Cal.20

Πάρε και ένα πλάγιο ρε Κωνσταντινεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!:)
Μαρεσει να τα θαυμάζω και να τα καμαρωνω αλλά δεν είναι ο τύπος μου προσωπικά γούστα ξέρεις πως ειναι, έχω όμως προτείνει σε φιλο και πήγαμε μαζί να το αγοράσει το franchi highlander cal20, πολύ όμορφο και καλό για την τιμή του και σε αυτό το διαμέτρημα φαίνεται ακόμα πιο αρμονικο.

Πολύ ωραία βίντεο Γιώργο και το πόζε άλλη φαση, σκεφτόμουνα να πάρω το montefeltro 20ga αλλά τώρα έχω αλλάξει γνώμη με βλέπω για beretta silver pigeon l.

Πιο στιβαρό το S.Poze και καλύτερο ζύγισμα...
Και εγώ στην θέση σου Κωνσταντίνε το Beretta θα έπαιρνα.

Κωνσταντίνε εδω εισαι, διάλεξε .asking..asking..goodboy..goodboy..sarcastic..sarcastic.

zapa02.jpg

Διάμετρος: 20
Κοντάκι: Πιστολέ
Εξωλκείς: Αυτόματοι
Βάρος:2.770
Μήκος κάνης: 71cm
Τσόκ:Εναλλασωμενα
Αυλός: 15.9
Τιμή: ΠΡΟΣΦΟΡΑ 1900 ευρώ

Kατασταση:Καινούριο

Σχόλιο:
Κατασκευασμένο το 1991 ατσαλινο 20αρι οπλο Beretta για τους λατρεις του μικρου διαμετρηματος.
7e35918f7f300a1634e71addd53e5150.jpg

Last edited:
Γιάννη σε ευχαριστω για της φώτο και τις πληροφορίες, το beretta το χω σταμπαρει εδώ και καιρό, γουστάρω και το montefeltro πολύ είναι η αλήθεια αλλά αφού έχω ήδη 20αρι benelli η ζυγαριά γέρνει προς το δικανακι.

Σπύρο και αυτά μαρεσουν αλλά πάμε σε άλλη χρηματικη κατηγορια, πάντως δεν βιάζομαι δεν το θέλω για εδώ. http://www.doubleshotguns.com/guerinitempiolight.html
Ίσως σε μεταχειρισμένο, πάντως κατά τη γνώμη μου προτίμησε ατσάλινη βάση και όχι αλουμινίου, εξάλλου τα 20άρια (που είναι κατασκευασμένα με πραγματικές 20άρες βάσεις) είναι στην πλειονότητά τους, ελαφροβαρείς κατασκευές.

Ίσως σε μεταχειρισμένο, πάντως κατά τη γνώμη μου προτίμησε ατσάλινη βάση και όχι αλουμινίου, εξάλλου τα 20άρια (που είναι κατασκευασμένα με πραγματικές 20άρες βάσεις) είναι στην πλειονότητά τους, ελαφροβαρείς κατασκευές.
Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε Σπύρο, θα πέσει πολύ ψάξιμο και άμα βρω κάτι καλό θα σας ενημερώσω για τη γνώμη σας.;)

Η απόφαση βγήκε beretta silver pigeon 1 τώρα θέλω την βοήθεια σας για το μήκος των καννων, 26 inch η 28. Τα κυνηγια που κάνω είναι συνήθως με σκυλιά περδικα,ορτικι,αγριοκουνελο και καμία μπεκατσα που σπάνια πέφτουν στο νησί και τέλος τσίχλα περπατητο, τα φώτα σας παρακαλώ την παρέα.

Η απόφαση βγήκε beretta silver pigeon 1 τώρα θέλω την βοήθεια σας για το μήκος των καννων, 26 inch η 28. Τα κυνηγια που κάνω είναι συνήθως με σκυλιά περδικα,ορτικι,αγριοκουνελο και καμία μπεκατσα που σπάνια πέφτουν στο νησί και τέλος τσίχλα περπατητο, τα φώτα σας παρακαλώ την παρέα.
η γνώμη μου:
28" νησί είναι θα έχεις πολλές τουφεκιές σε ανοιχτά μέρη και θα χρειαστείς την σκοπευτική γραμμή στην κίνηση :)
σαν επιλογή υπεράριστη το έχει φίλος και έχω τρελλαθεί 3-4 φορές που το έχω τουφεκίσει

Back