Μια χαρά θα είναι Κωνσταντίνε....
Τασο αν δεν κάνω λάθος $6,95=6,10€ $6,25=5,49€Απο φυσιγγια δεν 20αρια δεν ξέρω..Παντως μια χαρά μου φαίνονται Κωνσταντίνε για την χρήση που τα θέλεις
Η τιμές που αναφέρεις σε ευρώ πόσα λεφτά ειναι περίπου?Για να συγκρινω..τα χάλια μας το λέω..
Ευχαριστώ Γιωργο, έχω βάλει στο μάτι και κάτι άλλα θα αρχίζω να στοκάρω σιγά σιγα.Μια χαρά θα είναι Κωνσταντίνε....
Καλά θα είναι Κων/νε ακόμα και για μπεκάτσα με ανοιχτά τσόκ.
post a picture
Μια και είπαμε για τιμές βρήκα πρόσφατα αυτά αλλά σε skeet και νούμερο 9. Το κουτί εχει $ 6,95 και αν πάρεις κούτα $ 6,25. Πιστεύω να ναι καλά για τσιχλα, ορτικι, κτλ. τι λετε?
Σας ευχαριστώ παιδια, Σπύρο λες να της τουμπαρει όπως στον πίνακα που έχεις στο avatar σου.Καλά θα είναι Κων/νε ακόμα και για μπεκάτσα με ανοιχτά τσόκ.
Ναι Βασίλη 25 έχει το κουτι, και περνάνε και ολόκληρο Ατλαντικό ωκεανό για να ρθουνε. Οι τιμές είναι θέμα ζήτησης νομιζω.Αν μιλάμε για κουτί των 25 αυτή η τιμή για Ελλάδα είναι εξωπραγματικά χαμηλή... Το skeet πιστεύω θα ειναι ό,τι πρέπει για αυτά τα κυνήγια... Και το trap για τρυγόνια..
Σίγουρα Κων/νε, το διαμέτρημα και το φυσίγγιο είναι υπεραρκετά για κυνήγι μπεκάτσας ,εξάλλου οι ντουφεκιές είναι συνήθως κάτω από 25 μέτρα, τώρα που είδα οτι βγαίνουν και διασποράς 20άρια φυσίγγια δεν νομίζω να υστερεί σε τίποτα ένα 20αρι στο μπεκατσοκυνήγι.Σας ευχαριστώ παιδια, Σπύρο λες να της τουμπαρει όπως στον πίνακα που έχεις στο avatar σου.
Κωνσταντίνε Να τα χαίρεστε και ευχομε τουφεκιες φαρμάκι!!Αυτα τα καλα εχει στο Αμερικα..Βρίσκει κανεις πεθαμένου κόκαλο.. που λένε και στα μέρη μου..Μην μου πεις οτι το περιοδικό έφτασε Νέα Υόρκη?
Άρι το θύμα πες καλύτερα σας ευχαριστώ όλους αν και θα αργήσουν οι δοκιμές γιατί τα άρματα είναι Ελλάδα μόνο εγώ το βοδι είμαι εδω.Κωνσταντινε, η χαρα της Briley εισαι... Καλοτουφεκα...
Το περιοδικό είναι το τελευταίο τεύχος που πήρα πριν φύγω είναι η παρηγοριά μου. Θα προσπαθήσω να γίνω συνδρομητής, έστειλα email αλλά δεν πήρα απάντηση θα προσπαθήσω να τους πάρω τηλ αν και δεν βοηθάει η διάφορα της ωρας.Κωνσταντίνε Να τα χαίρεστε και ευχομε τουφεκιες φαρμάκι!!Αυτα τα καλα εχει στο Αμερικα..Βρίσκει κανεις πεθαμένου κόκαλο.. που λένε και στα μέρη μου..Μην μου πεις οτι το περιοδικό έφτασε Νέα Υόρκη?
Ποιος Βασίλης ρε;;;Βασίλη ρώτα κατευθείαν τον Αρι..Παιδί του hunter passion είναι..Και δικό μας παιδί...
Το είδα αλλά δεν πρόλαβα να το διορθώσω.Παλαβωσα με αυτά τα τρυγόνια..Δεν είναι και λίγο πράγμα να είμαι ατουφεκιστος...hit..llk.Ποιος Βασίλης ρε;;;
Μπηχτή για μένα ρε σατανά...Δεν είναι και λίγο πράγμα να είμαι ατουφεκιστος...hit..llk.
Ούτε καν..Πίκρα κάθε χρόνο να περιμένω το Σεπτέμβρη και αν.Μακαρι να είχε κανένα τρυγόνι εδω και τον ΑυγουστοΜπηχτή για μένα ρε σατανά...