Cal.20

Κωσταντινε πολυ καλη έπιλογη! Το οπλο το εχω δει και το εχω πιασει,καθως καταστημα εδω στα Χανια εχει στοκ 2 οπλα..το οπλο ειναι ερωτας!!! τελευταια φορα που πηγα πριν 2 μερες του ειχε μεινει το ενα..ηταν 71 ποντους και τα δυο..το εχει σε super τιμη απο οτι θυμαμαι..τον ρωταω οτι θες για το οπλο (ειναι και οπλουργος).αν υπαρχει δυνατοτητα πιασε και τα δυο και δες ποιο σου αρεσει καλυτερα! Βαση λογικης κατα την γνωμη μου στα κυνηγια που αναφερεις ταιριαζει το 66 αρι! Αλλα το 71 θα σου δωσει κατι παραπανω σε βολες μετα τα 25 μετρα χωρις να υστερει σε κοντινες βολες κατα την γνωμη μου παντα..και δεν ειναι λιγες οι φορες που στα κυνηγια που αναφερεις γινονται βολες μετα τα 25 μετρα..ειδικα στην περδικα που εισαι φανατικος!! προσωπικα θα το επαιρνα 71 χωρις δευτερη σκεψη! Οτι και να αποφασισεις η επιλογη που εκανες ειναι κατα την γνωμη μου σοφη!

Ευχαριστώ πολύ Γιάννη, όλα τα όπλα που έχω είναι 66 εκ εκτός από δύο καραμπινες την μια την πήρα πιτσιρικάς χωρίς πολλές γνώσεις και την άλλη την είχα βρει μόνο με 28αρα κάννη.

Οι καραμπινες λογω βασης εχουν μεγαλυτερη σκοπευτικη γραμμη.π.χ μια καραμπινα 66 ποντους κανη εχει αναλογα και το μηκος βασης σκοπευτικη γραμμη σαν δικαννο με κανη 72-76 ποντους..το 71 super poze που λες εχει σιγουρα μικροτερη σκοπευτικη γραμμη απο 66αρες καραμπινες.

Πολύ καλή επιλογή Κωνσταντίνε.Είναι εκπληκτικό οπλάκι.
Και γνώμη μου είναι να πας στα 71cm.Ταιριάζει πιο καλά στο Super Poze και ειδικά σε διαμέτρημα 20.
Περιμένουμε εντυπώσεις όταν με το καλό το πάρεις στα χέρια σου...
Γιώργο ευχαριστώ πολύ.

http://m.berettausa.com/productDetails/?id=142380640&keyword=&indexPosition=3&

http://www.briley.com/BerettaMobilChokeExtendedChoke.aspx

Βλέπω μια διαφορά στα σπειρωματα.
Τα πρωτα ειναι η σειρα Victory (ετσι τα ονομαζει εδω η beretta) και τα δουλευει ενας φιλος σε beretta 686 cal 12..ειναι πολυ ευχαριστημενος.σιγουρα το οπλο που λες να παρεις εχει mobilchoke 5ποντα! Αλλα θα τον ρωτησω και θα σου πω!

Τα πρωτα ειναι η σειρα Victory (ετσι τα ονομαζει εδω η beretta) και τα δουλευει ενας φιλος σε beretta 686 cal 12..ειναι πολυ ευχαριστημενος.σιγουρα το οπλο που λες να παρεις εχει mobilchoke 5ποντα! Αλλα θα τον ρωτησω και θα σου πω!
Σε ευχαριστώ.

Η απόφαση βγήκε beretta silver pigeon 1 τώρα θέλω την βοήθεια σας για το μήκος των καννων, 26 inch η 28. Τα κυνηγια που κάνω είναι συνήθως με σκυλιά περδικα,ορτικι,αγριοκουνελο και καμία μπεκατσα που σπάνια πέφτουν στο νησί και τέλος τσίχλα περπατητο, τα φώτα σας παρακαλώ την παρέα.
Κωνσταντίνε να'σαι γερός να το χαρεις (και αυτό .goodboy.)
Καλύτερη επιλογή τα 71 εκ κανη, τα 20αρια της Beretta ειναι σε κλιμακα 20αριου και ειναι τελεια ζυγισμενα.

Η απόφαση βγήκε beretta silver pigeon 1 τώρα θέλω την βοήθεια σας για το μήκος των καννων, 26 inch η 28. Τα κυνηγια που κάνω είναι συνήθως με σκυλιά περδικα,ορτικι,αγριοκουνελο και καμία μπεκατσα που σπάνια πέφτουν στο νησί και τέλος τσίχλα περπατητο, τα φώτα σας παρακαλώ την παρέα.

Κων/νε με το καλό να το αποκτήσεις! αν και καθυστερημένα και η γνώμη η δική μου κλείνει προς τα 71 εκ. για τους λόγους που έγραψαν και οι συνάδερφοι παραπάνω, καθώς οι 20άρες κάννες είναι συνήθως, εκ κατασκευής, ελαφρύτερες και λεπτότερες από τις 12άρες και ως εκ τούτου οι μακρύτερες κάννες θα σου προσδώσουν καλύτερο έλεγχο και αίσθηση από τις κοντύτερες που θα είναι πιο ''φτερό στον άνεμο'', όσο αφορά την ταχύτητα επώμισης, στη μπεκάτσα ας πούμε, θα είναι πολύ γρηγορότερο από τις καραμπίνες 66 εκ που έχεις, αφού σαν ολικό μήκος όπλου θα είναι κοντύτερο αλλά και σαφώς πιο συμμαζεμένο και καλοζυγισμένο.

Κων/νε με το καλό να το αποκτήσεις! αν και καθυστερημένα και η γνώμη η δική μου κλείνει προς τα 71 εκ. για τους λόγους που έγραψαν και οι συνάδερφοι παραπάνω, καθώς οι 20άρες κάννες είναι συνήθως, εκ κατασκευής, ελαφρύτερες και λεπτότερες από τις 12άρες και ως εκ τούτου οι μακρύτερες κάννες θα σου προσδώσουν καλύτερο έλεγχο και αίσθηση από τις κοντύτερες που θα είναι πιο ''φτερό στον άνεμο'', όσο αφορά την ταχύτητα επώμισης, στη μπεκάτσα ας πούμε, θα είναι πολύ γρηγορότερο από τις καραμπίνες 66 εκ που έχεις, αφού σαν ολικό μήκος όπλου θα είναι κοντύτερο αλλά και σαφώς πιο συμμαζεμένο και καλοζυγισμένο.
Σπύρο σε ευχαριστώ πολύ,το έχω παραγγείλει αλλά σε 66 πόντους όχι ότι δεν άκουσα τις γνώμες σας, και σας ευχαριστώ όλους γιαυτό αλλά το όπλοπωλειο που το παρήγγειλα δεν το έχει στο στοκ και αυτος το βρήκε σε τέτοιο μήκος καννης στα $1800.

Σπύρο σε ευχαριστώ πολύ,το έχω παραγγείλει αλλά σε 66 πόντους όχι ότι δεν άκουσα τις γνώμες σας, και σας ευχαριστώ όλους γιαυτό αλλά το όπλοπωλειο που το παρήγγειλα δεν το έχει στο στοκ και αυτος το βρήκε σε τέτοιο μήκος καννης στα $1800.
Kαλοριζικο και με το καλό να το πάρεις στα χέρια σου:)
Σε ότι μήκος και αν το επελεγες η ουσία είναι μια,ότι είναι ωραίο εργαλείο!!!(Και να σκεφτείς ότι το λέω εγώ που ποτέ μου δεν συμπάθησα τα ποζε..;))

Καλοντούφεκο να είναι Κων/νε και να το ευχαριστηθείς, περιμένουμε εντυπώσεις...

Kαλοριζικο και με το καλό να το πάρεις στα χέρια σου:)
Σε ότι μήκος και αν το επελεγες η ουσία είναι μια,ότι είναι ωραίο εργαλείο!!!(Και να σκεφτείς ότι το λέω εγώ που ποτέ μου δεν συμπάθησα τα ποζε..;))
Καλοντούφεκο να είναι Κων/νε και να το ευχαριστηθείς, περιμένουμε εντυπώσεις...
Ευχαριστώ παιδιά να στε καλα, φωτογραφίες όσες θέλετε, βλητικα μόνο από τα πατρία εδάφη έχω ένα κόλλημα να το πω όλα τα όπλα που πήρα από δω έφυγαν ατουφεκιστα στο Κάσονησι παίρνουν το βάπτισμα του πυρός.

Back