Fabarm Team

το έχω ξαναγράψει μου φαίνεται και παλιότερα ,η fabarm είναι το όπλο που θα πήγαινα σε αέρια ,τώρα ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα με την L4S που την γουστάρω τρελά βλέπω και τις δύο "τούμπανο" εκδόσεις και αρρωσταίνω

Παυλο εγω ειμαι των αεριων κ πρωην κατοχος Fabarm κ μολις τις ειδα μου ετρεχαν τα σαλια

εχει μερες που δεν εχω σπρει να ριξω για να γλυστραει καλητερα γιατι δουλευετε καθε μερα το οπλο και βαριεμαι να παω να παρω και εχει εδω και λιγο καιρο βαζω σπορελαιο στα εξαρτηματα και στο κλειστρο και στους οδηγους μια χαρα βαραει !!! οποιος πιστεψει πιστεψε μια ψιλη μεβρανη αφινω και ολα κομπλε !!!

μερικοι θα γελαν χαχαχαχ αλλα το εκανα και αυτο !!!
Γιασου ρεΠανο μεγαλε. Τι μου θημησες τορα οταν ημουν φανταρος τοτε με τα ιμια στην βραχονισηδα απο την πολη βροχα το FN μου σκουριασε και εγω του εβαλα στο κληστρο λαδι απο τα φασολακια τα λαδερα που ειχε μεσα η ξηρα τροφη.Φιλε σου λεω τοκλιστρο κελαιδουσε. Για σου ρε Πανο κομαντο.Δε ξερο ρε φιλε πολλη σε παω τα λες ωραια..sarcastic.

Το προβλημα σας ειναι στο ελατηριο.Εχει μαλακωσει και στα "ζορια" δεν ανταποκρινετε σωστα.Αλλαξτε το και δειτε.Απο κει και περα μην δινετε βαση μονο στα αυλακια του κλειστρου.Καλο καθαρισμα την αποθηκη εκει πανω που δουλευει κυριως το πιστονι.Το γρασο δεν ενδείκνυται για καθαρισμα.Ειναι μονο για μακρα συντηρηση-αποθηκευση του οπλου.Στο πολυ κρυο παγωνει και δεν αφηνει το κλειστρο να δουλεψει.Το G96 ειναι λιγο ακριβο σπρευ αλλα ειναι κορυφαιο.
Καλημερα dimar1039 .Το οπλο ειναι η δευτερη χρόνια που το κυνηγάω.Αρα δεν παίζει να ειναι απο το ελατήριο.Το καθαρισμα γίνεται μονο με το G96 και οχι με γρασσο.Απλα μετα απο κανα κουτι φυσσιγγια αρχιζει και πιάνει αυτο το μπουρί στον σιδηρόδρομο και κολλάει το κλείστρο.Επαναφέρει σε αργή κίνηση.

Καλημερα dimar1039 .Το οπλο ειναι η δευτερη χρόνια που το κυνηγάω.Αρα δεν παίζει να ειναι απο το ελατήριο.Το καθαρισμα γίνεται μονο με το G96 και οχι με γρασσο.Απλα μετα απο κανα κουτι φυσσιγγια αρχιζει και πιάνει αυτο το μπουρί στον σιδηρόδρομο και κολλάει το κλείστρο.Επαναφέρει σε αργή κίνηση.
Δεν ειναι λογικο μετα απο ενα κουτι φυσιγγια να κολλαει το κλειστρο απο την καπνα.Το οπλο μπορει να ειναι καινουργιο της χρονιας αλλα το ελατηριο να παρεδωσε πνευμα για διαφορους λογους.Δοκιμασε ενα αλλο ελατηριο απο καποιον φιλο για να αποφυγεις τυχον ασκοπη αλλαγη.Εγω παντως απο τοτε που το αλλαξα το οπλο "κελαηδαει"

Γιασου ρεΠανο μεγαλε. Τι μου θημησες τορα οταν ημουν φανταρος τοτε με τα ιμια στην βραχονισηδα απο την πολη βροχα το FN μου σκουριασε και εγω του εβαλα στο κληστρο λαδι απο τα φασολακια τα λαδερα που ειχε μεσα η ξηρα τροφη.Φιλε σου λεω τοκλιστρο κελαιδουσε. Για σου ρε Πανο κομαντο.Δε ξερο ρε φιλε πολλη σε παω τα λες ωραια..sarcastic.
Ενα Καρδακαρη Θοδωρη απο τα μερη σου τον ξερεις??υπηρετησαμε μαζι στο Μαλεμε 1η Μαλ στα Χανια το 95-97.Θυμαμαι ηταν και κυνηγος!!ετυχε να εχουμε παει και μαζι στην βραχονησιδα τοτε που πηγε να γινει το μπαμ με τους τουρκους!!

επανερχομαι στις εμπλοκες με την titan.... μου δειχνει σαν να επιλεγει φυσιγγι.... και δεν μπορω να βρω το γιατι.. αυτην την φορα με το 32 γρ LAMPRO MEZZO... δεν μπορει να τα διωξει ...σαν να μην εχει την δυναμη... ενω δοκιμαζω το eyromix που θεωριτικα ειναι λιγοτερα γραμμαρια και δεν μου το κανει εμπλοκες...μηπως εχει καποιος φιλος αποψη..η αν υπαρχει καποιος που να ειναι ειδικος και να φτιαχνει τετοιες καταστασεις... αν διορθωνεται φυσικα.. ευχαριστω εκ τον προτερων

επανερχομαι στις εμπλοκες με την titan.... μου δειχνει σαν να επιλεγει φυσιγγι.... και δεν μπορω να βρω το γιατι.. αυτην την φορα με το 32 γρ LAMPRO MEZZO... δεν μπορει να τα διωξει ...σαν να μην εχει την δυναμη... ενω δοκιμαζω το eyromix που θεωριτικα ειναι λιγοτερα γραμμαρια και δεν μου το κανει εμπλοκες...μηπως εχει καποιος φιλος αποψη..η αν υπαρχει καποιος που να ειναι ειδικος και να φτιαχνει τετοιες καταστασεις... αν διορθωνεται φυσικα.. ευχαριστω εκ τον προτερων
Στον τουρη σε καλυπτει η εγγυηση

Έχω μια ερώτηση να κάνω παίδες σε μια xlr5 με inner hp chokes μπορούν να μπουν και τα exis hp chokes;
και αν ναι ποιες οι διάφορες;
Ξέρει κανεις γιατί από ότι κοιτάω στα site του εξωτερικού δεν βρίσκω σαφή απάντηση

Έχω μια ερώτηση να κάνω παίδες σε μια xlr5 με inner hp chokes μπορούν να μπουν και τα exis hp chokes;
Ξέρει κανεις γιατί από ότι κοιτάω στα site του εξωτερικού δεν βρίσκω σαφή απάντηση

Καθότι δεν τα έχω χρησιμποιήσει δεν μπορώ να σου πω με βεβαιότητα αλλά κοιτώντας στις εικόνες στη σελίδα της εταιρείας μοιάζουν αρκετά διαφορετικά...

http://www.fabarm.com/web_eng/caratteristiche-dettaglio.asp?i=1

Αυτό το είδα και εγώ αλλά θεωρητικά αν εξαιρέσεις τις βόλτες είναι σαν ένα πιο μακρύ choke γιατί έξω στην xlr velocity τα φοράει υποθετικά βέβαια αυτό γιατί τα μοντέλα στην Αμερική είναι λίγο διαφορετικά

Αυτό το είδα και εγώ αλλά θεωρητικά αν εξαιρέσεις τις βόλτες είναι σαν ένα πιο μακρύ choke γιατί έξω στην xlr velocity τα φοράει υποθετικά βέβαια αυτό γιατί τα μοντέλα στην Αμερική είναι λίγο διαφορετικά
Αποψη μου χρησιμοποίησε το όπλο με τα hyperbolic που φοράει. Αφού ρίξεις αρκετές τουφεκιές θα διαπιστώσεις οτι τελικά δε χρειάζεται κανένα άλλο τσοκ. Ούτε καν της velocity που η διαφορά που έχουν είναι οτι είναι εμφανής η σήμανση και τα σφίγγεις με το χέρι.

Αποψη μου χρησιμοποίησε το όπλο με τα hyperbolic που φοράει. Αφού ρίξεις αρκετές τουφεκιές θα διαπιστώσεις οτι τελικά δε χρειάζεται κανένα άλλο τσοκ. Ούτε καν της velocity που η διαφορά που έχουν είναι οτι είναι εμφανής η σήμανση και τα σφίγγεις με το χέρι.
Γιώργο σε ότι αναφέρει ο Τάσος(BIRDY)συμφωνώ αφού το έχω δεί πολλές φορές που έχουμε κυνηγήσει παρέα :)
ο Τάσος είναι η αιτία που στο μυαλό μου γυρίζει πάντα μια fabarm xlr5 .smashfrak.

Back