Cal.20

Απο φυσιγγια δεν 20αρια δεν ξέρω..Παντως μια χαρά μου φαίνονται Κωνσταντίνε για την χρήση που τα θέλεις:)
Η τιμές που αναφέρεις σε ευρώ πόσα λεφτά ειναι περίπου?Για να συγκρινω..τα χάλια μας το λέω..
Τασο αν δεν κάνω λάθος $6,95=6,10€ $6,25=5,49€

Μια χαρά θα είναι Κωνσταντίνε....;)
Ευχαριστώ Γιωργο, έχω βάλει στο μάτι και κάτι άλλα θα αρχίζω να στοκάρω σιγά σιγα.

post a picture

Μια και είπαμε για τιμές βρήκα πρόσφατα αυτά αλλά σε skeet και νούμερο 9. Το κουτί εχει $ 6,95 και αν πάρεις κούτα $ 6,25. Πιστεύω να ναι καλά για τσιχλα, ορτικι, κτλ. τι λετε?
Καλά θα είναι Κων/νε ακόμα και για μπεκάτσα με ανοιχτά τσόκ.

Αν μιλάμε για κουτί των 25 αυτή η τιμή για Ελλάδα είναι εξωπραγματικά χαμηλή... Το skeet πιστεύω θα ειναι ό,τι πρέπει για αυτά τα κυνήγια... Και το trap για τρυγόνια..

Αν μιλάμε για κουτί των 25 αυτή η τιμή για Ελλάδα είναι εξωπραγματικά χαμηλή... Το skeet πιστεύω θα ειναι ό,τι πρέπει για αυτά τα κυνήγια... Και το trap για τρυγόνια..
Ναι Βασίλη 25 έχει το κουτι, και περνάνε και ολόκληρο Ατλαντικό ωκεανό για να ρθουνε. Οι τιμές είναι θέμα ζήτησης νομιζω.

• Like
Reactions: DrV
Σας ευχαριστώ παιδια, Σπύρο λες να της τουμπαρει όπως στον πίνακα που έχεις στο avatar σου.;)
Σίγουρα Κων/νε, το διαμέτρημα και το φυσίγγιο είναι υπεραρκετά για κυνήγι μπεκάτσας ,εξάλλου οι ντουφεκιές είναι συνήθως κάτω από 25 μέτρα, τώρα που είδα οτι βγαίνουν και διασποράς 20άρια φυσίγγια δεν νομίζω να υστερεί σε τίποτα ένα 20αρι στο μπεκατσοκυνήγι.
Το πουλί στο avatar μου είναι μπεκατσίνι, η άλλη μεγάλη αγάπη μου μαζί με τη μπεκάτσα, και παρηγοριά τώρα που δε μπορώ να έχω σκυλί, γιατί σε αντίθεση με την μπεκάτσα μπορώ να το κυνηγάω και χωρίς.

Πήρα και αυτά και είμαι κομπλέ από τσοκ για το εικοσαρι.(προς το παρόν )

imag
Κωνσταντίνε Να τα χαίρεστε και ευχομε τουφεκιες φαρμάκι!!Αυτα τα καλα εχει στο Αμερικα..Βρίσκει κανεις πεθαμένου κόκαλο.. που λένε και στα μέρη μου..Μην μου πεις οτι το περιοδικό έφτασε Νέα Υόρκη?

Κωνσταντίνε Να τα χαίρεστε και ευχομε τουφεκιες φαρμάκι!!Αυτα τα καλα εχει στο Αμερικα..Βρίσκει κανεις πεθαμένου κόκαλο.. που λένε και στα μέρη μου..Μην μου πεις οτι το περιοδικό έφτασε Νέα Υόρκη?
Το περιοδικό είναι το τελευταίο τεύχος που πήρα πριν φύγω είναι η παρηγοριά μου. Θα προσπαθήσω να γίνω συνδρομητής, έστειλα email αλλά δεν πήρα απάντηση θα προσπαθήσω να τους πάρω τηλ αν και δεν βοηθάει η διάφορα της ωρας.

Back