φιλαρακι ακου πως εγινε γυρναω απο το κυνηγι το οπλο δουλευετε καθε μερα με αρκετα φυσιγκια την ημερα και θελει λιγο να ειναι λαδωμενο η μ153 το σηκωνει το λαδακι το θελει,,, το πρωτο πραγμα που με ειπαν οταν το πηρα αυτο ηταν να ειναι καλα λαδωμενη και οντως υσχυει αν ξεχαστο λιγο καιρο και εχω ριξει αρκετα φυσιγκια και μετα απο βροχες κ.λ.π και βαριεμαι να καθαρισω μου κανει μια εμπλοκη στο κυνηγι και μου υπενθυμιζει εεεεεεεεεεε λαδωσεμε λιγο φτανει χαχαχαχ !!!
και ετσι εγινε ηταν απο της μερες που ηθελε το οπλο καθαρησμα ηταν χαλια και το ηθελα το πρωι να ειναι στην τριχα να μην μας κανει καμια εμπλοκη ,,,ξεκηνησα το ελυσα καθαρησα απο απο κει μολις εφτασα στο λαδωμα αμανννννν δεν εχω τωρα τι να κανω βρε κοιταω απο δω βρε απο κει στο καινουργιο σπιτι δεν εχω στο αυτοκηνιτο βαριεμαι να κατεβω στο αλο σπιτι βαριεμαι να παω που εχω αρα μου ηρθε αναλαμπη θα βαλω απο το σπορελαιο που ειναι και πιο ψιλο και ετσι εγινε πηρα μια σηρηγκα τραβηξα απο το δοχειο και σταγονα σταγονα εβαζα στα μεροι που ηθελα και αν ηθελα σκουπηζα ελαφρος να αφηνω παντα απανω υλικο εστι και εγινε και ολα καλα ουτε προβλημα ουτε τιποτα !!!
ενας φιλος γνωστης μου ειπε σταματα τα σπρει του εμποριου και αλλα ακριβα πραγματα που εμεις δουλεουμε πολυ τα οπλα και θελουν καθε 3-4 μερες καθαρησμα να παρεις ενα λαδακι μηχανης ψιλο και να κανεις την δουλειια σου και φθουραει και κανει πολυ καλη δουλεια ετσι θα κανω οταν τελιωσει το σπορελαιο χαχαχαχα !!!!