,αγριοκουνελο και καμία μπεκατσα που σπάνια πέφτουν στο νησί και τέλος τσίχλα περπατητο, τα φώτα σας παρακαλώ την παρέα.
Ευχαριστώ Γιάννη να σε καλα.Κωνσταντίνε να'σαι γερός να το χαρεις (και αυτό .goodboy.)
Καλύτερη επιλογή τα 71 εκ κανη, τα 20αρια της Beretta ειναι σε κλιμακα 20αριου και ειναι τελεια ζυγισμενα.
Η απόφαση βγήκε beretta silver pigeon 1 τώρα θέλω την βοήθεια σας για το μήκος των καννων, 26 inch η 28. Τα κυνηγια που κάνω είναι συνήθως με σκυλιά περδικα,ορτικι,αγριοκουνελο και καμία μπεκατσα που σπάνια πέφτουν στο νησί και τέλος τσίχλα περπατητο, τα φώτα σας παρακαλώ την παρέα.
Σπύρο σε ευχαριστώ πολύ,το έχω παραγγείλει αλλά σε 66 πόντους όχι ότι δεν άκουσα τις γνώμες σας, και σας ευχαριστώ όλους γιαυτό αλλά το όπλοπωλειο που το παρήγγειλα δεν το έχει στο στοκ και αυτος το βρήκε σε τέτοιο μήκος καννης στα $1800.Κων/νε με το καλό να το αποκτήσεις! αν και καθυστερημένα και η γνώμη η δική μου κλείνει προς τα 71 εκ. για τους λόγους που έγραψαν και οι συνάδερφοι παραπάνω, καθώς οι 20άρες κάννες είναι συνήθως, εκ κατασκευής, ελαφρύτερες και λεπτότερες από τις 12άρες και ως εκ τούτου οι μακρύτερες κάννες θα σου προσδώσουν καλύτερο έλεγχο και αίσθηση από τις κοντύτερες που θα είναι πιο ''φτερό στον άνεμο'', όσο αφορά την ταχύτητα επώμισης, στη μπεκάτσα ας πούμε, θα είναι πολύ γρηγορότερο από τις καραμπίνες 66 εκ που έχεις, αφού σαν ολικό μήκος όπλου θα είναι κοντύτερο αλλά και σαφώς πιο συμμαζεμένο και καλοζυγισμένο.
Kαλοριζικο και με το καλό να το πάρεις στα χέρια σουΣπύρο σε ευχαριστώ πολύ,το έχω παραγγείλει αλλά σε 66 πόντους όχι ότι δεν άκουσα τις γνώμες σας, και σας ευχαριστώ όλους γιαυτό αλλά το όπλοπωλειο που το παρήγγειλα δεν το έχει στο στοκ και αυτος το βρήκε σε τέτοιο μήκος καννης στα $1800.
Καλοντούφεκο να είναι Κων/νε και να το ευχαριστηθείς, περιμένουμε εντυπώσεις...Σπύρο σε ευχαριστώ πολύ,το έχω παραγγείλει αλλά σε 66 πόντους όχι ότι δεν άκουσα τις γνώμες σας, και σας ευχαριστώ όλους γιαυτό αλλά το όπλοπωλειο που το παρήγγειλα δεν το έχει στο στοκ και αυτος το βρήκε σε τέτοιο μήκος καννης στα $1800.
Kαλοριζικο και με το καλό να το πάρεις στα χέρια σου
Σε ότι μήκος και αν το επελεγες η ουσία είναι μια,ότι είναι ωραίο εργαλείο!!!(Και να σκεφτείς ότι το λέω εγώ που ποτέ μου δεν συμπάθησα τα ποζε..)
Ευχαριστώ παιδιά να στε καλα, φωτογραφίες όσες θέλετε, βλητικα μόνο από τα πατρία εδάφη έχω ένα κόλλημα να το πω όλα τα όπλα που πήρα από δω έφυγαν ατουφεκιστα στο Κάσονησι παίρνουν το βάπτισμα του πυρός.Καλοντούφεκο να είναι Κων/νε και να το ευχαριστηθείς, περιμένουμε εντυπώσεις...
Ευχαριστώ Σαραντο να σε καλα.Καλοριζικο Κωνσταντινε,καλα κυνηγια!