Fabarm Team

Για την γνώμη του Σαραντου που ειναι ψαγμεμος δεν θα διαφωνησω σχετικα με την σύγκριση της με μια κοινη καννη με μακρυ κωνο.
Πιστευω οτι λογικα θα εχουν παραπλησια αποτελεσματα.
Και ενα αλλο που ξεχασα,ειναι οτι το να κατεβεις κατω στα 18.4 θα το πληρωσεις σε ταχυτητα και ας λενε το αντιθετο,γιατι οι αριθμοι εχουν το τελευταιο λογο παντα,σε χρονογραφησεις που εχω δει η xlr ειχε της ιδιες ταχυτητες με εναι συμβατικο αυλο των 18.4.Και η δικια μου καννη που ειναι κωνικη επισεις η ταχυτητες η αρχικες ειναι στεννου αυλου 20χιλ και καταληγη 18,2.Εδω λοιπων ο δ.αυλος χωρις να εχει καμμια αξια στις μενουσες,εχει ταχυτητες μεγαλυτερες απο τη φαμπαρμ.Το θεμα ατρακτου βελτιωνεται αμεσα απο το μακρυ κωννο,το οποιο παρεχει η εταιρια,καθως και τα μακρυα τσοκ για να στρωνει και να ακουει τα τσοκ καλυτερα.

Εχω την Τιταν και ενω δεν μου ειχε βγαλει ποτε εμπλοκες τωρα με τις παγωνιες σε συνδιασμο με ενα τοπικο φυσιγγκι (αν παιζει ρολο αυτο)...οταν παει να το πεταξει...το μαγγκωνει και ταυτοχρονα ανεβαζει και το αλλο ... εχεις κανεις αποψη τι μπορει να συμβενει...υπαρχει πιθανοτητα να φταιει το φυσιγγκι σε συνδιασμο με την χαμηλη θεσμοκρασια? ευχαριστω εκ τον προτερον.

Εχω την Τιταν και ενω δεν μου ειχε βγαλει ποτε εμπλοκες τωρα με τις παγωνιες σε συνδιασμο με ενα τοπικο φυσιγγκι (αν παιζει ρολο αυτο)...οταν παει να το πεταξει...το μαγγκωνει και ταυτοχρονα ανεβαζει και το αλλο ... εχεις κανεις αποψη τι μπορει να συμβενει...υπαρχει πιθανοτητα να φταιει το φυσιγγκι σε συνδιασμο με την χαμηλη θεσμοκρασια? ευχαριστω εκ τον προτερον.
Χαμηλές πιεσεις φαίνεται.Δεν κάνει χρονισμενα τον κύκλο λειτουργίας.Μήπως εννοείς μάγκώνει το ένα μαζί με το αλλο?

Χαμηλές πιεσεις φαίνεται.Δεν κάνει χρονισμενα τον κύκλο λειτουργίας.Μήπως εννοείς μάγκώνει το ένα μαζί με το αλλο?
παει να το πεταξει.... και το μαγκωνει στο αυτακι ,ταυτοχρονα αφου παει να το πεταξει ανεβαζει το αλλο στα μισα...και το πρωτο δεν το διωχνει το εχει μαγγκωσει απο τον καλυκα...και εγω αυτο σκεφτηκα οτι παγωνια μεταξυ 0-2 βαθμους σε συνδιασμο με το <<τοπικο φυσιγγκι>>καταβαζαν πολυ χαμηλα τις πιεσεις... η αυτο που εχω σκεφτει παλι μηπως ...επηρεασε δυο σταγονες γραφιτουχο γρασσακι που εβαλα στο σιδηροδρομο...αλλα και παλι γιατι να το επιρρεασει...λογικα ειναι οι χαμηλες πιεσεις..

Μηπως πηζει στις πολυ χαμηλες θερμοκρασιες το γρασσο και η κινηση που πρεπει να γινει γινεται σε slow motion?
SUPER LUBE® Synthetic Grease Plunger Lubricant .5 oz (απο μια σταγονα στο σιδηροδρομο,). θα ριξω τωρα το Σ/Κ με διαφορετικο φυσιγγι..

παει να το πεταξει.... και το μαγκωνει στο αυτακι ,ταυτοχρονα αφου παει να το πεταξει ανεβαζει το αλλο στα μισα...και το πρωτο δεν το διωχνει το εχει μαγγκωσει απο τον καλυκα...και εγω αυτο σκεφτηκα οτι παγωνια μεταξυ 0-2 βαθμους σε συνδιασμο με το <<τοπικο φυσιγγκι>>καταβαζαν πολυ χαμηλα τις πιεσεις... η αυτο που εχω σκεφτει παλι μηπως ...επηρεασε δυο σταγονες γραφιτουχο γρασσακι που εβαλα στο σιδηροδρομο...αλλα και παλι γιατι να το επιρρεασει...λογικα ειναι οι χαμηλες πιεσεις..
Μην το "χρεωνεις"στο τοπικο φυσιγγι.Δεν ξερω τις καιρικες συνθηκες που επικρατουν στην περιοχη σου,γενικοτερα.Ισως ειναι ενα μαλακο φυσιγγι που λογω συνθηκων ειναι στα κατωτερα επιπεδα απο αποψη πιεσεων.Το τοπικο δεν εναι και κακο εξ ορισμου...
Προσωπικα,θα προτιμουσα κατι τετοιο απο αλλα που δινουν δουλεια στους οδοντιατρους!:)
Δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις κατι πιο δυνατο.Ουτε το γρασσακι πρεπει να φταιει.Θα το καταλαβαινες πως κατι δεν παει καλα,οταν ανοιγες το κλειστρο και αισθανοσουν μεγαλυτερη αντισταση απο τη συνηθισμενη.

Προς θεου δεν κατηγορω το <<τοπικο>>οταν απο 14 βαθμους πεφτει στους 0 η στου 2..εκει ισως στην δευτερη περιπτωση επρεπε να ανεβω στα γραμμαρια....αλλα αν παρουμε και την αλλη εκδοχη...γιατι ενα οπλο να προβληματιζεται.....ισως στα δυσκολα..????

Χαιρετώ την παρέα.Ειμαι καινούργιο μέλος του φόρουμ.Εχω ενα fabarm xlr 5 composite και εχω ενα προβληματάκι τωρα με τις παγωνιες αλλα και οταν φάει βροχή το όπλο. Ενω το εχω καθαρισμενο σκουπισμενο χωρις καθόλου λάδι,μετα απο κανα κουτι φυσσιγγια αρχιζει και πιάνει ενα πραμα σαν πάστα στον σιδηρόδρομο.Με αποτέλεσμα να δυσκολεύει η λειτουργία του κλείστρου.Το καθαρίζω με G96 λετε να φταίει η σιλικόνη που εχει αυτο το σπρέι?HELP

Χαιρετώ την παρέα.Ειμαι καινούργιο μέλος του φόρουμ.Εχω ενα fabarm xlr 5 composite και εχω ενα προβληματάκι τωρα με τις παγωνιες αλλα και οταν φάει βροχή το όπλο. Ενω το εχω καθαρισμενο σκουπισμενο χωρις καθόλου λάδι,μετα απο κανα κουτι φυσσιγγια αρχιζει και πιάνει ενα πραμα σαν πάστα στον σιδηρόδρομο.Με αποτέλεσμα να δυσκολεύει η λειτουργία του κλείστρου.Το καθαρίζω με G96 λετε να φταίει η σιλικόνη που εχει αυτο το σπρέι?HELP
Καλως ορισες Κωστα(?)!
Δοκιμασες αλλο λαδι?

μετα απο κανα κουτι φυσσιγγια αρχιζει και πιάνει ενα πραμα σαν πάστα στον σιδηρόδρομο.
Καποτε αριστερα δεξια στην ριγα του δικαννου ειδα κηλιδες κιτρινης παστας.Σε αυτο το σημειο εμενε πλεοναζον λαδι που επηζε..
Την "ζημια"μου την εκανε το σπρευ Α2 σιλικόνης..

Last edited:
εχει μερες που δεν εχω σπρει να ριξω για να γλυστραει καλητερα γιατι δουλευετε καθε μερα το οπλο και βαριεμαι να παω να παρω και εχει εδω και λιγο καιρο βαζω σπορελαιο στα εξαρτηματα και στο κλειστρο και στους οδηγους μια χαρα βαραει !!! οποιος πιστεψει πιστεψε μια ψιλη μεβρανη αφινω και ολα κομπλε !!!

μερικοι θα γελαν χαχαχαχ αλλα το εκανα και αυτο !!!

Επανερχομαι στο θεμα αλλαγη φυσιγγιου..(super kill)εντονο χιονονερο , ακραιες θερμοκρασιες...εριξα 3 κουτια καμοια εμπολοκη,πολλες φορες προβληματιστηκα γιατι τα φτερα κολαγανε στα χερια..και ταυτοχρονα γεμιζα αλλα επειδη περναγανε συνεχεια ...παρολα αυτα με εβγαλε παλικαρι

Επανερχομαι στο θεμα αλλαγη φυσιγγιου..(super kill)εντονο χιονονερο , ακραιες θερμοκρασιες...εριξα 3 κουτια καμοια εμπολοκη,πολλες φορες προβληματιστηκα γιατι τα φτερα κολαγανε στα χερια..και ταυτοχρονα γεμιζα αλλα επειδη περναγανε συνεχεια ...παρολα αυτα με εβγαλε παλικαρι
Το γρασακι φιλε ηταν....το ειχα παθει κι εγω...απο τοτε...τπτ απο λαδι στις επαφες του κλειστρου!

εχει μερες που δεν εχω σπρει να ριξω για να γλυστραει καλητερα γιατι δουλευετε καθε μερα το οπλο και βαριεμαι να παω να παρω και εχει εδω και λιγο καιρο βαζω σπορελαιο στα εξαρτηματα και στο κλειστρο και στους οδηγους μια χαρα βαραει !!! οποιος πιστεψει πιστεψε μια ψιλη μεβρανη αφινω και ολα κομπλε !!!

μερικοι θα γελαν χαχαχαχ αλλα το εκανα και αυτο !!!
Γιατι οχι το σπορελαιο στο τηγανι δεν πειραζει στο στομαχι.....ha haaa
Νασε καλα φιλαρακι εισαι ωραιος μην με παρεξηγησεις ηταν πολυ πετυχημενο ακομα γελαω...sarcastic.

φιλαρακι ακου πως εγινε γυρναω απο το κυνηγι το οπλο δουλευετε καθε μερα με αρκετα φυσιγκια την ημερα και θελει λιγο να ειναι λαδωμενο η μ153 το σηκωνει το λαδακι το θελει,,, το πρωτο πραγμα που με ειπαν οταν το πηρα αυτο ηταν να ειναι καλα λαδωμενη και οντως υσχυει αν ξεχαστο λιγο καιρο και εχω ριξει αρκετα φυσιγκια και μετα απο βροχες κ.λ.π και βαριεμαι να καθαρισω μου κανει μια εμπλοκη στο κυνηγι και μου υπενθυμιζει εεεεεεεεεεε λαδωσεμε λιγο φτανει χαχαχαχ !!!

και ετσι εγινε ηταν απο της μερες που ηθελε το οπλο καθαρησμα ηταν χαλια και το ηθελα το πρωι να ειναι στην τριχα να μην μας κανει καμια εμπλοκη ,,,ξεκηνησα το ελυσα καθαρησα απο απο κει μολις εφτασα στο λαδωμα αμανννννν δεν εχω τωρα τι να κανω βρε κοιταω απο δω βρε απο κει στο καινουργιο σπιτι δεν εχω στο αυτοκηνιτο βαριεμαι να κατεβω στο αλο σπιτι βαριεμαι να παω που εχω αρα μου ηρθε αναλαμπη θα βαλω απο το σπορελαιο που ειναι και πιο ψιλο και ετσι εγινε πηρα μια σηρηγκα τραβηξα απο το δοχειο και σταγονα σταγονα εβαζα στα μεροι που ηθελα και αν ηθελα σκουπηζα ελαφρος να αφηνω παντα απανω υλικο εστι και εγινε και ολα καλα ουτε προβλημα ουτε τιποτα !!!

ενας φιλος γνωστης μου ειπε σταματα τα σπρει του εμποριου και αλλα ακριβα πραγματα που εμεις δουλεουμε πολυ τα οπλα και θελουν καθε 3-4 μερες καθαρησμα να παρεις ενα λαδακι μηχανης ψιλο και να κανεις την δουλειια σου και φθουραει και κανει πολυ καλη δουλεια ετσι θα κανω οταν τελιωσει το σπορελαιο χαχαχαχα !!!!

Back