Και με σιγαστήρα κάνει θόρυβο, απλά δεν σε κουφαινει. Μονο στις ταινίες του 007 οι σιγαστηρες είναι αθόρυβοι.
Ανωμαλία κι αυτή!Να φτιάχνουν τις πόλεις δίπλα στα σκοπευτήρια....Με ενα γαλλικο 36αρι με σιγαστηρα ολη τη καννη δεν κανει θορηβο .Καπου εχω διαβασει οτι εναι για τα σκοπευτηρια που ειναι κοντα στις πολεις
Ακριβώς, εκεί τά κατασκευάζουν.τα. .410 με σιγαστήρα τα συνηθίζουν οι Βρετανοί.
Αν δεν είχε αυτό το βαθύ σκάλισμα που παραπέμπει σε τέμπλο εκκλησίας ,θα ήταν όνειρο!
Eκπληκτικό κυνήγι,πολύ καλός σκοπευτής και κυρίως φοβερά εφευρετικό και έξυπνο το γέμισμα των φυσιγγίων με σκάγια hevishot!!Από εμπορικά φυσιγγια αφαιρεί τα (μολυβδινα) σκάγια κ προσθετει τα hevi shot της remington για να μπορέσει να κυνηγησει σε ένα περιβαλλον που τα μη τοξικά σκάγια είναι υποχρεωτικα.....
Το κλείσιμο γίνεται με πολυ..... απλό τρόπο κ τα αποτελέσματα φαίνονται στην συνέχεια.....
Πόσααα ; Άκουσα καλάααα!!!!!
Αυτά τα όπλα είχαν ποιότητα που ίσως ξεπερνάει τα περισσότερα γνωστά χειροποίητα, η αισθητική τους βέβαια πολύ αμερικανική.
Ακριβως ΛευτέρηΑυτά τα όπλα είχαν ποιότητα που ίσως ξεπερνάει τα περισσότερα γνωστά χειροποίητα, η αισθητική τους βέβαια πολύ αμερικανική.
Βγάζει ακόμα η galazan στο Connecticut, δυστηχως ένα θέμα που είχα ανοίξει έχουν χαθεί οι φωτογραφίες , εκεί μέσα είχα πιάσει ένα Holland Holland cal 20 αξίας 180.000$ αν και δεν με τρελαίνουν τα πλαγιοκανα αυτό θα το ήθελα .Νομίζω όλα τα μοντέλα 21 ήταν κατά παραγγελία με οποιαδήποτε επιθυμία του πελάτη δεκτή, οι τιμές για ένα που είχα δει σε αγγλικό περιοδικό ήταν στα επίπεδα ενός purdey
Θα στο ξαναπω....αν και δεν με τρελαίνουν τα πλαγιοκανα αυτό θα το ήθελα .
Μπα το συγκεκριμένο ήταν μπιμπελό αλλά η τιμή του αρμυλαΘα στο ξαναπω....
ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι δεν σε τρελαίνουν.....
Μέχρι να κάνεις την αρχή φίλε μου...
Είναι πολύ καλό!!Λεο να μπο και εγω στο κλαπ τον μικρων προς baikal μονοκανο magnum λεο για αρχη