Mafia Calabria
Moderator
Δεν θέλω να κάνω διαφήμιση αλλά νομίζω ότι είναι μια από τις καλύτερες εταιρείες παγκοσμίως.
Last edited:
Δεν τα χω δει ποτέ να πω την αλήθεια.Κωνσταντίνε Αν και δεν εχω 20αρι μου έχει δώσει ένας μπάρμπας που ταξίδευε για την συλλογή μου,κάτι 20αρια American eagle κιτρινα..Υπάρχουν ακόμα?από περιέργεια ρωτάω..
Ναι υπαρχουν αυτες τις φτιαχνει η federal.Ok ευχαριστώ..στο Google που το έψαξα είδα οτι φτιάχνει σφαίρες για ραβδωτα..σκέψου πόσο παλιά θα ειναι..
Ωραιο δε λέω, αλλά γουστάρω το παλιομοδιτικο της Rem.Ρίξε μια ματιά και στο benelli legacy σκέτο μπιμπελο αν δεν είχα κόλλημα με την μονοκοματη βάση δεν μου γλιτωνε με τίποτα.
Καθένας με τα γούστα του άλλος ξανθιές άλλος μελαχροινες έτσι παειΩραιο δε λέω, αλλά γουστάρω το παλιομοδιτικο την Rem.
Αλλοιως θα μενανε τα μισά κορίτσια στο ράφι.Καθένας με τα γούστα του άλλος ξανθιές άλλος μελαχροινες έτσι παει
Εάν δεν ήταν πανάκριβα και με περιορισμένες επιλογές τα 20άρια φυσίγγια, θα ήταν ιδανικό διαμέτρημα για κίχλοκότσυφα,ορτύκι, τρυγόνι και τώρα που διατίθενται και 20άρια φυσίγγια διασποράς και για μπεκάτσα και όχι μονο στο περπάτητό αλλά και στο καρτέρι, εξάλλου και στο ΤΡΑΠ, τα πιατάκια στα 40-45 μέτρα, με 24 γρ. 7,5 τα καπνίζουν.Εγώ παιδιά θα γούσταρα ένα περπατητο τσίχλα με 20αρι πλάγιο.. Αλλά που τέτοια τυχη.badboys.
Σε βλέπω Τάσο ότι ψηνεσαι για 20αρι και αφού σαρεσουν και τα baikal είναι καλή επιλογηΈτσι όπως τα λες είναι..Μόνο αν ξέρει κανείς να γεμίζει συμφέρει..Το εχω μανία γιατί μόνο με 12αρι κ 36αρι εχω ρίξει..Εντωμεταξύ δεν εχω κ κανένα φίλο με 20αρι να ρίξω καμιά τουφεκιά.Ολοι 12αρια έχουν..
Τα μπαικαλ τα εχω για εικόνισμα..Φίλε Κωνσταντινε αν ποτέ πάρω κάποιο όπλο θα ειναι κάποιο μοντέλο αριστερό της μπενελι αλλα 12αρι..Σε βλέπω Τάσο ότι ψηνεσαι για 20αρι και αφού σαρεσουν και τα baikal είναι καλή επιλογη