6αρια 19 γραμμαρια
Και τα 17γρ που δοκιμασα αλα σε Νο7 πηγε μπαλα.μολης φερουν sp3 θα παρο να πεξο μπαλα και πιο φορτομενα6αρια 19 γραμμαρια
Εχει φοβερη καννη αυτο το οπλακι .Τεσταρισμενο με αλλα 36αρια με το ιδιο φυσιγγι μεγαλη διαφορα .Γεμιστα με Μ.ΒΌταν είχα πάρει το Winchester 9410 έκανα μια μέρα λίγες δοκιμές στο σκοπευτήριο στον πίνακα, που είχε τότε διπλή λαμαρίνα, δηλ. είχε μια λαμαρίνα κολλημένη στην εμπρός πλευρά του πλαισίου, κι άλλη μια στην πίσω πλευρά. Έριξα λοιπόν στο τέλος κι ένα μονόβολο Winchester, το απλό σε κάλυκα 2,5" τύπου Foster (δεν παίρνει μάγκνουμ). Απόσταση ή 30 μέτρα ή 35, δεν είμαι σίγουρος έχουν περάσει 20 χρόνια ... Με μεγάλη μου έκπληξη είδα μια ολοστρόγγυλη τρύπα ... πέρασε και τις δυο λαμαρίνες μπάντα για μπάντα !!!
Αν είχα φανταστεί ότι θα τρυπούσε, εννοείται ότι δεν θα τον τουφεκούσα ... Αλλά δεν το περίμενα, είχα σκεφτεί ότι ένα τόσο δα "κυπελάκι" από μαλακό μολύβι μόλις 5,6 γρ. (1/5 της ουγγιάς), απλά θα γινόταν πίτα πάνω στη λαμαρίνα ... το πολύ-πολύ να έκανε κι ένα μικρό βαθούλωμα ... Από μπίλια με αυτή την ταχύτητα 560μ/δ (τόση έγραφαν και τα winchester, 1830 fps) θα το περίμενα, αλλά όχι από τύπου Foster !!! Κι όμως ...
Και με την Μ410 κανει ζημια με μονοβολο φουλ μεταλ τζακετ .Ειχα ενα μισοκιλο και την εδωσα σε ενα φιλο και καναμε δοκιμες σε 65αρι καλυκα μπρουτζινοΚαι τα 17γρ που δοκιμασα αλα σε Νο7 πηγε μπαλα.μολης φερουν sp3 θα παρο να πεξο μπαλα και πιο φορτομενα
Αυτην την ρουφιανα που θα βροΚαι με την Μ410 κανει ζημια με μονοβολο φουλ μεταλ τζακετ .Ειχα ενα μισοκιλο και την εδωσα σε ενα φιλο και καναμε δοκιμες σε 65αρι καλυκα μπρουτζινο
Σωστά, θέλει όμως προσεκτική σκόπευση, επειδή η ροζέτα του 36αριου είναι μικρήΕγω παντος δεν το περιμενα απο το 36ρη να βγαζη τετιες τουφεκιες.αποτη βλεπο μεχρει και τα 30 μετρα δεν γλιτονη ουτε λαγος
Έλα ντε!!! Μ410, και SP3 οι καλύτερες για το "μικρό" αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν πουθενά στην Ελλάδα. Ευτυχώς έχω ένα κιλό sp3....Αυτην την ρουφιανα που θα βρο
⁹Όταν είχα πάρει το Winchester 9410 έκανα μια μέρα λίγες δοκιμές στο σκοπευτήριο στον πίνακα, που είχε τότε διπλή λαμαρίνα, δηλ. είχε μια λαμαρίνα κολλημένη στην εμπρός πλευρά του πλαισίου, κι άλλη μια στην πίσω πλευρά. Έριξα λοιπόν στο τέλος κι ένα μονόβολο Winchester, το απλό σε κάλυκα 2,5" τύπου Foster (δεν παίρνει μάγκνουμ). Απόσταση ή 30 μέτρα ή 35, δεν είμαι σίγουρος έχουν περάσει 20 χρόνια ... Με μεγάλη μου έκπληξη είδα μια ολοστρόγγυλη τρύπα ... πέρασε και τις δυο λαμαρίνες μπάντα για μπάντα !!!
Αν είχα φανταστεί ότι θα τρυπούσε, εννοείται ότι δεν θα τον τουφεκούσα ... Αλλά δεν το περίμενα, είχα σκεφτεί ότι ένα τόσο δα "κυπελάκι" από μαλακό μολύβι μόλις 5,6 γρ. (1/5 της ουγγιάς), απλά θα γινόταν πίτα πάνω στη λαμαρίνα ... το πολύ-πολύ να έκανε κι ένα μικρό βαθούλωμα ... Από μπίλια με αυτή την ταχύτητα 560μ/δ (τόση έγραφαν και τα winchester, 1830 fps) θα το περίμενα, αλλά όχι από τύπου Foster !!! Κι όμως ...
Ωραία τα καλούπια...https://www.svaroghunt.ru/?lang=en
Ότι καλύτερο υπαρχει σε καλούπια
Οποίος μπορεί να τα φέρει τα συνιστώ με κλειστά μάτια
Εγώ θαθελα Sp3 ... λόγω μικρότερου όγκου, γιατί το εργαλείο δεν παίρνει μάγκνουμ φυσίγγια.Αντε να βγαλο παλη το φηδι απο την τρυπα.μηλισα με τον Γιωργο,περιμενουμε ssb150 και κανονισα να φερει M410 και πηθανον sp3
Εγώ θαθελα Sp3 ... λόγω μικρότερου όγκου, γιατί το εργαλείο δεν παίρνει μάγκνουμ φυσίγγια.
Είναι η ιδανικότερη από τις ευρωπαικές για 14 γρ. σκάγια σε 2,5 ίντσες κάλυκα.
Και συγκεντρωτήρες Gualandi mini container 27 mm.
Και εγώ ενδιαφέρομαι για M410 η SP3, θα φέρει κάποιο μαγαζί;Αντε να βγαλο παλη το φηδι απο την τρυπα.μηλισα με τον Γιωργο,περιμενουμε ssb150 και κανονισα να φερει M410 και πηθανον sp3
ΚενταυροςΚαι εγώ ενδιαφέρομαι για M410 η SP3, θα φέρει κάποιο μαγαζί;