Έχω ρίξει το RM και είναι πολύ καλό να ξέρειςΤα έχει δοκιμάσει κανείς;
*25gr
Χθες παρέλαβα μία κούτα. 24 γραμμάρια 7½ με "επιχρυσωμένα" σκάγια. Σε λίγες μέρες θα φέρει και μισοταπα σε νούμερα 9 και 10 και θα δοκιμάσω κι από αυτά.Έχω ρίξει το RM και είναι πολύ καλό να ξέρεις
ναι σωστα*25gr
Πολύ καλό φυσίγγιΑυτο είναι ενα τις RM στα 25γρ είναι με το κουτί που γράφει sipe
30μετρα
3*τσοκ
n8 σκ
View attachment 89939
Αν επιτρέπεται πόσο κοστίζουν τα επιχυσωμενα? Έχω αρκετά χρόνια να αγοράσω και το έχω χάσει λίγο με τις τιμές στο καλ20!Χθες παρέλαβα μία κούτα. 24 γραμμάρια 7½ με "επιχρυσωμένα" σκάγια. Σε λίγες μέρες θα φέρει και μισοταπα σε νούμερα 9 και 10 και θα δοκιμάσω κι από αυτά.
Σε δουλεψανε!Χθες παρέλαβα μία κούτα. 24 γραμμάρια 7½ με "επιχρυσωμένα" σκάγια. Σε λίγες μέρες θα φέρει και μισοταπα σε νούμερα 9 και 10 και θα δοκιμάσω κι από αυτά.
Ώπα αυτό παραπέμπει αλλούτα επιχυσωμενα?
Κοίτα να δεις ένα ρ τι μάς έκανε!Ώπα αυτό παραπέμπει αλλού
9€ αλλά με ενημέρωσε ότι μόλις εξαντληθεί το υπάρχον στοκ θα πάνε στα 10€.Αν επιτρέπεται πόσο κοστίζουν τα επιχυσωμενα? Έχω αρκετά χρόνια να αγοράσω και το έχω χάσει λίγο με τις τιμές στο καλ20!
Ακόμη μία περίπτωση που η ιδιογόμωση συμφέρει. Τα μικρά διαμετρήματα.9€ αλλά με ενημέρωσε ότι μόλις εξαντληθεί το υπάρχον στοκ θα πάνε στα 10€.
9-10€ έχει τόσο η ονομαστική γόμωση του 12αριου όσο και του 20αριου. Αν το αναλύσεις σε βάρος σκαγιων και ποσότητα πυρίτιδας, τότε ναι, υπάρχει διαφορά.Ακόμη μία περίπτωση που η ιδιογόμωση συμφέρει. Τα μικρά διαμετρήματα.
Πολύ ωραίο το RM! Φάνηκε βέβαια και όταν το έριξα!Δοκίμασα σήμερα στα 30 μέτρα με τσοκ 3* τα Mary Arm και τα RM. Τα Mary Arm μου φάνηκαν κάπως σέρτικα αλλά είναι καλοκαίρι και είναι γεμισμένα με Tecna.
Αυτή την υπερσυγκέντρωση που λέτε εδώ μέσα δεν την βλέπω πάντως. Βλέπω μία πολύ φυσιολογική αποτύπωση για τη σύσφιξη και την απόσταση. Επίσης σε άλλες δοκιμές που έκανα, διαπίστωσα ότι "ακούει" σε όλα τα τσοκ και βγάζει ποσοστά πολύ κοντά στις ονομαστικές τους αποδόσεις.
Καλός τον φίλο Λέο!Δοκίμασα σήμερα στα 30 μέτρα με τσοκ 3* τα Mary Arm και τα RM. Τα Mary Arm μου φάνηκαν κάπως σέρτικα αλλά είναι καλοκαίρι και είναι γεμισμένα με Tecna.
Αυτή την υπερσυγκέντρωση που λέτε εδώ μέσα δεν την βλέπω πάντως. Βλέπω μία πολύ φυσιολογική αποτύπωση για τη σύσφιξη και την απόσταση. Επίσης σε άλλες δοκιμές που έκανα, διαπίστωσα ότι "ακούει" σε όλα τα τσοκ και βγάζει ποσοστά πολύ κοντά στις ονομαστικές τους αποδόσεις.