Mafia Calabria
Moderator
Σε ευχαριστώ Μάνο να σαι καλά.
Κων/νε βλέπω 8αρι αστεροειδές κλέισιμο μήπως γεμίζονται στις ΗΠΑ ή για την εκεί αγορά?Έπεσε και παραγγελία στα φυσιγγια τα nobel sport που είχα βάλει στη φωτογραφία και κάτι fiocchi και είμαι εντάξει για ενιαρακια.
image hosting adult
Ναι Σπύρο έχει φτιάξει εργοστάσιο εδώ όπως και η Ισπανική Rio http://fiocchi.gunsamerica.com/Κων/νε βλέπω 8αρι αστεροειδές κλέισιμο μήπως γεμίζονται στις ΗΠΑ ή για την εκεί αγορά?
Ποιοτηκα φυσίγγια Κωνσταντίνε, τα εριχνα αρκετο καιρό, να'σαι μόνο καλά να τα "κάψεις"Έπεσε και παραγγελία στα φυσιγγια τα nobel sport που είχα βάλει στη φωτογραφία και κάτι fiocchi και είμαι εντάξει για ενιαρακια.
image hosting adult
Ναι σαι καλά φίλε Γιάννη μόνο να πατήσω το πόδι μου κάτω στο νησί πρώτα ο Θεός να σας γράψω και εντυπώσεις.Ποιοτηκα φυσίγγια Κωνσταντίνε, τα εριχνα αρκετο καιρό, να'σαι μόνο καλά να τα "κάψεις"
Κάποια εποχή , στην αρχή που κυνηγούσα με 20άρι , είχα ρίξει αρκετά Fiocchi. Τα GFL20 σε 28γρ ήταν εξαιρετικά.
Με το καλό να έρθεις Κωνσταντίνε. Εγώ από φυσίγγια Fiocchi μόνο μια φορά, πριν κάμποσα χρόνια, είχα πάρει 1 κουτί 16αρια 28 γρ, αυτά: GFL16Ναι σαι καλά φίλε Γιάννη μόνο να πατήσω το πόδι μου κάτω στο νησί πρώτα ο Θεός να σας γράψω και εντυπώσεις.
Μπα μπα τι βλέπω τι βλέπω..γεμίσω
Σπύρο τα παρέλαβα τελικά είναι 6άρι το κλείσιμο αν και δε νομίζω να παίζει σοβαρό ρόλο.Κων/νε βλέπω 8αρι αστεροειδές κλέισιμο μήπως γεμίζονται στις ΗΠΑ ή για την εκεί αγορά?
Με το καλό να τα ρίξεις Κων/νε. Και γω πιστεύω μια χαρά θα 'ναι.Σπύρο τα παρέλαβα τελικά είναι 6άρι το κλείσιμο αν και δε νομίζω να παίζει σοβαρό ρόλο.