Cal.20

Ναι Τάσο είναι πολύ καλά και τα σκάγια επινικελομενα, λιγότερες τριβες και παραμόρφωσεις και καλές διατρησεις.

Έπεσε και παραγγελία στα φυσιγγια τα nobel sport που είχα βάλει στη φωτογραφία και κάτι fiocchi και είμαι εντάξει για ενιαρακια.

image hosting adult
Κων/νε βλέπω 8αρι αστεροειδές κλέισιμο μήπως γεμίζονται στις ΗΠΑ ή για την εκεί αγορά?

Έπεσε και παραγγελία στα φυσιγγια τα nobel sport που είχα βάλει στη φωτογραφία και κάτι fiocchi και είμαι εντάξει για ενιαρακια.

image hosting adult
Ποιοτηκα φυσίγγια Κωνσταντίνε, τα εριχνα αρκετο καιρό, να'σαι μόνο καλά να τα "κάψεις"

Ποιοτηκα φυσίγγια Κωνσταντίνε, τα εριχνα αρκετο καιρό, να'σαι μόνο καλά να τα "κάψεις"
Ναι σαι καλά φίλε Γιάννη μόνο να πατήσω το πόδι μου κάτω στο νησί πρώτα ο Θεός να σας γράψω και εντυπώσεις.

Κάποια εποχή , στην αρχή που κυνηγούσα με 20άρι , είχα ρίξει αρκετά Fiocchi. Τα GFL20 σε 28γρ ήταν εξαιρετικά.
Ναι σαι καλά φίλε Γιάννη μόνο να πατήσω το πόδι μου κάτω στο νησί πρώτα ο Θεός να σας γράψω και εντυπώσεις.
Με το καλό να έρθεις Κωνσταντίνε. Εγώ από φυσίγγια Fiocchi μόνο μια φορά, πριν κάμποσα χρόνια, είχα πάρει 1 κουτί 16αρια 28 γρ, αυτά: GFL16
Δε λέω ότι δεν ήταν ποιοτικά και αποτελεσματικά, απλά θυμάμαι ότι ήταν πολύ "δυνατά" για τα γούστα μου, μάλλον το πιο "δυνατό" και "σκληρό" 16αρι φυσίγγι που έχω ρίξει ποτέ! Είχα σφάξει κανα-δυο τότε, και πρέπει να είχαν μπαρούτη PSB-2 κρίνοντας από τη μορφή και το χρώμα της, αλλά και από την δοσολογία, κάπου 1,65 γρ. (με καψούλι 616)

Εγώ πέρσι ήμουν έτοιμος να παραγγείλω μια κούτα Fiocchi Nova Bior 25gr (7,80 το κουτί μου είχε πει η αντιπροσωπεία), αλλά τελικά άρχισα να κυνηγάω με το δίκαννο το 12αρι, οπότε το άφησα στην άκρη, εξάλλου όποτε μου χρειαστεί θα γεμίσω δικά μου...

Στέλιο να σαι καλά, έχω ρηξει μόνο 28γρ με το εικοσαρι σε fiocchi αλλά με καραμπινα αλλά κανονικά μου φάνηκαν σε θέμα ανακρουσης.

Κων/νε βλέπω 8αρι αστεροειδές κλέισιμο μήπως γεμίζονται στις ΗΠΑ ή για την εκεί αγορά?
Σπύρο τα παρέλαβα τελικά είναι 6άρι το κλείσιμο αν και δε νομίζω να παίζει σοβαρό ρόλο.

Back