αν πας σε τουρκικό καλητερα αυτό
Απο πια αποψη το λες καλητερο σε σχεση με το akkar?αν πας σε τουρκικό καλητερα αυτό
Έστω και αν τα 31 gr είναι σε 70 mm κάλυκα,πάλι είναι τρόπον τινά semimagnum για το 20άρι όπλο...Τα 31 είναι σε 70άρη κάλυκα.
Αλλά είναι υπερβολή για εμένα πάνω από 29 γραμμάρια για αυτό το διαμέτρημα.
Ακολούθα καλύτερα την γραμμή της Beretta!Απο πια αποψη το λες καλητερο σε σχεση με το akkar?
Ότι είναι πάνω από 28 γραμμαρια μπορείς να το λες semimagnumΈστω και αν τα 31 gr είναι σε 70 mm κάλυκα,πάλι είναι τρόπον τινά semimagnum για το 20άρι όπλο...
ξερεις τι ειπε ενας Αγγλος για τα Akkar οτι τα καπελοσε η ATA για μοιαζει με berettaΑκολούθα καλύτερα την γραμμή της Beretta!
Είναι κάποια πράγματα που δεν μπορούν να υποθούν! Παρότι ουδέποτε έχω ασχοληθεί με προϊόντα της συγκεκριμένης χώρας, θα σου πρότεινα το ΑΤΑ.ξερεις τι ειπε ενας Αγγλος για τα Akkar οτι τα καπελοσε η ATA για μοιαζει με beretta
κ τα 2 στο ιδιο καζανι βραζουν
το ασχημο με τα ATA περιμενεις πολυ λογο αντιπρωσοπου
το ATA γνωριζω τι ειναι πρωσοπικα απο το 12αρι,εμαθα ομως για το akkar οτι ειναι σκυλος με λιγες ιωσεις παιδικες κ με καλες τουφεκιεςΕίναι κάποια πράγματα που δεν μπορούν να υποθούν! Παρότι ουδέποτε έχω ασχοληθεί με προϊόντα της συγκεκριμένης χώρας, θα σου πρότεινα το ΑΤΑ.
...τέλεια Γιάννη!... !!!View attachment 80104Δεν ξέρω τι φταίει ότι μεγαλώνω ότι έχουν αλλάξει τα θέλω μου αλλά πάλι σήμερα με το 20αρι μου χόρτασα κυνήγι και ας πήρα μόνο 3 πουλιά! Δεν αστόχησα κάπου αλλά είναι απόλαυση να κυνηγάς με ένα οπλακι και 25 γρ φυσίγγι γυρνάς στο σπίτι πιο γεμάτος!
Γιάννη τι μάρκα είναι το οπλο σουView attachment 80104Δεν ξέρω τι φταίει ότι μεγαλώνω ότι έχουν αλλάξει τα θέλω μου αλλά πάλι σήμερα με το 20αρι μου χόρτασα κυνήγι και ας πήρα μόνο 3 πουλιά! Δεν αστόχησα κάπου αλλά είναι απόλαυση να κυνηγάς με ένα οπλακι και 25 γρ φυσίγγι γυρνάς στο σπίτι πιο γεμάτος!
Franchi falconer proΓιάννη τι μάρκα είναι το οπλο σου
Γιάννη αν ξεφύγεις από το σύνδρομο της γεμάτης τσάντας, το κυνήγι ( και) με αυτό το "μικρό" διαμέτρημα είναι απόλαυση. Το θέμα είναι να αρέσει σε σένα, το είπες και μόνος σου, γύρισες γεμάτος, όλα τα άλλα να'χουμε να λέμε. Βλητικα δεν υπερτερεί από το 12, έχει κάποια άλλα πλεονεκτήματα όπως και μείον με κυριότερο τις τιμές των φυσιγγίων. Το κυνήγι με 20αρι ή και ακόμα μικρότερο διαμέτρημα είναι καθαρά προσωπική επιλογή με τη γνώση ότι κάτι χάνεις κάτι κερδίζεις, πολλοί προσπάθησαν να κυνηγήσουν, λίγοι παρέμειναν πιστοί στο διαμέτρημα αυτό και ακόμα λιγότεροι κάνουν όλα τα κυνήγια του ΜΟΝΟ με αυτό το διαμέτρημα.View attachment 80104Δεν ξέρω τι φταίει ότι μεγαλώνω ότι έχουν αλλάξει τα θέλω μου αλλά πάλι σήμερα με το 20αρι μου χόρτασα κυνήγι και ας πήρα μόνο 3 πουλιά! Δεν αστόχησα κάπου αλλά είναι απόλαυση να κυνηγάς με ένα οπλακι και 25 γρ φυσίγγι γυρνάς στο σπίτι πιο γεμάτος!
Με σχεδόν όλα τα φυσίγγια του cal 20 που δοκίμασα από αυτά που βρίσκουμε στην χώρα μας, με γόμωση από 26-28γρ έμεινα ικανοποιημένος. Με νο σκαγιών 9&10 θα δεις ωραία πράγματα. Για το κυνήγι της τσίχλας θα κοιτούσα τι πέζει από οικονομικής πλευράς και μετά θα έπρατα.Γεια σας παιδια, αύριο θα πάω να ανανεώσω τις άδειες οπλοκατοχής και ξανά έπιασα στα χέρια μου το πρώτο μου τουφέκι μια benelli montefeltro που μου το είχε πάρει ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου, λέω να την κυνηγήσω φέτος στα μπασίματα, έχετε να προτείνετε κανένα φυσιγγακι… πάνε σχεδόν δέκα χρόνια από την τελευταία φορά που την κυνήγησα..
Μπραβο Γιάννη το 20σαρι οπλο και η 20σαρα γυναίκα είναι τρελα..,. Οποίος μπορι να τα έχει και τα 2 τυχερος!!!!!!!!!View attachment 80104Δεν ξέρω τι φταίει ότι μεγαλώνω ότι έχουν αλλάξει τα θέλω μου αλλά πάλι σήμερα με το 20αρι μου χόρτασα κυνήγι και ας πήρα μόνο 3 πουλιά! Δεν αστόχησα κάπου αλλά είναι απόλαυση να κυνηγάς με ένα οπλακι και 25 γρ φυσίγγι γυρνάς στο σπίτι πιο γεμάτος!
Δυστυχώς από οικονομικής πλευράς πρέπει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη κανένα 24γρ στα 8+ ευρο ,τα υπόλοιπα πάνω από 10ευροΓια το κυνήγι της τσίχλας θα κοιτούσα τι πέζει από οικονομικής πλευράς και μετά θα έπρατα.