Fabarm Team

Αφού ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά ας καταθέσω και εγώ την θέση μου γύρω από τον καθαρισμό του όπλου,ανεξάρτ ητα με το τι χρησιμοποιεί ο καθένας για τον καθαρισμό της κάννης του όπλου,για τον μηχανισμό υπάρχει λύση και δεν είναι κανένα λάδι από ότι και να αποτελείται, η λύση είναι μία και ακούει στο όνομα ΒΕΝΖΙΝΌΛΑΔΟ αυτό για τα μηχανάκια κοπής ξύλων,μια βούτα μέσα όλα τα εξαρτήματα ένα πέρασμα με ένα πινέλο μετά τα βγάζουμε και τα τοποθετούμε σε ένα χαρτί απορρόφησης και σε ένα πεντάλεπτο στεγνώνει η βενζίνη λόγο του αέρα και μένει επάνω στα εξαρτήματα ένα πολύ μικρό φιλμ λαδιού το οποίο δεν φαίνεται ούτε στο μάτι,εάν κάποιος ακολουθεί την συμβουλή μου δεν θα έχει ποτέ πρόβλημα με εμπλοκές, με λάδια, γράσσα και οτιδήποτε άλλο, δοκιμάστε το και εδώ είμαι να ακούσω απόψεις.

Καλησπερα Γιαννη.Εκατσα κσι το καθάρισμα χθες με το wd 40 ,απλα δεν εχω κανει τουφεκια ακομη για να δω αν φταίει το λαδι η αν ειναι κατι αλλο.
Καλησπέρα έχω το ίδιο όπλο και αυτο που έκανα είναι που και που να αφαιρω το κλειστρο και να καθαριζω εσωτερικα τους οδηγούς στη βαση, συνηθως πιανει μαυριλα εκει και την μεταφερει στους οδηγους στο σιδηροδρομο, μετα εβαζα μια σταγονα λαδι στους οδηγους και το σκουπιζα και ηταν παντα οκ γενικα παντως η xlr πιανει μαυριλα στον μηχανισμο.

Καλησπέρα έχω το ίδιο όπλο και αυτο που έκανα είναι που και που να αφαιρω το κλειστρο και να καθαριζω εσωτερικα τους οδηγούς στη βαση, συνηθως πιανει μαυριλα εκει και την μεταφερει στους οδηγους στο σιδηροδρομο, μετα εβαζα μια σταγονα λαδι στους οδηγους και το σκουπιζα και ηταν παντα οκ γενικα παντως η xlr πιανει μαυριλα στον μηχανισμο.
Μαυρίλα =Εμπλοκές.Το κανει και εσένα αυτο με το κλειστρο?Δηλαδη να κινείται δύσκολα στα κρυα -5 -10 μετα απο καποιες τουφεκιες?

Ρε παιδιά τι αλτις σπορελαια και μηχανής λέτε όλα εντελώς ακατάλληλα είναι ακόμα και του στρατού.. http://www.survival.gr/ladi-sprey-remoil-115g-70705-p-4177 ένα τέτοιο πάρτε γύρω στα 3 χρόνια μου κρατάει με τεφλον και καθοριστική δράση δύσκολα πηζει

Και εγω G96 χρησιμοποιώ αλλα μου κανει αυτες τις μαλακιες και μου εχουν ανάψει τα λαμπακια
Αποψή μου κάνε ενα καλό καθάρισμα στο όπλο (έξω κλείστρα σιδηρόδρομοι κλπ και τρυπες αερίων στην κάννη) και βάζε πολυ λίγο λαδάκι στις ράγες σκουπιζοντας το μετά, αν το κάνει ξανά μετα οπλουργό.

Και εγω G96 χρησιμοποιώ αλλα μου κανει αυτες τις μαλακιες και μου εχουν ανάψει τα λαμπακια
Κώστα την σκανδαλοθήκη την έχεις βγάλει;
Αν όχι βγάλε την και ρίξε μπόλικο σπρέι καθαρισμού και αν έχεις και αέρα με πίεση φύσηξε την καλά.
Πιθανώς να έχει μέσα κατάλοιπα από μπαρούτι ή σκόνες και σε συνδυασμό με τυχόν λάδια που μπορεί να έχει να σου κάνει αυτά τα κόλπα.
Δες το και αυτό και αν δεν βρεις γιατρειά τότε θα πρέπει να το κοιτάξει κάποιος ειδικός.

παει να το πεταξει.... και το μαγκωνει στο αυτακι ,ταυτοχρονα αφου παει να το πεταξει ανεβαζει το αλλο στα μισα...και το πρωτο δεν το διωχνει το εχει μαγγκωσει απο τον καλυκα...και εγω αυτο σκεφτηκα οτι παγωνια μεταξυ 0-2 βαθμους σε συνδιασμο με το <<τοπικο φυσιγγκι>>καταβαζαν πολυ χαμηλα τις πιεσεις... η αυτο που εχω σκεφτει παλι μηπως ...επηρεασε δυο σταγονες γραφιτουχο γρασσακι που εβαλα στο σιδηροδρομο...αλλα και παλι γιατι να το επιρρεασει...λογικα ειναι οι χαμηλες πιεσεις..
Χαιρετώ την παρέα.Ειμαι καινούργιο μέλος του φόρουμ.Εχω ενα fabarm xlr 5 composite και εχω ενα προβληματάκι τωρα με τις παγωνιες αλλα και οταν φάει βροχή το όπλο. Ενω το εχω καθαρισμενο σκουπισμενο χωρις καθόλου λάδι,μετα απο κανα κουτι φυσσιγγια αρχιζει και πιάνει ενα πραμα σαν πάστα στον σιδηρόδρομο.Με αποτέλεσμα να δυσκολεύει η λειτουργία του κλείστρου.Το καθαρίζω με G96 λετε να φταίει η σιλικόνη που εχει αυτο το σπρέι?HELP
Το προβλημα σας ειναι στο ελατηριο.Εχει μαλακωσει και στα "ζορια" δεν ανταποκρινετε σωστα.Αλλαξτε το και δειτε.Απο κει και περα μην δινετε βαση μονο στα αυλακια του κλειστρου.Καλο καθαρισμα την αποθηκη εκει πανω που δουλευει κυριως το πιστονι.Το γρασο δεν ενδείκνυται για καθαρισμα.Ειναι μονο για μακρα συντηρηση-αποθηκευση του οπλου.Στο πολυ κρυο παγωνει και δεν αφηνει το κλειστρο να δουλεψει.Το G96 ειναι λιγο ακριβο σπρευ αλλα ειναι κορυφαιο.

Το προβλημα σας ειναι στο ελατηριο.Εχει μαλακωσει και στα "ζορια" δεν ανταποκρινετε σωστα.Αλλαξτε το και δειτε.Απο κει και περα μην δινετε βαση μονο στα αυλακια του κλειστρου.Καλο καθαρισμα την αποθηκη εκει πανω που δουλευει κυριως το πιστονι.Το γρασο δεν ενδείκνυται για καθαρισμα.Ειναι μονο για μακρα συντηρηση-αποθηκευση του οπλου.Στο πολυ κρυο παγωνει και δεν αφηνει το κλειστρο να δουλεψει.Το G96 ειναι λιγο ακριβο σπρευ αλλα ειναι κορυφαιο.
Εννοείς το ελατήριο επαναφοράς όχι της αποθήκης

τη sporting και την griffon τις επαιρνα ανετα

οπλάρες όλα κατά τη γνώμη μου
ειναι πανεμορφα οπλα παιδια, θα συνφωνησω με των Ευριπηδι κ εγω αυτες θα επερνα μια για κυνηγι μια για σκοπευτηριο ας κανουμε κ κανενα ονειρο:)

το έχω ξαναγράψει μου φαίνεται και παλιότερα ,η fabarm είναι το όπλο που θα πήγαινα σε αέρια ,τώρα ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα με την L4S που την γουστάρω τρελά βλέπω και τις δύο "τούμπανο" εκδόσεις και αρρωσταίνω

Back